Ihonhoito, L'Occitane, Lifestyle, Neal's Yard Remedies

Kuulumisia

loccitane-shea-butter-christmas-bubble

Mä tykkään nukkumisesta. Se on normaalistikin mulle tosi tärkeä juttu, mutta tänä syksynä olisin antanut melkeen mitä vaan, jos voisin jäädä talviunille ja herätä taas keväällä.

Tämä on ollut rankka vuosi ja olen siitä jo moneen otteeseen marissut. Sori siitä. Voimat riittää just töissä käymiseen ja kaikki muu on jäänyt taka-alalle. Haluaisin vaan nukkua ja pysyä peiton alla, eikä vuorokauden tunnit riitä siihen, että saisi nukuttua tarpeeksi. Energianpuutteen takia syksyn salikäynnit voi laskea yhden käden sormilla ja liikunta on jäänyt satunnaisen futiksen varaan. Se alkaa kostautua nyt vastustuskyvyn alenemisena ja nappasinkin heti kaksi flunssaa putkeen. Tämä toinen taisi olla influenssa ja olen edelleenkin ihan kuitti. Tahtoisin niin takaisin treenaamaan ja energiaa ja puhtia ja intoa, mutta en jaksa.

En mielestäni ole millään tavalla masentunut, olen vain järkyttävän väsynyt. Blogi kiinnostaa ja pyörii mielessä, mutta mistä saisi lisää tunteja vuorokauteen? Jos haluan nukkua ja levätä, en ehdi kirjoittaa tai kuvata. Kun teen jotain nukkuminen-työ-syöminen -rytmistä poikkeavaa, kärsii siitä unet ja olen ihan zombi. Miten te muut olette ratkaisseet tämän?

neals-yard-remedies-wild-rose-beauty-balm-gift-set

Vaihdettiin kotona huonejärjestystä ihan täysin. Tuntuu kuin olisi muuttanut uuteen kotiin! Makkari ja työhuone vaihtui toisinpäin ja olohuone pyörähti ympäri. Tämän johdosta mun vanha, reilusti yli neljä vuotta käytössä ollut, kuvauspaikka tuhoutui. Hämmennys alkaa väistyä ja olen löytänyt uuden kohdan. Mulla on myös uusi runko kamerassa, Canonin EOS 650D. (Että kiitos vaan rakas äiti <3) Se on todella hyvän tuntuinen, kääntyvällä näytöllä ja kaikkea, mutta en osaa vielä käyttää sitä.

Ja Joliebox tuli eilen, mutta meidän kauppakeskus oli sulkenut smartpostin käytävän ainakin kolme minuuttia etuajassa ja jäin nuolemaan näppejäni. Buhuu!

Mitä teille kuuluu?

Postauksen kuvituksena ihania joulupalleroita! Neal’s Yard Remediesin tähdessä on matkakokoinen ruusubalmi. L’Occitanen pallosta löytyy matkakokoisia sheatuotteita (löytyy myös punainen pallo kirsikankukkatuotteilla). Mainioita pikkujoululahjoja tai jouluviemisiä. :)

L’Occitane saatu blogin kautta. Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Päivi / Rouva Kameleontti keskiviikko 7. joulukuun 2016 at 08:40

  Mä koen olevani jotenkin perusväsynyt ihminen. Viimeisen puolentoista vuoden aikana en ole kokenut olevani masentunut (kiitos mieheni), mutta energiat tuntuvat olevan aina vähissä. Mä olen yrittänyt sopeutua siihen niin, etten odota itseltäni mitään megajaksamista ja teen pakollisten asioiden, kuten työn, lisäksi vain niitä juttuja, joista saan iloa. Kirjoitan blogia, jos se innostaa minua ja siihen on aikaa. Pidän kuormittavat ihmissuhteet minimissä, enkä yritä miellyttää ketään vain miellyttämisen vuoksi. Joskus sitä saa selitellä ihmisille, mutta tää on mun elämä ja tunnen itseni parhaiten. Yliyrittämisestä ei ole koskaan seurannut mitään hyvää mulla. Kannatan lepäämistä ja nukkumista silloin, kun se tuntuu tarpeelliselta. Sulla siihen on tänä vuonna ihan erityinen syy. Jaksamista ja iloa. <3

  • Reply Myy torstai 15. joulukuun 2016 at 18:22

   Mä luulin vastanneeni sulle, koska olin vastannut pääni sisällä :D Mutta KIITOS <3

 • Reply Sissi keskiviikko 7. joulukuun 2016 at 08:58

  Tämä aika vuodesta on muutenkin väsyttävä, saati jos joutuu kohtaamaan isoja menetyksiä. Iloa ja valoa kaikesta huolimatta <3

 • Reply Katarooma keskiviikko 7. joulukuun 2016 at 12:37

  <3

 • Reply Karoliina keskiviikko 7. joulukuun 2016 at 21:43

  Valoa ja voimaa <3

  …Tänä vuonna olen ollut jotenkin aivan erityisen väsynyt, juurikin työt-ruokaa-koirat ulos-nukkumaan -rytmillä on menty jo jonkin aikaa ja olen niiiiiin onnellinen että ensi viikolla minulla alkaa loppuvuoden kestävä loma, se tulee tarpeeseen. Ja aion todellakin enimmäkseen nukkua! Olen jo pohtinut että mikä minua vaivaa mutta ehkä tämä on vain jotain väsymystä ja toivon totisesti että tämä menee ohi. Huoh. :)

  • Reply Myy torstai 15. joulukuun 2016 at 18:23

   Ihan luksusta piiitkä joululoma! Nauti nukkumisesta, se on parasta <3

  Leave a Reply