Huulimeikit, Huulivoiteet, IsaDora, MAC, Nars, Parasta juuri nyt

Parasta juuri nyt: Huulimeikit

Parasta juuri nyt -sarja jatkuu. Tällä kertaa vuorossa on huulimeikkien tämän hetken top kolmonen!

MAC Patentpolish Lip Pencil sävyssä Kittenish. Minulta löytyy tämmöisiä nudesävyjä todella vähän. Yleensä ostan helppoja pinkkejä tai oikeasti punaisia huulimeikkejä. Tässä sävy tuntui osuvan nappiin ja päätin kerrankin ostaa jotain, joka poikkeaa siitä kaikesta muusta. Maltillinen kiilto, sopivasti pigmenttiä ja mukavasti liukuva koostumus. Voi lisätä ilman peiliä. My lips but better.

IsaDora Twist-Up Gloss Stick sävyssä Coral Cocktail. Ihanan raikas korallipinkki! Tuntuu huulilla hyvin voidemaiselta ja freesaa ilmeen. Kolmikon voimakkain kiilto ja seassa on ihan pientä shimmeriä. Tämänkin voi sutaista ilman peiliä. Ainoa miinus tulee pakkauksesta, jonka korkkiin en täysin luota (se on pari kertaa irronnut meikkipussissa).

NARS Pure Matte Lipstick sävyssä Vesuvio. Täydellinen mattapuna. En tajua miksi alkuun arastelin tämän käyttöä. Luo huulille höyhenen kevyen väripinnan, jota tuskin tuntee. Ei kuivata, mutta pysyy silti kuin tauti. Työpäivästä selviää yhdellä korjailulla syömisen jälkeen. Kaiken muun mahtavuuden lisäksi puikon koostumus ja siro malli takaa sen, että sitä pystyy levittämään myös suoraan puikosta. Ainakin omaan silmään sävy on naamaani nappikymppi. Aion kesälomareissulla perehtyä muihin sävyihin, koska tätä koostumusta täytyy saada lisää.

Tästä kolmikosta löytyy huulimeikki jokaiseen tilaisuuteen. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa maanantai 26. toukokuun 2014 at 06:36

  Patentpolishit on <3 ja oon hiukka katkera, että ne eivät kuulu vakiovalikoimaan. Multa meni se ihana oranssi sivu suun, kun jäin jahkailemaan ostopäätökseni kanssa liian pitkään. Tuota IsaDoraa oon käynyt useampaan otteeseen läästimässä ja se saattaa vielä päätyä mun tämän kesän kiireheitoksi. Narsin kynästä en muista juuri edes kuulleeni, mutta sait myytyä. Sääli, että mä en tietääkseni ole lähdössä mihinkään, mistä sitä saisi. :D

  • Reply Myy maanantai 26. toukokuun 2014 at 17:05

   Nars ei itseasiassa ole kynä, vaan ihan normi kapea punapuikko. Se on ehkä hieman huijaavasti tässä kynien vieressä. Mutta ainakin mun huulilla sen mattakoostumus hakkaa MAC:n mattakoostumuksen ihan kunnolla :)

 • Reply Ilona maanantai 26. toukokuun 2014 at 19:50

  Patentpolishit on ihan parhautta! Himoitsen vielä sitä oranssia- samaa kuin Petra! Myös tuo IsaDora on ihan huippu ^^

 • Leave a Reply