Clinique, Kasvojen puhdistus

Clinique Liquid Facial Soap Extra-Mild

Kuva vuoden takaa vanhan asunnon ikkunalaudalta.

Ostin tämän Cliniquen putsarin 1,5 vuotta sitten lentokentältä Lontoosta. Ajattelin, että se olisi mukavan hellävarainen kakkosvaiheen putsari kuivalle iholle. Ensimmäisen kokeilun jälkeen nimesin tämän huijaussaippuaksi. :) En tiedä olenko ainoa, mutta mielestäni tuotteen kuuluisi vaahdota, jos nimessä on sana soap. Tämä on enemmänkin puhdistusmaitoa. Hajusteetonta sellaista, eli minun mittapuulla aika tosi ällöä.

Tilanne lokakuussa. Huima käyttötahti!

Tuotteen pyörittely kasvoille tuntuu niin turhalta, koska se ei tunnu tekevän mitään. Olen kokeillut niin kuivalle kuin kostealle iholle, emulgoida tai jättää emulgoimatta, huuhtoa pois tai pyyhkiä rakkausrätillä.. Ei auta. Testasin meikinpoistokykyä yrittämällä pestä tämän avulla BB-voiteen sormista irti. Ei lähtenyt.

Sain ajan kanssa väkisin tuotteen käytettyä puolivälin, mutta sitten luovutin. Onneksi tämä pakkastalvi saa kokeilemaan kaikenlaisia asioita ja olen viime aikoina käyttänyt loppuja käsien pesemiseen sellaisina hetkinä, kun kädet on pakko huuhtoa/kastella, mutta saippuoinnille ei ole tarvetta. Että sellaista!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply neitikameleontti lauantai 26. tammikuun 2013 at 18:36

  Minulla on myös huonoja kokemuksia ko. tuotteesta!

 • Reply Juille lauantai 26. tammikuun 2013 at 20:00

  Mulla pyörii se astetta tujumpi mild -versio kylppärissä, pitäisi käyttää loppuun mutta kun ei yhtään huvita. Se taas on aika pesevä, saa mun ihon kuivumaan ja kiristelemään. Tulin kerran ostaneeksi kun muistin tykänneeni Cliniquen putsareista ihan hulluna alle parikymppisenä. Nooh, ehkä sekä mun iho että mieltymykset ovat vähän muuttuneet vuosien varrella.. ;)

  • Reply Myy sunnuntai 27. tammikuun 2013 at 16:25

   Hassua miten mildin ja extra mildin ero on niin iso!

 • Reply Helena torstai 31. tammikuun 2013 at 10:34

  Mäkin olen ihmetellyt, miten ero niiden kahden välillä voi olla niin iso! Extra mildia käytän usein aamuputsarina koska no, ei sillä ainakaan meikkejä saa pestyä pois. Mild taas sopii (herkälle) sekaiholleni oikein hyvin illalla käytettäväksi! Suurimman osan meikeistä kyllä poistan ensin meikinpoistovedellä, joten käytän Cliniquea lähinnä ihon putsaamiseen – toimii!

  • Reply Myy torstai 31. tammikuun 2013 at 22:01

   Mäkin yritin aamuputsaroida tällä, mutta hajusteeton tunkkaisuus on puhdistusmaidossa vaan liian ällöttävää. Vaahtoavassa tuotteessa se ei ehkä ihan niin häiritsisi :)

  Leave a Reply