Aasialainen kosmetiikka, Meikkisiveltimet, Shiseido, Shu Uemura, Silmämeikit

Shu Uemura Shiseidon kumeilla

Oi rakas Shu Uemurani. Ihmettelin tuossa päivänä eräänä, että onpas ripset mennyt yhtäkkiä huonoon kuntoon.

Taivuttajan lähempi tarkastelu paljasti syyllisen; kiva taivutuskolo kumissa! Näin on käynyt minulla kaikille profiililtaan pyöreiksi muotoiluille kumeille noin vuodessa tai kahdessa. Olen väkivaltainen taivuttaja. Harmi vain, että tämä oli se ainoa Shu Uemuran taivuttajien mukana tullut varakumi. Mietin uusien taivuttajien tilaamista, mutta siinä menisi pari viikkoa, enkä mä selviä päivääkään ilman.

Mutta hei, olinhan lukenut useasta paikasta, että Shiseido myy irtokumeja ja ne sopii myös Uemuran taivuttajaan. Eikun ostoksille! Kahden kumin pussi maksoi Stokkalla 10,90€.

Kumit on hyvin eri näköisiä, mutta en osannut taltioida sitä kuvaan. Vasemmalla oleva Uemura on mattaisempi ja pystympi. Shiseidon kallistuskulma on ihan eri ja materiaali on nahkeampi. Siihen tarttuu kaikki pöly ja irtoroska, ei hyvä.

Kyllä Shisedo kuitenkin tuohon taivuttimeen sujahti. Se ei vaan tunnu samalta. Ripset taipuvat, siitä plussaa. Ripsien kaarestakin tulee nätti, mutta ei yhtä vaivattomasti. Tällä kombolla täytyy miettiä mistä kohtaa painaa ja millä voimakkuudella, kun alkuperäisellä Uemuralla pisteli vaan menemään ja lopputulos oli aina täydellinen.

Onneksi ripset on suht nopeasti palautuneet rivistöä tuhonneen taivuttelun jäljiltä. :) Tässä kuvassa ripset siis taivutettuina, ennen ripsivärin laittamista. Sisäluomen ehdin rajaamaan ennen kuin tajusin, että piti ottaa kuva. Päädyn nyt sinnittelemään tällä kohtalaisesti toimivalla ratkaisulla ja ostan uuden Uemuran, kunhan saan sellaisen käsiini.

Suositteko te jotain tiettyä taivutinmerkkiä?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Jonna H. lauantai 22. maaliskuun 2014 at 12:00

  Mulla on ollut vuosia Tweezermanit, toimii omissa silmissä paremmin kuin Shiseidot tai SU:t. Kummissakaan jälkimainituissa ei ollut mitään vikaa, mutta jälki ei ole omissa silmissä Tweezermanin näköistä. Tweezermaneissa tulee kolmet varakumit mukana, mistä iso +.

  • Reply Myy lauantai 22. maaliskuun 2014 at 18:21

   Vau mikä määrä kumeja!

 • Reply Mohn lauantai 22. maaliskuun 2014 at 15:21

  Minä en kokenut Uemuran taivuttimia ylivertaisiksi muihin verrattuna ja käytänkin niitä, Tweezermaneja ja Cailapin (M. Sarkima) taivuttimia sen mukaan mitkä sattuu käsiin osumaan. Siitäkin huolimatta, että mulla ei taivutukset pysy kuin vedenpitävää ripsaria käyttäessä ja sitä en viitsi käyttää arkimeikissä hankalamman poistettavuuden takia….aina ne ripset tulee kuitenkin taivutettua sillä ajatuksella, että ne olis ilman taivutuksia vieläkin suoremmat ja tönkömmät. :-P

  • Reply Myy lauantai 22. maaliskuun 2014 at 18:22

   Mä vaihdoin vuodenvaihteessa pelkkiin wp-ripsareihin, kun tajusin miten iso ero ripsissä semmosten kanssa on. :) Lähtee ihan tarpeeksi helposti putsiöljyllä irti.

 • Reply The Duvessa lauantai 22. maaliskuun 2014 at 16:40

  Mä taidan siis ostaa uudet Shu Uemurat kanssa kun kumi alkaa mennä.

  • Reply Myy lauantai 22. maaliskuun 2014 at 18:23

   Joo näin on tehtävä!

 • Reply Kuorotipu keskiviikko 26. maaliskuun 2014 at 18:52

  Mistä niitä ihan oikeasti saa hankittua? Joka puolella aina kerrotaan että ei Suomesta tai vaan että ulkomailta, mutta konkreettiseen osropaikkavinkkiin en ole törmännyt vielä kertaakaan. Mistä siis Myy on omansa homnannut? :)

  • Reply Myy keskiviikko 26. maaliskuun 2014 at 20:19

   Tilasin omani eBaysta, mutta siinä on iso riski saada feikki. Varmasti aidon saa tilattua esim. Harrodsilta, mutta postikuluja tulee 20 puntaa. :D

   Noin muuten jos sattuu reissaamaan Euroopassa johonkin vähän isompaan kaupunkiin, niin moni tavaratalo myy Shu Uemuraa.

  Leave a Reply