Avon, Deodorantit, Dermosil, Ekokosmetiikka, Ihonhoito, Kasvovoiteet, Urtekram, Vartalovoiteet

Kiertoon vol. 1

Lupailin viime kuussa teille postaussarjaa tuotteista, jotka on testauksen jälkeen lähtenyt kiertoon. Tässä ensimmäinen osa! :)

Kiertoon-vol-01

Avon Nutraeffects Radiance Tinted Moisturiser – Tämä sävyttävä kosteusvoide antaa iholle ihan mielettömän kauniin hehkun, mutta sillä ei harmiksi ole peittokykyä. Vaikka lopputulos on kaunis, en keksi tälle käyttökohdetta. Jos haluan meikata, tahdon pohjan, joka tasoittaa ihon sävyä paremmin. Jos en meikkaa, haluan pitää ihonikin meikittä. Suht värittömän voiteen seassa on pieniä pigmenttikapseleita, jotka hajoavat hieroessa. Muodostuva sävy on mukavan neutraali ja sopii myös melko vaalealle, vaikka ei ole ihan kalmokamaa.

Urtekram Deo Crystal Rose – Pito oli ekodödöksi hyvä, mutta tuotteen haju niin kamala, etten pystynyt testaamaan tätä yhtä kokeilua pidempään. Yhdistäkää vehreä ruusu, voimakas yrttisyys ja häivähdys pesuainetta, niin olette lähellä. Voisin kyllä kokeilla jotain muuta tuoksua tästä, koska Urtekramit ei maksa juuri mitään, mikä on ekotuotteille harvinaista.

Dermosil Body Butter Sea Buckthorn – Tyrnivoide tuoksui purkista aivan ihanalta ja koostumus oli pehmeän täyteläinen. Rasvasin tyytyväisenä itseni tällä kylppärissä ja siirryin vessaan pesemään hampaita. Siinä suristellessani mietin, että hyi hitto mikä täällä haisee näin pahalta. Jaa minä itse. En tiedä mitä tapahtui, mutta ihollani tuoksu muuttui kamalaksi.

Kuten viimeksi totesin, aina ei voi onnistua. Kerään kiertoon lähtevät tuotteet yhteen kassiin, jota täällä kyläilevät kaverit (tai kollegat) saa rauhassa penkoa ja ottaa mitä tahtovat. Eiköhän kaikki löydä rakastavan kodin. :)

Avon ja Urtekram saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Petra/Viilankantolupa torstai 11. kesäkuun 2015 at 11:39

  Penkokassi on hyvä konsepti! Olen suunnitellut samanlaista jo pitkään, mutta toistaiseksi olen raapinut kasaan vain satunnaisia paketteja. Nyt ryhtiä ja toimeksi! :)

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:14

   Penkokassi on sopivan helppo tapa :)

 • Reply Kisu torstai 11. kesäkuun 2015 at 11:43

  Kiva postaus, lisää näitä :)! ”Kalmokama” – loistava kuvaus! Kalmokama on juuri se mitä itse ostan.

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:15

   Kiva kuulla! :) Onneksi nykyään löytyy jo aika hyvin vaihtoehtoja myös kalmoille.

 • Reply Mousse / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi torstai 11. kesäkuun 2015 at 13:07

  Mulla tuli käytettya tuo Dermosilin vartalovoide loppuun, vaikka tuoksu oli iholla hyvin voimakas ja tarttui vaatteisiinkin. En siis ostaisi toiste.

  • Reply Myy sunnuntai 14. kesäkuun 2015 at 18:16

   Mun ihossa oli varmaan jotenkin väärä ph tai jotain muuta, joka käänsi tuoksun ihan katolleen. :)

  Leave a Reply