Aasialainen kosmetiikka, Aussie, Bare Minerals, Body Shop, Essie, Hiusnaamiot, Kasvokuorinnat, Kasvovoiteet, Kynsilakat, LivBox, Lumene, Maybelline, Meikkipohjat, Scinic, Seerumit, Silmämeikit, YSL

Kesäkuu 2013 (osa 1)

Toukokuun ostolakosta selvitty! Tai siis siitä en-osta-kaikkea-mitä-mieleen-juolahtaa -kuukaudesta..

Aloitin nettishoppailemalla. En ole hetkeen tilannut mitään aasialaista kosmetiikkaa, joten päätin tuttujen ja turvallisten sijaan tutustua minulle uuteen merkkiin. SCINIC on korealainen sarja. Yritin saada sarjasta selkoa, mutta huonoin tuloksin. Kasvipohjaisuutta, ”kemikaalittomuutta” ja pikkuisia partikkeleita. Selevä! Kotiutin eBaysta Scinic Multi Solution Collagen Aqua Creamin (50ml / $16,99) sekä Scinic Nutri 100 Hyaluronic Acid Solutionin (30ml / $19,99), koska olen kasvovoiteen tarpeessa ja seerumifriikin täytyy tietysti kokeilla myös seerumia. Pääsen ihan näillä näppäimillä korkkaamaan nämä, kun edelliset loppuu! En malta odottaa!

Kävin vihdoin Forumin Body Shopissa vaihtamassa Moisture White -sarjan seerumin (jonka ostin huhtikuun lopussa), koska siitä hajosi pumppu muutaman käyttökerran jälkeen. Pullo pumppasi vain tyhjää, eikä mitään tullut ulos. Palvelu oli erittäin hyvää ja sain uuden pullon tilalle ilman sen kummempia kysymyksiä. Olin kuitinkin ehtinyt jo heittää pois, mutta ei sitä onneksi tarvittu. Ostin samalla uuden hiuspannan (6,20€) kasvojen pesua ja meikkausta varten. Vitamin E Nourishing Night Cream (50ml / 21,70€) on suosikkini vuosien takaa. Käytin sitä aikoinaan useita purkillisia, joten odotan innolla miten iho nykyään tykkää siitä. :) Mukavana yllätyksenä muutamia naamioita oli tullut myyntiin myös kertakäyttöpusseissa, sieltä olisi löytynyt mm. tätä e-vitamiinisarjan ihanuutta. Ostin kuitenkin kokeiluun Vitamin C Microdermabrasionin (6ml / 2,50€). Kuusi milliä mikrokuorintaa on mielestäni aika reilu määrä kertakäyttöön, joten uskon tästä riittävän iholleni kahdeksi tai kolmeksi kerraksi. C-vitamiinisarjan tuotteet on muutenkin hieman vieraampia minulle verrattuna vaikka e-vitamiinisarjaan tai Nutriganicsiin. C-vitamiinikasvosuihketta olen tainnut käyttää joskus vuonna nakki.

Näistä kahdesta haaveilin koko toukokuun ajan. YSL All-In-One BB Cream sävyssä Clear (40ml / 48,00€) sekä Lumene Color Correcting Cream sävyssä Light (30ml / 15,90€). Heti ensimmäisellä käyttökerralla rakastuin ja olen siitä lähtien käyttänyt vain näitä. Ensin pohjalle YSL:n BB ja päälle Lumenen CC = täydellisen tasainen, hehkuva iho. Ajaijai!

Kärsin suurimman osan toukokuusta aluslakkaongelmasta, jonka ratkaisin käyttämällä hennon väristä Essien värilakkaa aluslakkana.. Onnistuin kuitenkin pysymään tiukkana, enkä ostanut uutta aluslakkaa. Paitsi tietysti nyt. Essie Nourish Me (13.5ml / 13,00€), tervetuloa. Toivottavasti pidät kynteni kunnossa.

Monelta merkiltä on nyt puskenut paksuja huuli(kiilto)kyniä. Itse päädyin IsaDora Twist-Up Gloss Stick’in (2.7g / 13,90€), joka lupaa olla moisturizing lip filler. Ostin sävyt 07 Color Cocktail sekä 11 Poppy Peony. Ehdinkin jo kirjoittamaan näistä. :)

YSL BB Clear, Lumene CC Light, IsaDora Color Cocktail ja Poppy Peony.

Tein taas yhden second hand -hankinnan ja bareMinerals READY Eyeshadow 4.0 (5g) sävyssä The A List päätyi luokseni.

Violetteja sävyjä uusille silmilleni, tervetuloa!

Icebreaker, Fashionably Late, Swanky ja Black Tie Optional ilman pohjustajaa. Vaaleat sävyt on aavistuksen jauhoisempia. Swanky on upea ja musta todella kermaisen pigmenttinen.

Olin toivonut LivBoxin tulevan sopivasti loman aikana, mutta ilmeisesti lähettäminen viivästyi ja eihän se ehtinyt jakeluun. Onneksi Mies teki kotoa töitä, kun boksi jaettiin seuraavalla viikolla. :) Boksin esittely täällä.

