Hiukset, Hoitoaineet, Kampaukset, Redken

Nyt sitä saa!

Nimittäin Redkenin Color Extend Sun -sarjan hoitoainetta. Sarjassa on aikaisemmin ollut vain shampoo ja naamio (sekä hiuksiin jätettäviä tuotteita), mutta varsinainen huuhdottava hoitoaine on puuttunut. Olen salaa haaveillut, että joskus semmostakin saisi.. Redkenin kesäsarjassa on paras tuoksu ikinä! Sarjan shampoo ja naamio on ykköslemppareitani.

Smooth Lockista puristaa ulos vielä pari käyttökertaa. Sitten pääsen rakkaussuihkuihin uuden oranssin putkilon kanssa. Tuitui! Hintaa tällä oli kolmisen kymppiä.

Sain samalla kampaajareissulla toki myös uuden tukan. En ole muistanut raportoida täällä kasvatusprojektiani, mutta hiukset on jo pitkähkössä polkkamitassa. :) SÄVYn superihana Heidi teki tällä kertaa splashlight-raidat molemmille sivuille. Ne luo hauskan efektin valon osumisesta hiuksiin. Pohja pidettiin tummana. Tykkään! Hankala oli vaan saada kuvattua ne niin, ettei kalpea meikitön naama olisi mukana..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Maisa maanantai 31. maaliskuun 2014 at 17:15

  Ostan nykyään aika vähän hiustuotteita (ja kosmetiikkaa ylipäätäänkään), mutta näitä on kyllä ehkä pakko saada kesää vasten..! Tsekkasin Redken-tagin alta tuon postauksen jossa arvioit noita muita Color Extend Suneja, ja kuulostaa aivan sairrrraan hyvältä.

  • Reply Myy maanantai 31. maaliskuun 2014 at 21:06

   Ne on ihaniaaaaaa!

 • Reply Jonna H. maanantai 31. maaliskuun 2014 at 17:40

  No niin loistavaa, just mietin, että mitä kesätuotteita ostaisi hiuksille, ehkäpä nää. :)

  • Reply Myy maanantai 31. maaliskuun 2014 at 21:07

   Jeps, hyvä testikohde! :)

 • Reply Juille sunnuntai 6. huhtikuun 2014 at 11:58

  Todella kauniit hiukset, ihanan keväiset! :)

  • Reply Myy maanantai 7. huhtikuun 2014 at 17:27

   Kiitos! :)

  Leave a Reply