Biotherm, Clarins, Deodorantit, Ekokosmetiikka, Huulivoiteet, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Madara, Misellivedet, Öljyt, Vartalovoiteet

Hullujen päivien ostokset

Olin tällä kertaa ostoksissani hyvin maltillinen. Ehkä tein niin paljon töitä, etten jaksanut ja ehtinyt shoppailemaan.. :) Näiden lisäksi olisin ostanut Lancômen ripsivärin, kun siitä oli kerrankin tarjolla myös vedenkestävä versio, mutta ne oli (tietty) loppuneet ennen kuin ostoksille kerkesin. Katselin myös Max Factorin ripsivärejä (josko sieltä olisi löytynyt wp-versioita), mutta niissä ei ollut minkäänlaista sinettiä, joten katselu jäi siihen.

Biotherm Biosource Cleansing Micellar Water (400ml / 18,90€)
Bioderman puolilitrainen tonkka lähenee loppuaan, joten ostin tilalle lähes yhtä ison. En ole lukenut tai kuullut mitään arvioita tästä misellivedestä, joten täysin sokkona mennään. Toivottavasti perinteinen pumppu toimii yhtä hyvin kuin Bioderman pystypumppu.

Biotherm Deo Pure Antiperspirant Cream (75ml / 16,90€)
Suunnitellun misellivesiostoksen ohella nappasin Biothermin pisteeltä heräteostoksena tämän voidedödön. Olen todella ihastunut Kiehl’sin vastaavaan, joten toivottavasti tämäkin toimii. Jättimäinen tuubi kestää varmaan ikuisuuden, kun Kiehl’sin 50ml kestää puoli vuotta..

Clarins Moisture Replenishing Lip Balm (15ml / 12,90€)
Huulivoiteen koostumus osoittautui juuri sellaiseksi kuin olin toivonut! Balmimainen eli sopivasti öljyinen, huulille sulava ja liukas. Melkeen kuin HG-lempparini Carmex. Tässä on miedon vaniljainen tuoksu.

Madara Pihlaja Daily Defence (60ml / 10,50€) ja Cocoa & Plum Creamy Oil (85ml / 12,90€)
Suosituksi noussut Pihlaja-voide meinasi jäädä huomaamatta, kun hintakyltissä luki BB-voide (jonka kanssa tällä ei ole yhtään mitään tekemistä). Sille valikoitui kaveri hyllystä, koska aina alekampanjan aikaan shoppaillessa mukaan tarttuu joku normaalihintainen sattuma. :) Tällä ekokaksikolla ajattelin hoitaa seuraavan tatuointini kuntoon (iik ihan just aloitetaan sen teko). Kuivaihoisena olen kokenut sopivan voiteen löytämisen ongelmalliseksi. Yleensä suositelluista Helosan on yhtä tyhjän kanssa, eikä Bepanthenkaan toimi toivotulla tavalla. Alkuun ajattelin ihan vaan kookosöljyä tai sheavoita sellaisenaan, mutta halusin selvitä vähän helpommalla ja siistimmin. Suunnitelmissa olisi Pihlaja päiväkäyttöön ja todella kätevän oloinen voideöljy yökäyttöön.

Onko joku näistä teidän suosikki?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

20 Comments

  • Reply Kissis keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 09:07

    Hei mullon tommonen Pihlaja jemmassa oottelemassa vieläkin kylmempiä kelejä! :) ai toimis tatskaankin? :o

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 09:09

      Kohta se nähdään! :D

  • Reply Liisa keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 09:09

    Mä ostin vain tuon samaisen miselliveden :) Säästölinjoilla, enkä oikeastaan edes tarvitse mitään tällä hetkellä. En siis ole tehnyt ostospostausta HP-jutuista :’D

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 09:09

      Siitä olis tullut hyvä ostospostaus.. :)

  • Reply Elisa keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 11:28

    Tampereellakin tuo Pihlaja-voide oli laitettu BB-voiteeksi, jota ihmettelin todella…

    Paljon tatuoidun mieheni vinkki tatskojen hoitoon on runsas rasvaus + kelmutus yöajaksi niin pitkään kuin on tarvis (ei vain sitä paria, kolmea päivää jota tatuoijat yleensä suosittelevat). Rupeutuminen on minimaalista tuolla metodilla, sitä ei oikeastaan tule lainkaan ja kaikki tatuoijat ihmettelivät hihaa tehdessä että miten se voi olla noin hyvin parantunut, vaikka on vasta kuukausi-kaksi sitten tehty :)

    • Reply Elisa keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 11:29

      Ai niin, miehellä on tapana myös pitkin päivää rasvailla todella intensiivisesti tatskojaan paranteluvaiheessa. Helosan-purkki kuluu helposti :P

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 18:10

      Varmaan siis joku markkinoinnin fiba :)

      Edellistä kuvaa kelmuttelin, vaikka se oli superhankalaa, kun kuva oli mahassa. Mun tän kuvan tekijä ei ymmärtääkseni liputa kelmun puolesta, vaan sillä on ihan omat jutut ja tekniikat, joten odotan innolla ja menen hänen tyylillä. :) Rasvaa on mullakin kulunut paljon, kun iho on muutenkin niin kuiva, mutta jotenkin toivon noiden luonnonkosmetiikan voiteiden tuovan parempaa kosteutusta iholle kuin apteekkikaman, joka enemmänkin vaan suojaa.

  • Reply Lara keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 11:31

    Ompas kivan näköisiä shoppailuja! :)

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 18:11

      Kiitos! :)

  • Reply MS keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 13:41

    Tuo Deo Pure Antiperspirant Cream kuulostaa mielenkiintoiselta! Jään odottelemaan sun kokemuksia siitä :) Clarinsin Moisture Replenishing Lip Balmista löysin pienen näytetuubin eilen, kun kaivelin laatikkojani. Tykästyin siihen heti ja mietinkin, että paljonkohan täysikokoinen tuote maksaa. Täytyy hankkia isompi tuubi, kun tuo pikkunäyte loppuu! :)

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 18:12

      Viikon testailujen perusteella se kyllä häviää Kiehl’sille, mutta täytyy katsoa vähän pidempi aika. :) Clarinsin huulirasva varmaan maksaa jotain 15 ja 20 euron väliltä normaalihintaisena.

  • Reply Mousse / kivipuuteri-kosmetiikkablogi keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 15:26

    Misellivedestä olisi kiva kuulla kokemuksia ja onhan tuo pihlajavoidekin niin kehuttu, että sitäkin voisin kokeilla :)

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 18:12

      Siitä tulee, kun pääsen korkkaamaan! :)

  • Reply Salla keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 15:47

    Voideöljy! Miltä se tuoksuu? :)

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 18:16

      Piti mennä nuuskimaan! Tuoksu on mieto ja pehmeä, mutta hieman kummallinen. :D Ehkä se on se luumu..

      Miehen mielestä se tuoksuu ”sille perushuulirasvalle mitä ennen vanhaan käytettiin”. Itse en ihan yhdistä. :)

  • Reply Jonna H. keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 16:56

    Jään innostuneena odottamaan kommenttejasi tuosta Biothermin Misellivedestä. On ainakin pullossa riittävästi. Jumbokoot on tosi hyviä, jos tuote on mieluinen.

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 18:12

      Kiva! Joo tommosissa lotraustuotteissa tykkään isoista pulloista. :)

  • Reply Päivi keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 17:29

    Tuota Clarinsin huulivoidetta täytyy päästä joskus testaamaan! Kuulostaa erittäin hyvältä, ja tällä hetkellä mulla kuluu huulirasvaa ihan hulluna.

    • Reply Myy keskiviikko 22. lokakuun 2014 at 18:13

      Kannattaa testata! Oon tykästynyt siihen kovasti. :)

  • Reply Ilona perjantai 24. lokakuun 2014 at 07:42

    Mä en ostanut mitään! Mitään! Mutta se johtui kyllä ihan vaan siitä ettei ollut rahaa. Hehheh. Tuosta Clarinsin huulirasvasta kuulisin mielelläni lisää! DD-voide on hyvin jees!

  • Leave a Reply