Absolution, Alima Pure, Ekokosmetiikka, Estelle & Thild, Hamstraus, Huulikiillot, Huulivoiteet, Ihonhoito, Jolie Box, Käsivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvonaamiot, Kasvovoiteet, Meikit, Mies, Neal's Yard Remedies, Öljyt, Poskipunat, Sante, Suihkugeelit

Marraskuun Jolie Box

marraskuun-jolie-box-01

Marraskuun boksi kertoo tuovansa säihkettä pimeään! Sisältä löytyi aika hyvä kokonaisuus, sanoisin.

marraskuun-jolie-box-02

marraskuun-jolie-box-03

Neal’s Yard Remedies Wild Rose Beauty Balm (15g) – Boksin helmi! Olen halunnut pidempään testata tätä ruusuista tehopakkausta, joka sopii moneen. Öljyistä balmia voi käyttää puhdistusaineena (hierotaan pieni nokare kosteille kasvoille ja pyyhitään musliiniliinalla), naamiona tai tehokkaasti ravitsevana voiteena (kannattaa levittää kosteille kasvoille eli vaikkapa heti suihkutettavan kasvoveden jälkeen). Uskoisin tämän menevän hyvin myös huulirasvasta ja kynsinauhavoiteesta. Balmin pohjana on luomulaatuista villiruusunsiemenöljyä sekä jojobaöljyä. Niiden lisäksi tästä löytyy mm. pelargoniaa, purasruohoa, hamppua ja rosmariinia. Matkakokoinen balmi on pakattu ihanaan joulupakkaukseen! (Täysikokoisessa 50g tavaraa.)

marraskuun-jolie-box-04

Absolution Le Soin des Mains (40ml) – En tiedä olenko ainoa, mutta mua hitusen nyppii, ettei Absolutionin pakkauksissa lue tuotteen nimeä englanniksi. Tuubin tekstistä ”repairs, whitens, strengthen nails” voinee päätellä tämän olevan käsivoide. Yrttisen sitruunainen, melko voimakas tuoksu. Voide tulee jämäkkänä tuubista ulos, mutta levittyy todella sulavasti käsille. Kivan tuntuinen, ei jää tahmaa. Tämä 40ml tuubi on normaali myyntikoko.

marraskuun-jolie-box-05

marraskuun-jolie-box-06

marraskuun-jolie-box-07

Alima Pure Luminous Shimmer Blush, sahara (3g) – En itseasiassa ole koskaan käyttänyt irtonaista mineraaliposkipunaa. Olen aina pitänyt niitä jotenkin sotkuisina. Rasiassa on onneksi tuo käännettävä suojakansi, mutta pitää oppia kopistelemaan kanteen oikea määrä, koska muuten jauhetta on ihan joka paikassa. Sävynä sahara on hentoinen ja melko läpikuultava. Swatchin alla iholla on ylempänä ollutta NYRin ruusubalmia, joten poskipuna tarrasi aika hyvin kiinni. Kokeilin tätä myös poskille skunkilla levitettynä ja lopputulos oli enemmäkin ruusukullanhehkuinen korostusväri kuin varsinaisesti poskipuna. Ei välttämättä ykkösvalinta kalmoiholleni näin talvella, mutta varmasti supernätti vähän päivettyneellä iholla.

marraskuun-jolie-box-08

Sante Shower Gel Bio Mint & Lime (200ml) – Mukavan paksua, lähes hyytelömäistä geeliä. Raikas kirpakka tuoksu, josta voisin kuvitella myös miehen tykkäävän. Lähtee heti käyttöön! Santea ei myydä Joliessa, mutta sitä saa tilattua esim. The Natural Goods Companylta tai Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

marraskuun-jolie-box-09

marraskuun-jolie-box-10

Estelle & Thild Lip Balm, blossom beige (15ml) – Ihanan tuntuinen huulilla! Sopivan liukas ja rasvainen, eikä yhtään tahmea. Nude väri ei ole paras mahdollinen itselleni, mutta se häviää aika hyvin huuliin, kunhan levittää ohuelti. Huulet tuntuu mukavan pehmoisilta vielä pari tuntia levityksen jälkeen. Tästä löytyy myös sävyt poppy pearl, peony pink ja rosie red. Estelle & Thild on jotenkin symppis sarja. En ole montaa tuotetta testannut, mutta pitänee joskus tutustua siihen paremmin. (Miten myös kovasti, että harmittaakohan perustajan toista tytärtä, kun sisko Estelle sai nimensä kokonaan merkkiin, mutta Mathilde vain osan nimestä.)

marraskuun-jolie-box-11

Mukana oli vielä kaksi pussinäytettä. Naturativin Serum ecoAmpoule 1 on hyaluronihapposeerumia – todella mielenkiintoinen – mutta harmiksi puoli milliä sisältävä näytepussi humpsahtaa ihoon yhdellä testikerralla. 66°30 on selektiivistä miesten ekokosmetiikkaa. Annoin merkin esitteen miehen käteen ja kysyin, että mitä kohderyhmän kuluttaja on mieltä.
”Nyt on aika kaukaa haettu tää aasinsilta.”
”Siis jos tää on miehille suunnattu, niin ei mies tiedä mitä on parabeenit. Tai PEG tai fenoksietanoli. Alkoholin se tietää.”
”On yritetty tehdä aika tekninen. Kylläpäs täällä viljellään ultra-sanaa.”
”Maksimaalinen teho. Kaikki on niin miehekästä. Paitsi heleä iho.”
”Käytetään miehisiä sanoja, mutta ei nää termit ja ainesosat tarkota mitkään miehille mitään.”
”Ja miks tää annettiin mulle paperisena.”
No, ehkei se sittenkään ole kohderyhmää.. :) Mutta nyt mies tietää mitä on hyaluronihappo!

