Depend, Guerlain, Huulimeikit, IsaDora, Kynsilakat, L'Oreal, Meikkipohjat, Silmämeikit

Elokuu 2013 (osa 1)

Kurkataan vielä elokuu läpi, niin ollaan ajan tasalla. :) Olimme elokuun alussa Kroatiassa Splitissä. Tiedättekö mitä? Minä en ostanut reissusta yhtään kosmetiikkatuotetta. En lentokentältä lähtiessä, en Kroatiasta, enkä lentokentältä paluumatkalla. Olen ylpeä!

Kuukauden ensimmäinen kosmetiikkakohtaaminen oli siis LivBoxin kanssa ja sekin oli etukäteen maksettu. Kaksi ja puoli viikkoa olin ostamatta mitään kosmetiikkaan liittyvää. Siinä vaiheessa tein yhden seerumitilauksen Beautybayhin, siis ihan tarpeeseen.

Varsinaisesti sorruin lukiessani ihanan Violan Killer Colours -blogista IsaDoran syyskokoelmasta. Minulla on ennestään kaksi vitospalettia ja olen pitänyt niistä, joten upeissa sävyissä oleva Eye Shadow Palette 62 Highlands (8g / 24,50) oli ensisijaisena ostoslistalla. Nelikkopaleteista en ole niin vakuuttunut. Toisena listalla oli täydellisen värinen lakkastain eli Color Chock Glossy Lip Stain 52 Foxy Fuchsia (4ml / 13,90). Olen todella huono käyttämään huultenrajauskyniä, mutta pakko se on opetella ja Perfect Lipliner 26 Fuchsia (1.2g / 9,70) päätyi lopuksi mukaan. Jäin vielä miettimään muita sävyjä lakkastaineista..

Värinappipalkki. Otan nykyään uusista paleteista aina tämmöisen kuvan. Saa sitten hyvän kuvakirjaston koneelle, jos vaikka joskus innostun postailemaan meikkikuvia..

Pohjustajana UDPP yläreunassa. Lakkastainissa on hurjasti pigmenttiä ja se on mielestäni vielä parempi kuin Maybellinen 10h tai L’Orealin Caresse. Myös rajauskynä toimii loistavasti yksinään (huulirasvalla kuorrutettuna).

Tartun helposti heräteostoksiin ja kassalla oli L’Oreal Color Riche -kynsilakat ”kolme kahden hinnalla” -tarjouksessa (5ml / 3,93€). Valitsin sävyt 828 Flashing Lilac, 829 Atomic Purple ja 831 Fluo Azur. Olen todella tykännyt näistä Lorkun lakoista. Vaikka pullo on säälittävä pieni, on sivellin hyvä ja lakkojen laatu mainio. Markettilakkojen aatelia!

Muttamutta.. Nämä olikin hassuja semimattalakkoja, mitä ei tietenkään missään lukenut tai sitten olin vaan sokea. Sävyt on ihan tasaisia, heijastuva valo saa ne näyttämään hieman hohtavilta. Päällyslakalla pinnan saa kyllä kiiltäväksi, mutta kesto on surkea (kuten muissakin mattaefektilakoissa). Buhuu.

Koska olen aina ajoissa asialla, kävin loppukuusta käyttämässä Hulluilta päiviltä ostamani meikkilahjakortin. Eli menetin meikkineitsyyteni! Nyt en voi enää sanoa, ettei minua ole meikannut kukaan muu kuin minä itse. :) Kokemus oli todella kiva ja varmasti menen meikattavaksi uudestaankin. Annoin vapaat kädet ja ainoastaan toivoin meikkivoidetta, jolla saisin nukkemaisen virheettömän ihon. Olen ollut aina meikkipuuteri- tai BB-tyttö, koska niillä saa helposti hyvää jälkeä. Olen omistanut meikkivoiteen viimeksi öö vuonna 2005. Pohjaksi päätyi Guerlain Lingerie De Peau Invisible Skin-Fusion Foundation (30ml / 58,90€), jonka ostin omaksi sävyssä 02 Beige Clair. Meikissä käytettiin sävyä 03, koska olin onnistunut ruskistamaan rintakehäni (ja jalkapöydät, muu kroppa on väritön) ja se sulautui täydellisesti. Kolmosen käyttöikä olisi vaan niin lyhyt, että hyvin pian olen taas sävyä kaksi. (Edit: Olen jo.) Tästä kuulemma valmistetaan myös ykköstä, mutta sitä ei tietenkään ole Suomessa myynnissä. Keskellä talvea kakkonenkin jää varmasti tummaksi tämmöiselle kalpeakasvolle.

