Beauty Blender, Egyptian Magic, Head Jog, Hiusharjat, Kasvojen puhdistus, Kasvokuorinnat, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Meikkisiveltimet, Michel Mercier, Muotoilutuotteet, Seerumit, Silmämeikit, Stila, Urban Decay

Beautybay osa yksi

Tein kesäkuussa ensimmäisen tilaukseni Beautybaylle ja taisin luvata siitä esittelyn erikseen. Oho! Tehtyäni tilauksen jäin miettimään, että miten en ole tilannut sieltä aikaisemmin mitään? Loistava kauppa!

Ensisijaisena tarpeena minulla oli uusi föönausharja. Edellinen on jostain kahdeksan vuoden takaa ja alkoi olla nähnyt parhaat päivänsä. Valinnaksi päätyi Head Jog Ceramic Ionic Radial Brush 78 Pink 43mm (6,23€), koska se oli pinkki. Ja mukavan edullinen. Olisin lyhyellä tukalla varmasti pärjännyt sillä astetta pienemmälläkin versiolla, mutta ei tämä liian iso ole ollut. Hoitaa hommansa hyvin, näyttää söpöltä ja kädellä on hyvä ote kumipäällysteisestä varresta.

Päästyäni harjoissa vauhtiin, törmäsin tähän kummajaiseen. Vähän kuin Tangle Teezer, mutta varrella! Michel Mercier Detangling Brush For Fine Hair (12,97€) lähti siis kokeiluun.

Minua ei yhtään haitannut, että hentojen hiusten versio sattui olemaan pinkki. ;)

428 kappaletta sekopäisen näköisiä eri mittaisia piikkejä. Tämä on toiminut tukassani varsin hyvin ja selvittänyt lyhyet hiukset yhtä tehokkaasti kuin TT. Paitsi että pysyy paremmin kädessä, kun minun näpeistä TT:lla on tapana singota millon minnekin.

Takapuolelta harja näyttää yksinkertaisesti sysirumalta ja kasarilta, minkäs teet. :D

Beauty Blender Sponge (19,39€) on päätynyt ostoskoriini useampaan kertaan muissa nettikaupoissa, mutta en ole koskaan tilannut sitä. Nyt uteliaisuus voitti ja pinkki munasieni saapui luokseni.

Olen käyttänyt tätä muutaman kerran (kosteana) BB- ja CC-voiteiden kanssa, mutta en vielä ole ihan sinut sienen kanssa. Se tekee kyllä todella kaunista jälkeä, mutta saan paljon nopeammin lähes vastaavaa pintaa aikaseksi sormin. Pitänee ostaa meikkivoidetta.. Siis ihan vaan testimielessä. ;) Tai oliskohan tästä meikkipuuterin levittäjäksi?

En tiennyt, että Stila on alkanut meikkien lisäksi tekemään ihonhoitotuotteita, joten Stila Skincare 5 Piece Try Me Set (21,38€) lähti suurella mielenkiinnolla mukaan. Pakkaukset näyttää tyylikkäiltä ja normaalikokojen hinnat siedettäviltä (esim. putsari ja kasvovesi alle 20 euroa, kosteusvoide ja seerumi reilut 30 euroa).

Kaikki setin tuotteet on 10ml kokoisia. Paketista löytyy..
– Coming Clean Revitalising Gel Cleaner
– Glowing Reviews Gentle Skin Renewing Scrub
– Undercover Conditioning Toner & Moisture Prep
– Light Source Spot Correcting & Brightening Serum
– Face The Day Multi-Use Moisturising Gel Cream

Ajattelin aluksi, että otan paketin mukaan reissuun, niin pääsen helposti kokeilemaan kaikkia kerralla. Jostain syystä se unohtui kokonaan. Syytän sitä, että pakkasin ensimmäistä kertaa ikinä ilman listaa (yritin olla huoleton pakkaaja) ja olen liian tottunut tekemään listoja kaikesta.. Reissun jäljiltä iho on ollut ärtynyt, joten en ole uskaltanut korkata mitään uutta. No, ehkä iho yritti jo näin kertoa, että mitä ihmettä sinä hullu edes kuvittelet kokeilevasi viittä uutta tuotetta samaan aikaan.. Hiljaa hyvä tulee. Mutta palaan näihin varmasti testattuani!