Boksista löytyi siis neljä täysikokoista tuotetta ja yksi reilunkokoinen näytekoko. Todella hyvä! Tämä tekee boksin arvoksi yli 85 euroa.

Jolie Boxin ensimmäiset puolen vuoden tilausjaksot päättyivät tähän boksiin, kuten myös itselläni. Boksit on olleet sen verran hyviä kokonaisuuksia (puolen vuoden aikana tuli ehkä kolme tuotetta, joita en aio kokeilla), ettei tarvinnut pitkään miettiä jatkaako tilausta vai ei. Boksiahan voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksona. Nykyään tilauksen saa myös SmartPostiin, joten ei tarvitse enää leikkiä PostNordin kanssa JEI!

Ja hei! Joulukuussa tulee myös kertaluontoinen Jolie Lux Box, joka on kasattu Jolien oman maahantuonnin luksusmerkeistä. Boksilla on hintaa 39 euroa ja sisältö on arvoltaan 120 euroa. Tämä limited edition -boksi on nyt myynnissä, enkä ainakaan itse voinut vastustaa kiusausta, joten tilasin!

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply SariBP keskiviikko 9. marraskuun 2016 at 08:41

  Tosi mukava postaus. Sun loppuneet -arviointipostauksetkin ovat aina ihan helmiä. Niitä lukee todella mielellään.

  Tuo loppuhuipennus (mitä mies tuumaa) on varsin osuva:)

  • Reply Myy keskiviikko 9. marraskuun 2016 at 08:43

   Kiitos paljon! Piristit mun aamun <3

 • Reply Sissi keskiviikko 9. marraskuun 2016 at 11:12

  Mua kuumottaa tosi paljon toi lux-boksi mutta en oikeastaan saisi ostaa mitään. Toivottavasti se myydään pian loppuun:D

 • Reply Maija / Kivipuuteri-kosmetiikkablogi keskiviikko 9. marraskuun 2016 at 12:08

  Voi ei, tuo luksusboksi houkuttaa :D. Siinä olisi hinta ja luvattu arvo aika kohdillaan.

 • Reply JonnaH. keskiviikko 9. marraskuun 2016 at 13:07

  Absolutionin käsivoide on yksi mun lempparituotteita, ihan huippu käsilaukkuun, kun imeytyy nopeasti.

  • Reply Myy maanantai 14. marraskuun 2016 at 20:45

   Taidanpa mäkin heittää tän laukkuun!

 • Reply Mari.A keskiviikko 9. marraskuun 2016 at 18:59

  Tykkäsin tästä boxista tosi paljon. Tuo käsivoide oli ihana. Arvasin että ihastun vielä johonkin, mitä en raaskisi itse ostaa.. 20 euroa tuon kokoisesta käsivoiteesta on vaan itselle liikaa. Tuo huulikiilto oli huulilla yllättävän kiva vaikka minäkin ensiksi kyllä ajattelin että voi ei minkä värinen. Pointsit sun miehelle että jaksoi lukea tuon lappusen. :) Jos veisin ton omalle miehelleni, niin se toteaisi vaan että joo katon sit joskus ja heittäisi sen johonkin paperipinoon, mistä ei sitä koskaan lukisi. Tuo näytepussikin saattaa jäädä käyttämättä. Se käyttää sitä rasvaa mitä yleensäkin eikä varmaan tuo näytepussi pääse koskaan käyttöön. ”Miks mä haluaisin käyttää jotain muuta rasvaa kuin tätä mitä käytän. Tää on hyvä. Osta tätä lisää!” :) Huoh..

  • Reply Myy keskiviikko 9. marraskuun 2016 at 19:02

   Näytepussituotteita en mäkään saa miestä käyttämään, koska se ei vaan jaksa näpertää pienten pussien kanssa mistä saa ehkä yhdeksi käyttökerraksi tuotetta. Ehkä sitten, jos sen kävisi pursottamassa kädelle ja käskisi kokeilemaan miltä tuntuu naamalla :D

   • Reply MariA torstai 10. marraskuun 2016 at 13:49

    Joo, tollai kädelle pursottamalla munkin mies sen varmaan kokeilisi. :D Saattaisi tosin narista samalla jotain. XD

 • Reply Kepa perjantai 11. marraskuun 2016 at 18:14

  Oon myös ollut tosi tyytyväinen Jolieboksien sisältöön ja todellakin tilaan jatkoa! Livboxit saa kyllä nyt kyytiä ja niitä en aio enää tilailla. Joliessa tuntee saavansa rahoille vastinetta. Täytyypä käydä kurkkaa onko tuota lux-boksia vielä jäljellä… Näitä boksiesittelyitä on muuten tosi kiva lukea! Ja muitakin postauksia :-)

  • Reply Myy maanantai 14. marraskuun 2016 at 20:46

   Kiitos paljon <3

 • Reply Mia / Beauty Highlights torstai 17. marraskuun 2016 at 18:37

  Tää oli niin ihana boksi ja olisi ollut myös mun mieleen! <3 Absolutionin käsivoide on yksi mun lemppareista! Mutta mitä; onko Lux Boxi jo loppuunmyyty?! En enää saanut tilattua. Höh!

 • Leave a Reply