Näyttääpäs todella fiksulta kalmankalpealla käsivarren sisäpinnalla.. Enkä tietenkään tajunnut kuvata meikkiä tultuani kotiin (vaan painuin tyylikkäästi päikkäreille). Siinä oli hieno yhdistelmä kultaa ja violettia Guerlainin uudesta duopaletista.

Kävin vielä kynsilakkatuskissani Kicksissä hakemassa poistoainetta. Halusin nimenomaan kokeilla dippipurkkia ja olisin valinnut Kicksin oman version, mutta hylly oli tyhjä. Depend Dip-In Remover (100ml / 6,90€) oli ainoa, joten otin sen. Olisi pitänyt tajuta, että tämä tosiaan on sitä Dependin sinistä poistoainetta, josta en ennenkään ole tykännyt (vihreä sen sijaan on HG-kamaa).

Olen käyttänyt purkkia muutaman kerran ja kyllähän se lakat poistaa, mutta samalla sotkee sormet. Shimmerisistä lakoista leviää hileet pitkin sormia, mutta niin tämä sininen teki pullosta pumpulilapun kanssa käytettynäkin. Cremet lähtee nätimmin pois. Oletteko te löytäneet hyvän dippipurkin?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 07:38

  Mä en ole ehtinyt kokeilla muita poistopurkkeja kuin sitä Sephoran versiota, mutta se on kyllä ihan ässä. Ei mulla ole kertaakaan ollut kimalteet pisin sormia. Jos on jotain oikein superärtsyä metallihilelakkaa joka ei tunnu pelkällä pyörittelyllä irtoavan, pehmitän sen purkissa ja sitten työntelen kevyesti appelsiinipuutikulla pois. Harmi, että Sephoraa ei saa täältä. Taidan olla niin tissiposki etten edes kokeile muita vaan ostan marraskuussa Tukohlmasta muutaman varastoon. :) Diilaanko sulle kans?

  • Reply Myy sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 09:59

   Oi, kiitos tarjouksesta! Pistän harkintaan. :) Se kuulostaa kyllä paljon paremmalta.

 • Reply Juille sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 08:33

  Mä taas tykkään nimenomaan tuosta Dependistä. :) Lisäksi olen kokeillut Maybellinea ja Lorkkua, näistä kolmesta tuo oli mun mielestä paras. :)

  Mulla on myös Foxy Fuchsia ja se on ihana! Isadoran lipstainit ovat parhaita tähän asti kokeilemiani, ehdottomasti. :)

  • Reply Myy sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 10:00

   Hitsi! Oiskohan se Kicksin oma toimivampi..

 • Reply Salla sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 11:52

  Komppaan Juillea, mulla on tämä sama Depend ja tykkään siitä kuin hullu puurosta! Koskaan ei värjää, eikä glitteriä löydy vääristä paikoista ;)

  • Reply Myy sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 22:04

   Whaaat mikä mun sormissa on vikana :D

 • Reply Iluna sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 12:58

  En ole kokeillut noita dippipurkkeja ollenkaan,kun koen vanulappuhinkkauksen terapeuttiseksi. :D

  Ah,noi IsaDorat <3

  • Reply Myy sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 22:04

   Mulla menee hermot hinkkaukseen :D

 • Reply Hanna Voutilainen sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 19:31

  Itse taas tykkään noista Lorealin lakoista oikein paljon! Saa laittaa tännepäin tulemaan jos itsellä ei tule käyttöä ;)

  hannamaria
  http://hannamariav.blogspot.fi

  • Reply Myy sunnuntai 22. syyskuun 2013 at 22:05

   Siis myös näistä puolimatoista hassun pinnan antavista? Miten saat ne pysymään kynsillä? :/

  • Reply Hanna Voutilainen maanantai 23. syyskuun 2013 at 08:08

   Juurikin niistä :) Siinä se ongelma onkin – en meinaa saamaan niitä pysymään paria päivää enempää. Laitan alle Mavalan kynnenvalkaisijan ja kunnon lakkaa pari kerrosta päälle ja annan niiden kuivua kunnolla ennen päällyslakkaa. Silti kärjet meinaa rispaantua parin päivän jälkeen mitä muilla lakoilla ei tapahdu. Silti niistä tykkään! :)

   hannamaria
   http://hannamariav.blogspot.fi/

  Leave a Reply