Luomivärit, Meikit, Urban Decay

Kuukauden paletti: Urban Decay Naked

Urban-Decay-Naked-Palette-01

En ole jostain syystä koskaan esitellyt alkuperäistä nakupalettia blogissa. Nyt onkin hyvä hetki, kun Urban Decay vihdoin rantautui Suomeen. :) Olen rakastanut tätä palettia yli neljä vuotta, joten se ei ole ihan uudenveroisessa kunnossa..

Urban-Decay-Naked-Palette-02

Kaikista isoista nakupaleteista löytyy 12 sävyä. Karkeasti jaoteltuna ykkösen sävyt on lämpimähköjä, kakkosen viileämpiä ja kolmosen punertavia. Kesällä julkaistiin myös tummansynkkä smoky-versio ja kovasti odottelen sen saapumista myös Suomeen!

Urban-Decay-Naked-Palette-03

Vasemmalta: virgin / sin / naked / sidecar / buck / halfbaked / smog / darkhorse / toasted / hustle / creep / gunmetal. (Kirjoitin tätä ilman kuvia ja palettia. Muistin sävyjen järjestyksen ja nimet ulkoa. :D) Pohjalla Urban Decayn oma pohjustaja, jonka kaikki varmaan tietää ja joka on parasta ikinä.

Kovimmalla käytöllä on ollut voimakashohtoinen korostussävy virgin sekä kaikkien väsyneiden arkiaamujen pelastaja darkhorse, jota huitelen sutatun kynärajauksen päälle ja kas, pikainen arkismoky on valmis. Mattaiset naked ja buck on loistava pari kevyen banaanivarjostuksen tekoon. Pinkihtävät hohtosävyt sin ja toasted on todella nättejä vihreille silmille. Upea kesäinen kultapronssinen meikki tulee yhdistelmällä halfbaked ja smog. Creep on pohjaltaan mattamusta, mutta siinä on hieman glitteriä seassa. Sanoisin sen olevan toimivampi ilman hippusia. Hustle on lämpöisempi ruskea kuin darkhorse, mutta se on käytössäni jäänyt vähän jalkoihin. Saman kohtalon on kokenut sidecar, joka on glitterisyytensä takia jäänyt (häpeä myöntää) kokonaan käyttämättä. Se näyttää tässä swatchissa kuitenkin niin hyvältä, että taidan ottaa sen seuraavaksi haasteeksi. Parempi myöhään kuin ei ollenkaan. Harmaa gunmetal ei mielestäni sovi palettiin, enkä ole sitä montaa kertaa käyttänyt. Se on raukka ihan hylkiö.

Naked irtoaa hintaan 49,90€ (se tekee noin 4,15€ per sävy eli ei loppupeleissä yhtään paha hinta) Helsingin ja Tampereen Sokoksilta tai verkkokaupasta.

Mikä on teillä käytetyin sävy Naked ykkösestä? Onko joku, jolla ei palettia vielä ole? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

19 Comments

 • Reply CURIOUSNOORA maanantai 7. syyskuun 2015 at 10:08

  Sanoisin, että TÄYDELLINEN PALETTI. <3

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:05

   Jepa! <3

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara maanantai 7. syyskuun 2015 at 12:31

  Multa löytyy tää ainoana nakupalettina. Käytän ehdottomasti eniten yhdistelmää Sin+Toasted, jolla tulee juurikin nätti, vaaleanpunertava silmämeikki. Sidecarista tein saman huomion, se karisee liikaa glitteriä. Muuten se olisi päässyt useammin korvaamaan Toastedia.

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:05

   Elisa heitti tohon alle hyvän vinkin, että levittää sidecarin siveltimellä, joka on kostutettu fix+:lla :) Pitää kokeilla!

 • Reply Elisa | Miten niin liikaa? maanantai 7. syyskuun 2015 at 12:50

  Tämä on IHANA! Sidecar karisee, mutta kun vetelee sen Fix+-kostutetulla siveltimellä niin no problemos.

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:00

   Jes testaan Fix plussalla!

 • Reply Pirjo maanantai 7. syyskuun 2015 at 15:25

  Mulla taas Sivuvaunu on Synnin ohella yksi käytetyimmistä sävyistä…

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:04

   Käytätkö sen kanssa jotain spessua primeria? :)

   • Reply Pirjo keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 21:48

    Oon käyttänyt joko Narsin tai TF:n pohjustajaa meikatessani. Mä en edes koe Sidecaria mitenkään erityisen varisevana. Onkohan mulla vaan unohtunut sen koostumus kun en ole käyttänyt pitkään aikaan.

 • Reply Henna / One of Beauty's Daughters maanantai 7. syyskuun 2015 at 18:14

  Tämä on kyllä aivan ihana paletti <3

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:04

   Niin on <3

 • Reply Kissis maanantai 7. syyskuun 2015 at 18:23

  Mä annoin omani Nonnulle pari vuotta sitte. :D

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:00

   Mutta täähän on ihan sun näkönen paletti! :D

 • Reply Mari maanantai 7. syyskuun 2015 at 19:01

  Mulla on pannu jo näkyvillä naked-sävyssä ja buck tulee hyvänä kakkosena! Mattasävyt on mun turvasävyt arjessa… :P

  Tein pari viikonloppua sitten tumman smoky-meikin käyttäen creepiä ja gunmetalia, kun en ollut saanut postissa vielä UD:n Smoky-palettia. Viime viikonloppuna sitten tein samat harmaa-mustat sumusilmät Smoky-paletilla ja pakko sanoa, tykkäsin naku ykkösellä tehdystä ehkä hitusen enemmän! :D Gunmetal on musta aivan älyttömän upea kimalteleva harmaa, joka ainakin mustan pohjustuksen päällä toimii vallan hienosti! :D

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:01

   Mun täytyy yrittää ajatella gunmetal irrallisena omana juttuna, kun nyt oon keskittynyt liikaa miettimään sitä osana kokonaisuutta :)

 • Reply mjai maanantai 7. syyskuun 2015 at 21:22

  Haha mun lempisävy tästä on kyllä tuo gunmetal :D Vaikkakin toki käytetyimmät taitaa olla noi monikäyttöiset virgin, buck ja naked

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:03

   Mun täytyy ottaa gunmetal uudestaan työn alle, kun tukkakin on nyt niin viileän sävyinen, että se voisi toimia hyvin :D

 • Reply kaisu tiistai 8. syyskuun 2015 at 13:38

  Auttaiskohan joku pixie epoxy tjv glitterinkiinnityshärpäke tohon varisemiseen? Harmittaa, kun itelläkin jää se Sidecar käyttämättä sen varisemisen takia, vaikka se on niin älyttömän kaunis.

  • Reply Myy keskiviikko 9. syyskuun 2015 at 19:02

   Se voisi auttaa! Kokeilen ensin Elisan vinkin MAC Fix+:lla kostutetusta siveltimestä ja jos ei riitä, niin Pixie Epoxy testiin :)

  Leave a Reply