Ekokosmetiikka, Evolve, Ihonhoito, Seerumit

Seerumirakkautta osa 1

Jos mun pitäisi valita kaikesta kosmetiikasta yksi tuoteryhmä, joka on lähimpänä mun sydäntä, se olisi seerumit. Tähän valtavaan seerumirakkauteen nähden on blogissa näkynyt hävettävän vähän seerumeita – ainakin nostettuna erikseen esille. Osana vuodenvaihteen päätöstä saada blogi (ja oma fiilis) taas kukoistamaan, aion esitellä j o k a i k i s e n seerumin, jota vuoden aikana kokeilen tai käytän. Seerumirakkautta on postaussarja, jossa jaan intoa, vinkkejä ja puhdasta rakkautta, jota seerumeita kohtaan tunnen.

Sarjan ensimmäinen seerumi on luonnonkosmetiikan hyaluronihappopommi. Korkkasin sen viime kevään korvilla ja kallistelin viimeiset pisarat pullosta ulos vuoden ensimmäisinä päivinä. Evolve Hyaluronic Serum 200 sisältää nimensä mukaisesti pulloa kohden 200mg pienimolekyylipainoista, kasviperäistä hyaluronihappoa, joka lupaa imeytyä syvälle ja kosteuttaa tehokkaasti. Mukana on myös luomulaatuista ruusuvettä, aloeuutetta ja granaattiomenauutetta.

Koostumus on melko geelimäinen ja kirkas, tuoksu olematon. Annostelun kanssa kannattaa olla varovainen, koska itselläni tämä lähtee helposti rullaamaan, mikäli on tullut lutrattua. Sopii hyvin meikin alle (kunhan ei tosiaan innostu yliannostelemaan). Tämä on hyvin toimiva kosteuttava seerumi, joka ei herätä mitään suuria vau-fiiliksiä, mutta hoitaa hommansa mukisematta.

Pullo on tässä vuoden aikana onneksi päivittynyt pumppupulloksi. Seerumi on koostumukseltaan geelimäistä, eikä pipetti meinannut jaksaa nostaa sitä pullosta ylös. Olen todella nirso pakkausten suhteen, joten en olisi hankkinut tätä uudelleen, ellei pulloa olisi muutettu. (Sen verran tympäännyttävää taisteleminen välillä oli.)

Tiivistettynä: 3,5/5 – tämä on loistava seerumi pintakuivalle ja kosteusköyhälle iholle, kun haluaa neutraalin ja toimivan tuotteen, eikä kaipaa seerumilta kosteutuksen lisäksi mitään vippaskonsteja. 30ml pullo maksaa noin 35 euroa ja Evolvea myy esimerkiksi Jolie, House of Organic ja Hyvinvoinnin tavaratalo.

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply