Seerumit, SkinFood

SKINFOOD Lettuce & Cucumber Water Drop Essence

Minulla on paljon tuotteita, joista on postaus tekemättä. Tämäkin seerumi taisi olla käytössä toissakesänä? No, ei anneta sen häiritä.

Skinfood on korealainen yritys ja aasialaiseen tapaan he keskittyvät kosteuttamaan ja ravitsemaan (hyvin puhdistettua) ihoa. Heillä on lukuisia erilaisia ihonhoitosarjoja ja valikoimista taitaa löytyä tällä hetkellä lähemmäs 40 (!) erilaista seerumia, joista olen käyttänyt muutamia. Olen erittäin tykästynyt Skinfoodiin ja heillä on paljon tuotteita, joita haluaisin kokeilla.

Lettuce & Cucumber Water Drop Essence on nimensä veroisesti hyvin ohutta, raikasta ja tehokkaasti kosteuttavaa. Se sopi kuivalle iholleni hyvin aamukäyttöön kesällä, mutta muuten se olisi liian kevyttä. Koostumus ei ollut liian juoksevaa, vaan pysyi kuitenkin nätisti kasassa. Imeytyy ihoon todella nopeasti ja tuntuu rauhoittavalta.

Tuote on pakattu lasiseen pumppupulloon. Systeemi toimi hyvin siihen asti kun suurin osa tuotteesta oli käytetty, mutta pullo oli hankala saada tyhjäksi asti.

45ml pullo maksaa eBayssa noin 10-15 dollaria. Olen pitänyt eBayta helpoimpana ostospaikkana Skinfoodin tuotteille (kunhan ei osta ihan halvinta), mutta vinkatkaa toki mikäli tiedätte hyviä aasialaista kosmetiikkaa myyviä nettikauppoja. :) Tuotteen incistä ei ole tietoa, koska sitä ei englanniksi pullon kyljestä löytynyt.

Lettuce & Cucumber -sarjasta löytyy myös Water Jelly Essence, jonka olettaisin olevan hieman paksumpaa ja geelimäisempää, mutta sitä en ole kokeillut. Sarjassa on näiden kahden seerumin lisäksi mm. kasvovesi, kasvosuihke, emulsio, voide ja kangasnaamio.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply asetonihuuruja lauantai 29. syyskuun 2012 at 13:05

  http://www.sasa.com/SasaWeb/eng/sasa/home.jsp?cm_mmc=google000227&gclid=CJyiyO_R2rICFeN2cAodvFYAlQ Tuolla on Skinfoodia, mutta eBaystä kyllä saa jonkin verran halvemmalla. Varsinkin jos tilaa vaan yhden tuotteen. En nyt muista Sasan postikuluja, mutta jos useemman tilaa, ei niin paha. Ite oon jotain sieltä tilannut ja ihan näppärästi tulivat. Siellä on aika kivoja muitakin aasialaisia merkkjä.

  Skinfood on kyllä ihana sarja. Haluaisin kans kokeilla heiltä vaikka mitä! BB voide on yksi lemppareistani, suosittelen!

 • Reply Myy lauantai 29. syyskuun 2012 at 16:03

  Ainiin Sasa! Oonhan mä sieltä joskus vuosia sitten tilannut, mutta ehtinyt unohtua.

  Joo niiden BB (se aloe-versio) on munkin lemppari. En olekaan tainnut muistaa postata siitä tänne mitään, kehunut vain muiden blogien kommenttikentissä. :D

 • Leave a Reply