Aasialainen kosmetiikka, Huxley, Ihonhoito, Öljyt, Seerumit

Huxleyn seerumit vertailussa

Tuotteet hankittu itse.
Kaikki postauksen linkit on mainoslinkkejä.
Affitulot käytetään blogisisältöön.

Kovin pinnalle nousseen Huxleyn seerumit on kiinnostaneet pidemmän aikaa. Ne on kuitenkin suht hintavia ja en uskaltanut lähteä arpomaan, että minkä ostaisin. Löysin onneksi eBayn ihmeellisestä maailmasta neljän pikkupullon kokeilusetin, jonka avulla pystyy helposti löytämään oman suosikkinsa! Oletin alkuun, että öljyinen oil essence olisi mun kuivan ihon juttu, mutta kuinkas kävikään?

Secret of Sahara Essence: Grab Water – Todella hyvä yleiskosteuttaja! Koostumus on notkea, mutta kuitenkin tarpeeksi täyteläinen. Jättää kivasti hoidetun pinnan, eikä ole niin vesimäinen, että seerumi häviäisi ihoon liian nopeasti.

Secret of Sahara Essence: Brightly Ever After – Kirkastavan seerumin kanssa en päässyt kavereiksi. Tässäkin on ihanan täyteläinen ja hoitava koostumus, mutta jokaisella yrityksellä iho hepuloi röpelöisen pikkunäpyn kanssa. Eli mun iholle tämä aktivoi liikaa tai väärällä tavalla.

Secret of Sahara Oil Essence: Essence-Like Oil-Like – IHANA! Ehdoton lempparini! Niin miellyttävän pehmeä ja tuhti koostumus. Täyteläinen, todella hoitava. Tätä ostan lisää! Olisi siis hyvin voinut uskoa omaa mutu-fiilistä.

Secret of Sahara Oil: Light and More – En ole viime aikoina oikeen innostunut öljyistä, mutta tämä on todella hyvä kuivaöljy. Tarpeeksi ohut käytettäväksi meikin alle, mutta kuitenkin myös hoitava. Tykkäsin taputella tätä seerumin päälle kasvovoiteen sijasta ja nimenomaan aamuisin, koska iholle jäi niin kaunis kuulto.

Näissä kaikissa on Huxleyn tuotteille tyypillinen tuoksu. En osaa kuvailla sitä, mutta omaan nenään se on hyvin miellyttävä, raikas ja ylellinen, eikä tuoksusta selkeästi erotu mitään tiettyä ainesosaa. Noin yleisesti ottaen suosittelisin grab wateria normaalille ja sekaiholle, essence-like oil-likea kuivalle iholle ja brightly ever afteria kaikille muille kuin herkkiksille. Kuivaöljy sopinee ohuen koostumuksensa ansiosta kaikille, jotka öljyistä pitävät.

Huxleyta myy mm. eleven, nobe (kaikki nyt -20%), bearel ja lyko. Olen aikaisemmin testannut hoitonestettä (postaus täällä ja lisäyksenä siihen, että päädyin sittenkin ostamaan toisen pullon) sekä puhdistusgeeliä (joka ei ole vielä blogiin asti päätynyt, mutta on ihan älyttömän hyvä). Kaapissa on myös tovin odotellut todella kehuttu yönaamio, joka pääsee pian käyttöön. Ai miten niin oon hidas testaaja? :D

SEURAA NUTTURAPÄÄTÄ: bloglovin’ / facebook / instagram / twitter / blogit.

Previous Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa torstai 9. huhtikuun 2020 at 20:43

  Hei mitä kummaa, mä en tykännyt tosta Essence-like Oil-like -seerumist yh-tään! Se tuntui jotenkin..karkealta? Kokkareiselta? Jauhoiselta? Testasin hampaat irvessä vaikka kuinka monta kertaa, mutta palautin takaisin vaihtokasaan kun en vaan oppinut kaveriksi.

  Toinen epäsuosittu mielipiteeni on, että en myöskään välitä siitä yönaamiosta. :D Se on ihan kiva, en keksi siitä mitään vikaa, mutta olen testannut parempiakin. En ostaisi uudelleen.

  Se putsarigeeli on PARAS, sitä oon ostanut jo uuden varastoon. Aavikkoiho approves <3

  Ja hei samaa mieltä tuoksusta! Kukkaisa, ehkä inan puuterinen? Miellyttävä, eikä liian vahva.

  • Reply Myy torstai 9. huhtikuun 2020 at 23:18

   Whaaaaat, onkohan se seerumi ollut joku maanantaikappale? Mun täytyy kyllä kaivaa toi yönaamio käyttöön asap!

  Leave a Reply