Tein kaksi Beautybay-tilausta, jorka esittelen erikseen ja tosiaan ne pari alehankintaa. :)

Kampaajalla käydessäni sain Maybelline The Colossal Volum’ Express -ripsivärin (10,7ml). Ilmeisesti Redken haluaa jakaa jotain pientä kivaa kesäisin. Päätyi jemmalaatikkoon odottelemaan vuoroaan.

Aussie lähetti tuotteita ja odotin saavani jonkun setin, mutta sainkin kolme erilaista Aussie Street Art Design Edition 3 Minute Miracle -tehohoitoa. Mietin hetken, että mitä hemmettiä teen näiden kanssa lyhyttukkaisena.. Pörröiset hiukset kosteuttava Frizz Remedy saa jäädä omaan käyttöön, koska kyllä hiukseni hoitoa kaipaavat. Tuotteita kuluu vaan huomattavasti vähemmän. Värjätyille hiuksille suunnattu Colour Mate lähti siskolleni, jolla on pitkät superpunaiset hiukset. Kuiville ja vahingoittuneille hiuksille tarkoitettu Reconstructor menee arvontakassiin odottamaan, että saan jossain välissä arvonnan järkättyä. Olen käyttänyt joskus tuubillisen tämmöistä ja muistaakseni se oli Reconstructor. Tykkäsin siitä kyllä kovasti pitkätukkaisena, koska sillä sai nopeasti silkkiset hiukset.

Kannattiko pihtailla toukokuussa? Ei mielestäni, koska se vaan kostautui kesäkuun alussa shoppailuhimona. Mitään turhia hankintoja en tehnyt, mutta kuitenkin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Annie sunnuntai 7. heinäkuun 2013 at 08:19

  Voi ei, voisin itse kuvitella käyttäytyväni juuri näin. Jos jotain kieltää, niin sitten repeääkin ihan kunnolla :D

  Hankinnoissasi oli omiakin himotuksia, juurikin tuo YSL-Lumene-kaksikko on omalla listalla aika kärkipäässä… Mutta minulla on NIIN paljon meikkipohjatuotteita, että ihan hävettää jo ajatuskin uusien ostamisesta.

  Himoitsen myös Lumenen huulikiiltokynää, mutta ostin juuri Max Factorin ja L’Oréalin vastaavat.

  Essien Nourish Me -aluslakkaa voisin ostaa uudelleen, mielestäni se oli kuiville kynsilleni mainio. Mutta kun on niitä muita… ÄÄÄh, tää on loputon leikki.

  • Reply Myy sunnuntai 7. heinäkuun 2013 at 10:48

   Ei pitäisi kieltää mitään. :D Kiva kuulla kehuja Essiestä! Ainakin alkuun se on vaikuttanut hyvältä.

 • Reply Anna sunnuntai 7. heinäkuun 2013 at 10:16

  Huh aika huikea pigmentti tuossa tummimmassa baremineralsissa!
  Ja aika yllättävää, että Lumenen light-sävy on noin tumma. Luulisi kun kerta suomalainen merkki kyseessä niin light olisi oikeastikin light! : D

  • Reply Myy sunnuntai 7. heinäkuun 2013 at 10:47

   Tässä voi vähän hämätä se, että mun käsivarren sisäpuolen iho on oikeasti ihan valkoinen. :D

   Kasvoni on päivettyneet hyvin kevyesti ja tuo light on juuri sopiva. Jos tästä rusketun, niin YSL:ää en voi käyttää enää sellaisenaan. Se kun on todella vaalea! Mutta sitä voi hyvin sotkea sitten jonkun muun sekaan :)

 • Reply Juille sunnuntai 7. heinäkuun 2013 at 15:55

  Mä olen onnistunut pitämään vieläkin Lumenen CC:stä näppini erossa, aika uskomatonta. Nyt taas muistin sen, voi ei! :D

  • Reply Myy maanantai 8. heinäkuun 2013 at 16:44

   Hyvä saavutus! :D

 • Reply Anonymous maanantai 8. heinäkuun 2013 at 14:24

  Ja nyt nousi himotuslistalle YSL:n BB-voide! Kerrankin hyvin vaalean värinen BB, jota myös tällainen lumikki voi edes harkita käyttävänsä :)

  Johanna

  • Reply Myy maanantai 8. heinäkuun 2013 at 16:45

   Kyllä, se on kunnolla vaalea :) Ja antaa todella kauniin hohdon iholle (joka ei tuossa kuvassa oikeen näy).

 • Reply Eiko keskiviikko 10. heinäkuun 2013 at 22:12

  Mulla on toistaiseksi vain yksi repeäminen kuukauden sisällä. Olen ylpeä, vaikka ruoskinkin itseäni sen repsahduksen vuoksi.

  The A List meikit näyttivät sulla upeilta joten sitä ei tarvi laskea ”miksikään” ja muutkin ostokset vaikuttavat ihan täysipainoisilta ja tarpeellisilta.

  • Reply Myy keskiviikko 10. heinäkuun 2013 at 22:44

   Sä oot pärjännyt tosi hyvin! :)

   Ei nämä munkaan ostokset varmaan tuntuisi niin paljolta, jos olisin ostanut osan jo toukokuussa. Ihan turhaa siis lakkoilla.. eiku hetkinen.

  Leave a Reply