Seerumit, SkinFood

SKINFOOD Potiron au Lait Essence

Seuraavaan Skinfoodin seerumiin! Tämä on sentään hieman tuoreempi tuttavuus.

Potiron au Lait -seerumi (kurpitsamaito?) lupaa estää ihon kuivumisen ja palauttaa kosteuden jättäen ihon uskomattoman pehmeksi ja sileäksi. Sisältönä mm. kurpitsa-uutetta, beta-karoteenia ja keramidia. Varsinainen inci on taas aikamoista hepreaa, enkä ole nähnyt/löytänyt englanninkielistä.

Koostumukseltaan seerumi on todella paksua, kuin voidetta. Kuivaihoiselle loistava extrapehmentäjä voiteen alle, mutta normaalimmalla iholla tämä toimisi varmaan päivävoiteena. Pehmeä voide on miellyttävä levittää ja imeytyy hyvin, vaikkakin jättää ihoon selvästi rasvatun tuntuisen pinnan. Itse pidän siitä, joku muu ei ehkä pitäisi. Nimestään huolimatta seerumi ei haiskahta kurpitsalle, vaan tuoksu on mieto ja hieman makea.

Tämäkin seerumi on pakattu 45ml vetoiseen pumpulliseen lasipulloon. Pienenä hassuna yksityiskohtana korkki on pahvia. Loppuvaiheessa samankaltaisia ongelmia saada pullo tyhjäksi kuin Lettuce & Cucumberin kanssa. Hintaa eBayssa noin 10-15 dollaria.

Potiron au Lait -sarjaan kuuluu seerumin lisäksi kaksi eri vahvuista voidetta, emulsio, silmänympärysvoide, kasvovesi ja kangasnaamio.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Nonnu sunnuntai 7. lokakuun 2012 at 14:29

  Mä tilasin Skinfoodin BB-voiteen ebaysta ihan sen perusteella, että olet tuota sarjaa kehunut :)

  • Reply Myy sunnuntai 7. lokakuun 2012 at 15:17

   Minkä niistä valitsit? :) Se Aloe on ainakin toiminut mun iholla loistavasti. Toivottavasti säkin tykkäät!

  • Reply Nonnu maanantai 8. lokakuun 2012 at 13:25

   Apua, oiskohan se ollut se Aloe…? Hyvä kun en yhtään muista minkä tilasin :D Joku mattapintaistava se oli, sen muistan.

  • Reply Myy maanantai 8. lokakuun 2012 at 13:40

   No, selviää sitten kun saapuu.. :D

  Leave a Reply