Tilaustaan lähettäessä voi valita £1,50 arvoisen Premiere Servicen, jolla saa pakettinsa nopeampaan käsittelyyn ja mukaan tulee vielä ”luxury sample”. Päätin kokeilla kuinka ihmeellinen tämä perusnäytetteen parempi versio on, koska alle kaksi euroa ei ollut kovin kummoinen summa. Tein tilauksen lauantai-iltana ja jo sunnuntaina sain meilin, että tilaukseni on lähtenyt matkaan. Käsittely oli siis ainakin nopea! Tämän paketin kohdalla myös posti oli suosiollinen ja viikkoa myöhemmin maanantaina kolahti postin mukana pakettilappu. Eli olettaisin paketin olleen viidessä arkipäivässä Suomessa, mutta väliin osunut viikonloppu vieritti saapumisen vasta maanantaille. Mainiota :) Ja mikäs se luksusnäyte oli..?

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion (3.7ml)! Ottaen huomioon, että olen käyttänyt edellistä UDPP:n 18ml jättikokoa lähes neljä vuotta, on tämä melkein 4ml vetoinen näytetuubi minulle todella riittoisa kaveri. Ja nyt sain hyvän syyn vaihtaa ikivanhan putkiloni uutteen.. Ei, edellinen ei ole loppu, mutta sen ollessa vanhaa (ei niin hygieenistä) aplikaattorimallia on ihan hyvä vaihtaa uuteen. Mukana oli myös hyvänkokoinen pussi Egyptian Magicia eli ihmevoidetta, josta olen lukenut paljon hyvää, mutta jännittänyt ostamista mahdollisen pahan hajun takia. Pakkasten tullessa testaan tätä ihmettä, saas nähdä pystynkö käyttämään.

Että semmoinen setti ensimmäisellä kertaa! Oletteko te shoppaileet Beautybayssa? :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Iluna lauantai 17. elokuun 2013 at 23:37

  Beautybay on mun ehdoton lemppari ulkomaisista nettikaupoista! Varsinkin niiden alet on herkkua :B Sieltä oon tilannut kaikki UD:paletit. Oon ottanut aina ton premier servicen,mutta en kyllä oo koskaan saanut UDPP:n veroista näytettä! :O

  • Reply Myy sunnuntai 18. elokuun 2013 at 11:02

   Mulla tais käydä siis hyvä tuuri! :)

 • Reply Jonna H. lauantai 24. elokuun 2013 at 17:09

  Sattuipa hauskasti, että törmäsin tähän postaukseen. Itse just kirjoittelin blogiini tuosta Michel Mercierin harjasta, törmäsin siihen jo keväällä, mutta nyt pääsin kokeilemaan sitä blogin kautta. Mielenkiinnolla odotan, mitä sinä pidit harjasta.

  • Reply Myy sunnuntai 25. elokuun 2013 at 20:21

   Kävin kurkkaamassa postauksesi ja oli hauska huomata, että munkin lemppariharja on Mason & Pearson! :D Lyhyen tukan kanssa MM on toiminut hyvin ja pysynyt kädessä paremmin kuin TT, mutta saa nähdä kun tukka kasvaa.

 • Reply DluxEdition.com sunnuntai 25. elokuun 2013 at 17:51

  Itsekin olen pitkään haikaillut tuon Beauty Blenderin perään, mutta en ole sitä vielä tilannut. Jotenkin tuntuu, että se on aikaa vievää ja pitää vielä pestäkin käytön jälkeen. Sormille levittäminen kiireisinä aamuina tuntuu paljon fiksummalta :D

  • Reply Myy sunnuntai 25. elokuun 2013 at 20:22

   Se on aikaa vievä :/ Täytyisi päästä kokeilemaan meikkivoiteen kanssa.

 • Reply iitaaaa sunnuntai 18. joulukuun 2016 at 11:59

  tilasin 2.12 morphen paletin enkä oo saanu mailia että paketti ois matkalla, maksun on kyllä ottanu, mikä voi olla vialla ja onkohan paketti tulossa ?

  • Reply Myy sunnuntai 18. joulukuun 2016 at 13:43

   Sitä kannattaa kysyä Beautybaylta.. :)

  Leave a Reply