HG, Ihonhoito, Pirkka

Lempilaput

Parhaat pumpulilaput 01

Pumpulilaput. Niin arkisia, mutta niin merkityksellisiä. Olen hipiältäni hyvin kosketusherkkis (esim. ratkon huolella vaatteista kaikki laput irti, etten kiemurtelisi tuskissani koko päivää), joten vaadin myös pumpulilapuilta pehmeää kosketusta. Käytän lappuja miselliveden kanssa, aamuin illoin. Silmämeikit poistan öljyä ja sormia apuna käyttäen, koska siihen verrattuna mikä tahansa lappu tuntuu hankaavalta. Kasvovedet taas levitän yleensä käsin, jotten tuhlaa hellivää hoitoa pumpulilapuille.

Parhaat pumpulilaput 02

Pirkan Vanulaput Reilun kaupan puuvillasta on sopivan paksuisia ja tarpeeksi pehmoisia. Ne pysyvät hyvin kasassa, eikä niissä ole teräviä kiinni pressattuja reunoja. Kyllä, ne voi olla terävät. Eikä tuo reilukauppa huonokaan juttu ole. Toinen puoli pinnasta on hieman tekstuurisempi, mutta sitä ei käytössä huomaa. 65 lapun pötkö maksaa noin puolitoista euroa, kohtuullista.

Mitkä on teidän suosikkilappuja vai käytättekö mitä käteen sattuu osumaan?

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kaisuli / SiameseLipstick tiistai 17. helmikuun 2015 at 10:19

    Mulla on elävästi mielessä Virven monen vuoden takainen vanulappuvertailu. Siitä keksin nyppäistä vanulapun kahtia, ja se että se jakautuu siististi on siis tärkeä kriteeri myös. Nämä Pirkat olivat kyllä mainioita, olen pari pakettia käyttänyt. Lidlin vanulaput olivat vanha suosikkini mutta sitten ne vähän muuttuivat. Nyt minulla on Kärkkäiseltä ostetut jotain ihan random-merkkiä olevat vanulaput jotka eivät katkea ja ne ovat niin korput että muutama kasvovesi on lurahtanut pinnalta pois jos olen kaatanut liian nopeasti :D Että joo, onneksi ne ovat loppu jo kohta. Hirveitä.

    • Reply Myy tiistai 17. helmikuun 2015 at 13:56

      Se oli kyllä hyvä vertailu! Mä kanssa joskus puolittelin lappuja, mutta sitten laiskistuin. Nestettä hylkivä vanulappu, tosi käytännöllistä! :D

    Leave a Reply