Aasialainen kosmetiikka, Etude House, Hiddencos, Holika Holika, Kasvonaamiot, Leaders, Mediheal, Nature Republic, Polatam, Sheet Happens, SNP, Tonymoly

Sheet Happens

SHEEEEEE(I)T. (The Wiren Clayn äänellä, tietty.)

Törmäsin instassa ruotsalaiseen naamiofirmaan, jonka brändäys oli niin loistava, että sorruin tilaamaan samantien. Sheet Happens jakaa rakkautta korealaisiin kangasnaamioihin ja päätuotteena on kuukausittainen naamioboksi, mutta nettikaupasta löytyy myös valmiita naamiopaketteja ja yksittäisiä naamioita. En tiedä mikä fiksaatio mulla on näihin ylläribokseihin, mutta rakastan niitä!

Monthly Sheet Masks Subscription Box sisältää 8-10 erilaista kangasnaamiota. Boksista löytyy niin tavallisia kangasnaamioita, selluloosanaamioita kuin hydrogeelinaamioita useilta eri brändeiltä.

Hintaa laatikolla on 299SEK ja postikulut Euroopan sisällä 3 euroa (Ruotsiin ne olisi ilmaiset). Boksit lähtee Ruotsista aina 25. päivä ja itselleni se saapui noin viikossa (maksikirjeenä postiin). Tilaus on jatkuva, mutta sen voi katkaista milloin haluaa. Viimeinen tilauspäivä seuraavan kuukauden boksille on 20. päivä, mutta ymmärtääkseni tämä toukokuun boksi ehti loppua ennen sitä.

Kauniisti pakatusta laatikosta löytyy saatekirje, johon on tehty käsin lisäyksiä. Heti niin paljon henkilökohtaisempaa! :)

Tilaukseni alkoi tosiaan toukokuun boksista, josta löytyi yhdeksän naamiota (kaikki eri merkeiltä) ja kaksi pienta näytettä. Naamiot on lyhyesti esitelty mukana tulevassa listassa.

Etude House Therapy Air Mask 0.2 Pomegranate – Granaattiomenauutetta elvyttämään, rauhoittamaan, pehmentämään, kiinteyttämään ja kirkastamaan ihoa.
Holika Holika Baby Pet Magic Sheet Mask Cat – Aloeta ja kehäkukkaa kissanaamaisessa maskissa!

Hiddencos Americano – Arabica-kahviuutetta väsyneelle ja kuivalle iholle. Kaikkea ne keksii!
Mediheal Line Friends P.D.F. AC-Dressing Ampoule – Parantaa ja rauhoittaa ärtynyttä ongelmaihoa. Rohtosammakonputkea, salisyylihappoa ja adenosiiniä.

Nature Republic Real Nature Hydrogel Mask Argan Seed – Arganöljyä kosteuttamaan, kiinteyttämään ja ravitsemaan. Kaksiosainen hydrogeelinaamio.
Leaders Insolution Wrinkle Tox Skin Clinic – Peptidejä tuomaan elastisuutta, kiinteyttä ja kosteutta.

Polatam Water Gel Extra Force Moisturizing – Hyaluronihappoa ja rosmariiniuutetta kosteuttamaan sekä tukemaan solujen uudistumista. Esittelylapussa ei mainita, mutta tämän pääraaka-aine on sahatammen mahla. Mielenkiintoista! Ja vielä mielenkiintoisempaa on, että naamio on cuproa.
SNP Bird’s Nest Aqua Ampoule – Linnunpesähommat on kreiseydessään astetta korkeammalla. Bird’s nest extract on siis tietyn linnun (Aerodramus fuciphagus) erittämää sylkeä, josta se rakentaa pesänsä. (Ja sitä myös syödään.) Ilmeisesti arvokasta ja tehokasta ihmetavaraa – tässä naamiossa sitä on 1000mg.

Tonymoly Panda’s Dream Eye Patch – Supersöpöt panda-silmälaput! Bambunversouutetta ja bee kolmosta kirkastamaan, kosteuttamaan ja häivyttämään pieniä juonteista.

