Body Shop, Huulimeikit, Meikkipohjat

The Body Shop by Lily Cole: Lip & Cheek Dome

Viikonloppuna tuli Body Shopilta uutiskirje, jossa kerrottiin Lily Cole -meikkikokoelman saapuneen Suomeen myyntiin. Olin jo jostain brittiblogista näistä lukenut ja kipitin samantien hakemaan omat huuliposkimeikkini ennen kuin ne loppuvat. Kokoelmaan kuuluu näiden lisäksi mm. Shimmer Cubes -luomivärejä, Puff on Radiance -hohtopuuteria, Pearl Radiance Primer -pohjustajaa, Mini Hi Shine Lip Treatment -huulikiiltoja ja Liquid Eyeliner -rajaustussi. Tämän lisäksi ilmeisesti myös jotain oheissälää. En jäänyt tutkimaan kokoelmaa sen tarkemmin, kun Mies oli mukana ja meillä oli hieman kiire.

Lip & Cheek Dome, 20 Pinch Me Pink ja 21 Crazy for Coral. Olen pinkkien poskipunien vakikäyttäjä, mutta nyt uskaltauduin ostamaan myös korallisen sävyn.

20 Pinch Me Pink
21 Crazy for Coral

Koostumus on jotain voiteen ja geelin väliltä. Tuotteen pinta näytti niin muoviselta ja kiiltävältä, että luulin siinä olevan jonkun kalvon. Ei ole. Levittyy iholle helposti ja ohuesti, joten ei tarvitse pelätä yliannostusta. Huulille kokeilin vain hyvin pikaisesti (kiitos flunssan, ne on kuivat ja rohtuneet), mutta ei tässä mielestäni ole tarpeeksi pigmenttiä toimiakseen huulimeikkinä. Ainakaan minulla, jolla on melko punaiset huulet jo itsestään. Poskille tämän pystyi levittämään joko suoraan paketista tai sitten sormin. Toki tuotetta on hieman blendattava sormin joka tapauksessa.

Miellän tämän täysin poskimeikiksi. Ihana tuote näin kesäksi sävyttävän kosteusvoiteen tai BB-voiteen päälle. Saa kuultavampaa ja heleämpää lopputulosta kuin puuterisilla väreillä. Suosittelen kokeilemaan!

Hintaa 10 ml:n tuotteella on 11,50 euroa, mutta Body Shopin kanta-asiakaskortilla sai 20% alennusta, joten hinnaksi jäi vain 9,20 euroa. Ei yhtään paha! :)

Tähän loppuun voin myöntää, että minulla ei ollut harmainta aavistustakaan kuka Lily Cole on. Pikainen googletus selvitti hänen olevan malli (ja näyttelijä), jonka kasvot kyllä kuvista tunnistin. Hupsan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Eveliina maanantai 4. kesäkuun 2012 at 22:10

  Miten ihania tuotteita taas! Onneksi ne tajuaa tänne Suomeenkin sentään jotain uutuuksia lähettää :)

  • Reply Myy maanantai 4. kesäkuun 2012 at 22:45

   No niinpä! Ja tällä kertaa vielä ihan ajoissa, ettei ikuisuuksia tartte odotella uutuuksia. :)

 • Reply Elna H tiistai 5. kesäkuun 2012 at 19:16

  Oih, ihania! Nää pitää saada itsellekin :)

  • Reply Myy tiistai 5. kesäkuun 2012 at 20:55

   Kannattaa kokeilla! Korallista en vielä käyttänyt kasvoilla, mutta pinkki oli suloinen :)

 • Reply Rimma tiistai 24. heinäkuun 2012 at 19:03

  Ihana blogi sinulla! En itsekään tiennyt kuka Lily Cole on, mutta ilmeisesti hän haluaa taistella kosmetiikan eläinkokeita vastaan, kun on antanut nimensä käyttöön Body Shopin meikkisarjalle. Ostin itse samasta sarjasta sellaisen meikinalus kuultovoiteen. Oon kyllä tykännyt!

  • Reply Myy tiistai 24. heinäkuun 2012 at 20:36

   Kiitos! :) Katselin kanssa sitä kuultovoidetta, mutta jäi kuitenkin minulta kokeilematta.

  Leave a Reply