Batiste, Body Shop, Clarins, Dr. Hauschka, Hamstraus, Hiukset, Ihonhoito, L'Occitane, Lancôme, Meikit, Redken, Sensai, Vivania, YSL

Hullut Päivät -tärppejä!

Hullut Päivät on mulle ne THE alennusmyynnit ja odotan niitä joka kerta yhtä innolla. Poimin kuvastosta teille tärppejä tuotteista, joita itse lähtisin hakemaan. :)

HP-01

Keskiviikkona tulee aina eniten tavaraa. Clarinsin AIVAN IHANA Double Serum lähtee nyt 30 euroa normaalia halvemmalla. Hullareiden vakkarikamaa on YSL:n valokynätupla, mutta onhan ne todella hyviä. Korkkasin itse tässä parin YSL:n väliin jonkun muun valokynän, eikä se ole yhtään sama juttu. Lancômen Hypnôsea löytyy myös vedenkestävänä (niin kuin viime keväänä), iso plussa sille! Hinta on näemmä noussut eurolla, aijai. ;)

HP-02

Käsivoiteita on hyvä hamstrata nyt talven varalle. L’Occitane on parhautta päiväkäyttöön ja TBS:n hamppuvoide yökäyttöön. Batisten kuivashampoo, etenkin tuo XXL, on super!

HP-03

Torstaina tulee jotain supermahtavaa: Sensain puhdistustuotteita! Näiden normaalihinta on yli viisi kymppiä, joten suosittelen. Pitkäaikaisin puhdistusöljylempparini on tämä Sensai, vaikka siirryinkin lopulta käyttämään MACia sen hieman järkevämmän hinnan takia. Milky Soap on täydellinen vaahtoava puhdistustuote kuivalle iholle, eikä se ole vieläkään löytänyt haastajaa. Tuo 150ml maitosaippuapullo kestää käytössä helposti vuoden. Redkenin pesutuotteet on loistavia ja tykkään erityisesti kuvassa olevasta pinkistä värihiusten sarjasta. Clarinsin dödö on klassikko (nim. joku 15 käytettyä pulloa)! Dr. Hauschkan puhdistusvoide on itselleni uudehko tuttavuus, mutta kaikessa kummallisuudessaan se on hyvin miellyttävä (postaus tulossa).

HP-04

Perjantaina aion olla vielä apajilla. Vivanian Beauty Shot oli ihana tuote ja sitä on saatava lisää! Syysilmojen pelästyttämä iho huutaa jotain sisäistä apua. Clarinsin pehmoisat kiiltorasvat on vanha tuttu ja ne toimii aina.

Meinaatteko lähteä ostoksille? :)

(Kuvat lainattu Hullujen Päivien kuvastosta, mutta 5-vuotiaan tasolla oleva leikkaa & liimaa -askartelu on allekirjoittaneen omaa. Anteeksi.)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply sari sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 11:22

  Torstaina on ehkä pakko käydä. Sensaita haluan kokeilla, Hauschkan puhdistusvoide on vakiokamaa ja Clarinsin dödöt voisi päästä myös käyttölistalle.

 • Reply Nanna sunnuntai 4. lokakuun 2015 at 12:42

  Mä täällä koitan vältellä hullareiden tarjouksia (tosin aika huonolla menestyksellä, niin kuin näkyy), sillä tietokoneeni vetelee viimeisiään ja koko budjetti menee uuden hankintaan. Nyt kutkuttaa kovasti etenkin tuo Clarinsin seerumi ja vähän myös Sensait. Tietty varastoon voisi hankkia myös Lancomen ripsarin ja Batistea.. Ehkä tilaan sen tietokoneeni netistä, enkä vilkaisekaan kosmetiikkapuolta ;D

 • Reply Kissis maanantai 5. lokakuun 2015 at 07:06

  Paljon mun lemppareita! Mietin just 3+1 -päivillä, että paljonkohan Hullareilla on toi Batiste ja jätin rohkeasti ostamatta, mutta nyt ehkä pitää mennä hamstraamaan! Ja leffalippuja! <3

 • Reply Emma maanantai 5. lokakuun 2015 at 14:21

  Aika paljon näkyi kuvastossa olevan samoja kosmetarjouksia kuin Sokkarillakin, mutta vaan euron-pari kalliimmalla. Onnittelen itseäni siitä, että nappasin Clarinsin dödöt jo 3+1-päiviltä 28 euron hintaan :D en oo aiemmin edes kokeillut sitä dödöä, mutta on se kyllä hehkutuksien arvoinen :)

 • Leave a Reply