Ecotools, Foreo, Guerlain, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, L'Occitane, Meikit, Meikkipohjat, Meikkivoiteet, Siveltimet, Suosikit, Tarte, Tuoksut

Huhtikuun suosikit

Jatketaan! Tällä kertaa kuukauden suosikeista löytyy puhdistushärveliä, lumoavaa tuoksua ja mainioita meikkipohjajuttuja.

Foreo Luna 2 Sensitive Skin – Niinhän siinä kävi, että Foreo vei mennessään. Ensimmäisillä käyttökerroilla Luna 2 tuntui hyvin kömpelöltä, kun olin käyttänyt pikkuista Play’ta. Nopeasti siihen kuitenkin tottui ja hellävaraisempi pesupinta tuntuu iholla hyvältä. Erityisen ihastunut olen laitteen takapuolen hierontapintaan, jolla ihon tärisyttelyä ei malttaisi lopettaa. Aivan ihana imeyttämään yönaamioita!

L’Occitane Terre de Lumiére Eau de Parfum – Sain L’Occitanen kevään uutuustuoksun käsiini huhtikuun puolivälissä ja tuoksuin siltä varmaan kuukauden putkeen. Ensikokeilulla mietin, että meneekö tuoksu ihollani jopa liian pehmeäksi, kun olin välissä käyttänyt paljon napakampia ruusutuoksuja. Käyttökertojen myötä ihastuin tähän vielä enemmän ja nyt tuoksusta on tullut osa arkea. Aivan ihana ja tuoksuksi hyvin epäloccitanemainen, käykää nuuhkimassa!

Guerlain Lingerie de Peau Foundation – Mun pitkäaikainen suosikkimeikkivoide, jonka kesäsävyyn (eli huima 02) tartuin heti Meksikon reissun jälkeen. Pullo on ainakin kokenut uudistuksen, mutten ole varma mitä sisällölle on tehty. Toivottavasti ei juuri mitään, koska rakastan tätä! Sävyjä on onneksi muokattu järkevämpään suuntaan – tästähän ei ennen saanut Suomesta vaaleinta sävyä (01), joka on ihan naurettavaa. Lingerie de Peau on peittokyvyiltään vähän päälle keskikastia, se levittyy unelmahelposti ja jättää ihon pinnan kauniiksi, mutta ei mitenkään pakkeloidun näköiseksi. Yksinkertaisesti: todella hyvä.

Tarte Magic Wands Powder Brush & Ecotools Controlled Setting Brush – Tarten yksisarvissetin puuterisivellin on pehmein asia mihin olen törmännyt. Pehmeys yhdistettynä sopivaan löysyyteen tekee tästä parhaan puuterisiveltimen mitä olen käyttänyt (ainakin näin kuivaihoiselle), koska tällä voi hipsutella menemään höyhenenkevyesti. Siis mähän käytän ihan naurettavan pieniä määriä puuteria ja olen käyttänyt samaa Sensain irtopuuterirasiaa varmaan viisi vuotta. Ecotoolsin pieni puuterisivellin on kokonsa ja muotonsa puolesta loistava korostuksiin – niin puuterimaisilla kuin voidemaisilla tuotteilla – enkä ole muihin tarttunut saatuani tämän käsiini.

L’Occitane ja Ecotools saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply