Yleinen

Rakkaus toisesta maailmasta

Olen tässä viime viikkoina syventänyt rakkautta perheemme uuteen tulokkaaseen, joka ei valitettavasti liity mitenkään kosmetiikkaan.

Vekotin kantaa nimeä HTC Desire Z. Olen aina käyttänyt Nokian puhelinta, joten oli iso harppaus siirtyä toiseen merkkiin, mutta minkäs teet, kun Nokia ei pysy kärryillä mukana. Uuden luurin mukana otin vihdoin myös netin puhelimeen ja olen korviani myöten koukuttunut Four Squareen. Hups! :)

Olenko kertonut, että tykkään pöllöistä? Sieltä se kahvipöllö kurkistaa ja kertoo, että seuraavana päivänä on töitä tehtävä. ;) Päädyin tähän puhelimeen, koska siinä on näppäimistö. Tykkäsin vanhassa Nokialaisessa siitä, että kosketusnäyttöä pystyi käyttämään kynsillä, mutta eihän näissä kehittyneemmissä älypuhelimissa semmosta voi tehdä. Eli näppis oli saatava, ei näiden kynsien kanssa näpytellä ruutua näppärästi sormenpäillä. Jossain täytyi joustaa ja kynnet ei ollut se kohde..

Seuraavassa postauksessa palataan takaisin raiteille. Halusin vain kertoa, että tämä on ihana!

P.S. Ylikasvaneilla kynsillä vilahti OPIn iki-ihanan kesän 2010 Summer Flutters -kokoelman Wing It!.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Sonia maanantai 12. syyskuun 2011 at 08:45

  Foursquare! <3 Kätevöityy sitä mukaa, mitä enemmän jengiä lähtee mukaan.

  Mullahan on sellainen kosketusnäytön tikku, joka johtaa sähköä. :D Koska se on aina laukunpohjalla, oon jo kohtuullisesti oppinut käyttämään sormiakin, kynsistä huolimatta.

 • Reply Duvessa maanantai 12. syyskuun 2011 at 09:02

  Muakin vähän harmittaa ettei tuossa mun uudessa puhelimessa Samsung Galaxy S Plussassa voi myöskään kynsillä kirjoitella, mutta onneksi en ole nyt ottamassa rakennekynsiä ja omat ovat aika lyhkäiset niin ehkä mä pärjään sormenpäillä vaikka vaikeaa se on kun en ole koskaan ennen omistanut kosketusnäyttöpuhelinta. :D Mä mietin tuotakin puhelinta hetken mutta päädyin Samsungiin kun merkin puhelimet ovat olleet minulla hyviä ennen.

 • Reply salla maanantai 12. syyskuun 2011 at 14:10

  Kyllä niitä pelkillä sormilla toimiviakin kosketusnäyttöjä oppii käyttämään kynsillä, eri asia on vaan se kuinka kummallisen näköistä se muille on :D saan usein kysymyksiä miten onnistun kikkailemaan iPhoneni kanssa kun on kynnet.

  tällä hetkellä musta on ihan megakivaa kun mulla on iPhone mikä toimii siis vaan sormilla ja ranska-puhelimena samsungin kosketusnäyttö joka taas toimii myös kynsillä. nyt menen sekaisin molemmissa ja tuolla samsungilla olenkin onnistunut soittelemaan vaikka minne vahingossa :D

 • Reply Elna maanantai 12. syyskuun 2011 at 14:54

  Hei, uusi lukija ilmottautuu!

  Onnea uudesta lelusta! :) Itseänikin houkuttaisi kokeilla jotain muuta kuin Nokiaa, mutta kun muissa näyttö ei ota kynnestä :( Kun on tottunut nätisti kynsillä näpyttämään tuntuu hirveän vaikealta lääppiä näyttöä sormenpäillä.

 • Reply Myy tiistai 13. syyskuun 2011 at 20:50

  Sonia: Mulla ei taida olla siellä kuin joku 15 kaveria. Pitää yrittää puhua lisää porukkaa ympäri..

  Duvessa: Mies meni ostamaan Samsung Galaxy II ja olen salaa vähän kade miten kevyt se on.

  salla: Joo, etusormen tuota isompaa niveltä on tullut käytettyä, kun olen yrittänyt opetella kirjottamaan puhelimella myös ilman näppistä. Näyttää aika urpolta :D

  Elna: Tervetuloa mukaan! :) Ja kyllä sitä pikkuhiljaa tottu naputtelemaan sormella, vaikka alkuun se hyvin hankalaa olikin.

 • Reply shiny keskiviikko 14. syyskuun 2011 at 10:47

  Muakin ärsyttää kun noita uusia puhelimia ei pysty käyttää kynnellä!:( Miksi ne ei voi suunnitella sellaista käytännöllistä puhleinta myös naisille?

 • Reply Myy keskiviikko 14. syyskuun 2011 at 14:19

  shiny: Niinpä! Selkeesti liikaa miehiä suunnittelemassa noita.

 • Leave a Reply