Huulimeikit, L'Oreal, Maybelline

Pretty.fi

Tämä uusi suomalainen nettikauppa on ollut esillä muutamissa blogeissa. En tiedä mitä ihmeen kautta sain sieltä mainoksen sähköpostiini, mutta ainakin minä sorruin heti halpoihin hintoihin. ;)

Maybelline Watershine Lipstick 50 Candy Pink, L’Oreal Color Riche 259 Blush Glow ja L’Oreal Glam Shine Blush 153 Candy Blush. Ai miten niin kaikki on ihan saman sävyisiä?

Tein tilausta myöhään illalla ja mukaan tarttui kolme huulimeikkiä. Heti seuraavana aamupäivänä sain meiliä (ja tekstiviestillä ilmoituksen meilistä!), että yksi tilaamistani tuotteista on viallinen ja viimeinen kyseistä sävyä varastossa. Tästä punasta oli kärki osunut korkkiin ja meilin mukana oli kuva kyseistä tuotteesta. Minulle tarjottiin muutama vaihtoehto sen korvaamiseen tai hyvittämiseen. Jos olisin tehnyt päätökseni saman päivän aikana ennen kahta, olisi paketti lähtenyt ehtinyt lähteä heti postiin. En kuitenkaan päässyt koneen äärelle ennen iltaa, joten paketti lähti minulle ”vasta” seuraavana päivänä ja lisähyvityksenä saan vielä hieman alennusta seuraavasta tilauksesta.

Loistavaa palvelua! Suosittelen ehdottomasti muillekin. Toivottavasti varastoon tulisi lisää tuotteita pian. :)

Työkiireiden vuoksi nyt on ollut hiljaisempaa, koska olen keskellä yli kahden viikon työputkea, jossa on vain kaksi yksittäistä vapaapäivää.. Viikon kuluttua koittaa onneksi lyhyt talviloma. Tätä kirjottaessa arvonta on enää kahden lukijan päässä, te ihanat olette lisääntyneet huimasti!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply 35 kiloa kosmetiikkaa lauantai 6. maaliskuun 2010 at 16:41

    Itselläni on juurikin tuo samainen Lorealin Glam Shine -kiilto, ja olen aivan rakastunut siihen sen … juttuun! millä sitä laitetaan :D

  • Reply kiukkupussi lauantai 6. maaliskuun 2010 at 22:33

    Aplikaattori? :D Minä en ole (kerrankin fiksu tyttö!) vielä avannut tuota kiiltoa, koska ajattelin kiusata itseäni säännöillä. Yksi vanha kiilto tyhjäksi ja sitten saa ottaa uuden käyttöön. ;) En minä muuten tälläistä, mutta kiillossa oli sinetti ja sen murtaminen tuntui väärältä.. Huulipunat testasin heti, koska niitä ei ollut sinetöity!

  • Leave a Reply