Vaikuttaa kivalta ja kannustaa hellimään ihoa vähän useammin! Kun tällä tahdilla käyttäisi pari naamiota viikossa, saisi varmasti hyviä tuloksia aikaan. Aion itse antaa boksin tulla nyt pari kuukautta. :) Onko Sheet Happens jo tuttu teille?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Pete-Viilis sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 10:29

  No jo on! Mua etsilleen kiehtoo nää naamalakanat, mutta kun vuosien systemaattisella rääkkäämisellä olen saattanut ihon niin reaktiiviseen tilaan, että se lehahtaa jäkälälle pelkästä kosteusvoiteen vaihtamisen ajatuksesta, en ole tohtinut käydä kiinni. Ostin kyllä taannoiselta Seppolan reissulta yhden avokadolakanan, mutta tuolla se kyhnöttää kaapissa. Iiks.

  • Reply Myy sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 16:48

   Onko se niitä Seppolan omia? En ole kokeillut niitä, mutta suosittelisin tarttumaan ensikosketuksella johonkin aitoon korealaiseen, jossa ei ole muita ihmetekijöitä kuin kosteutus.

 • Reply Sissi sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 10:34

  Ei ole tuttu mutta onpas hauska idea <3

  • Reply Myy sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 16:48

   Niinpä! Ja niin nätisti ja kivasti toteutettu <3_<3

 • Reply JonnaH. sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 11:04

  Apua, ensimmäinen boxi jonka oikeasti voisin tilata, koska noi tulis todellakin käytettyä. :D Muissa boxeissa on aina turhaa roinaa ja pihinä en sellaisesta halua maksaa. :D Joten kiitos vinkistä, saa nähdä alkaako tähänkin talouteen vihdoin tulemaan joku laatikko.

  • Reply Myy sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 16:49

   Tässä on kyllä takuuvarma sisältö, kunhan saavat ajan kanssa monipuolisuuden säilymään :) Mutta boksi vaikuttaisi myös olevan helppo laittaa välillä tauolle ja jatkaa taas fiiliksen mukaan.

 • Reply Alisa sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 13:10

  Oh my god miksei nämä ole jo mun elämässä <3___<3 Aivan i-ha-na! Todellakin jatkoon <3

  • Reply Myy sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 16:50

   Mulla oli sama fiilis, kun instassa tähän törmäsin :D Luulin myös hetken aikaa, etten saa vielä toukokuun boksia vaan vasta kesäkuun ja mietin, että miten jaksaa odottaa sinne asti!

 • Reply Jennia sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 14:33

  Ooh! Olen juuri ihastunut kauheasti kangasnaamioihin joten alkoi kiinnostamaan hurjasti 😀

  • Reply Myy sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 16:51

   Tässä pääsee kivasti kokeilemaan eri merkkejä ja laatuja! :)

 • Reply Päivi / Rouva Kameleontti sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 15:47

  Ooooh! Mäkin haluan! Kiitti vinkistä 😊

  • Reply Myy sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 16:53

   Ajattelinkin, että sä innostut <3

 • Reply Maria / Maria Glow -blogi sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 17:46

  Onpa hauska idea! Saisko samanlaisen pussinaamioista? Vaikka ei kangasnaamioissakaan mitään vikaa, tykkään kyllä niistäkin! Tosi kivan oloinen boxi siis. Tota kissanaamiota olenkin testannut ja se oli ainakin tosi kiva! En itseaisassa muista yhtään kangasnaamiota, josta en olis tykännyt. :) Ja ei toi hintakaan kyllä ole paha!

 • Reply Maru sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 18:29

  Niin hulvattomasti brändätty tuo boksi!

 • Reply Salka sunnuntai 7. toukokuun 2017 at 18:36

  En kestä miten ihana idea ja tuo visuaalinen toteutus! Tahdon cupro-naamion, mutta linnunpesän jätän kyllä suosiolla muille :D

 • Reply Theressa maanantai 8. toukokuun 2017 at 08:38

  Wau! Täytyypä laittaa kirjanmerkkeihin. Tällainen boksihan olisi kiva lahjaideakin.

 • Reply Mari maanantai 8. toukokuun 2017 at 13:33

  Kyllä kiitos, tämä mulle heti! :D Vaikuttaa tosi kiinnostavalta boksilta.

 • Reply Panda / Piece of Panda torstai 11. toukokuun 2017 at 21:29

  Niin kiva paketti! Arvostan noita hyvin ja ajatuksella pakattuja toimituksia ja missä on jotain käsinkirjoitettua <2

 • Leave a Reply