Lancôme, Lumene, Meikit, Ripsivärit, Sephora, Shiseido, Too Faced, YSL

Luopumisen vaikeudesta

Nyt seuraa häpeällisiä kauneusbloggaajan tunnustuksia. Olen käyttänyt tätä ripsivärikaksikkoa viime syksystä asti. Kyllä, lähes vuoden. Tiedän niin hyvin, että ripsiväri tulisi vaihtaa kolmen kuukauden – tai ihan viimeistään puolen vuoden – välein. Mutta kun tämä kaksikko toimii edelleen ihan helvetin hyvin.

Ripseni on pitkät, piikkisuorat ja hyvin hennot. Ne on pakko taivuttaa joka päivä ja vain vedenkestävä ripsiväri pitää taivutukset paikoillaan. Tykkään enemmän kumiharjoista kuin perinteisistä kuituharjoista, koska ne pakottavat ripset värjäytymään kokonaan. Hentoiset ripset ei välttämättä uppoa yhtä hyvin tiiviimmän kuituharjan väleihin, vaan koko ripsirivistö ikäänkuin niiaa harjaa karkuun.

Lumene Nordic Noir Deep Impact Waterproof on loistava ihan sellaisenaan. Kumiharjalla pystyy rakentamaan ripsiin massaa niin paljon kuin haluaa, mutta lopputulos pysyy silti siistinä. Sille löytyi kuitenkin täydellinen kaveri, kun Too Faced Better Than Sex Waterproof ei ollut yksinään napakymppi kuituharjan takia. Laitan kulttimaineista BTS:ä Lumenen päälle ja tuntuu, että ripsiä ilmestyisi tuplamäärä lisää. En todellakaan tiedä miten se tapahtuu, mutta ripsistä tulee älyttömän hyvän näköiset.

Mitä kaikkea odottelee vuoroaan? YSL The Shock Waterproofin korkkasin heinäkuussa, jotta saisin edes pidempään auki olleen Lumenen heitettyä pois. No, Shock ei vieläkään kykene kuin värjäämään ripset mustiksi. Olen kaksi kuukautta odottanut, että massa paksuuntuisi sen verran, että sitä pystyisi kerrostamaan, mutta turha toivo. Vuoroaan odottelee vielä Shiseido Full Lash Multi-Dimension Waterproof, jonka löysin kesäalesta. Lumene Nordic Chic Full-On Curl Waterproof tuli tilattua jo viime syksynä eleveniltä, ehkä olisi sen vuoro seuraavaksi. Viimeisin hankinta oli Lancômen Monsieur Big Waterproof, jonka ostin taxfreesta. Ehkä pikkasen noloa, mutta tätä postausta kirjottaessa – kuvat tietty jo otettuina – tajusin ostaneeni toukokuussa myös kaksi Sephoran ripsiväriä. No, onpahan mistä valita sitten, kun pystyy luopumaan vanhoista.

Mikä on sun suosikkiripsari?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Kristalli sunnuntai 23. syyskuun 2018 at 17:18

  Markettiripsareista Maybelline Lash Sensational ja selektiivisistä Lancome Grandiose

  • Reply Myy sunnuntai 23. syyskuun 2018 at 21:54

   Toi Maybelline on yks munkin lemppareista! Lancômen Grandiosea en ookaan vielä kokeillut.

 • Reply JonnaH. sunnuntai 23. syyskuun 2018 at 20:20

  Siis mitä? Tossa YSL:ssä oli mulla alunperinkin aika paksu massa, oon saanut sillä alusta asti aivan mielettömän tuuheat melkein tekoripsiltä näyttävät ripset, pitää olla sen kanssa aina varovainen ettei mene liiallisuuksiin. Voiko koostumuksissa olla noin suuria eroja. :o Monsieur Bigin waterproof on kanssa loistava.

  • Reply Myy sunnuntai 23. syyskuun 2018 at 21:56

   Ihan älytöntä! Mulla toi YSL on semmosta litkua, etten oo hetkeen törmännyt. :D Monsieur Big sai monilta bloggaajilta kehuja sillon, kun se ilmestyi ja sen takia ostin. Pitänee korkata pian, jos olisi parempi tuuri massan kanssa.

 • Reply Kaitlin maanantai 24. syyskuun 2018 at 07:48

  Mulla on ikävä Maybellinen Full N Soft ripsaria, oli kyllä parasta ever mun ripsille :)

 • Leave a Reply