Aasialainen kosmetiikka, HG, Kanebo, Kasvojen puhdistus, Kracie, Sensai

HG: Kanebo Kracie Powder Wash

Kracie on edullinen ihonhoitomerkki, joka on osa valtavaa Kanebon koneistoa. Meillä yhtiöstä tunnetaan lähinnä selektiivisen kosmetiikan ihana Sensai, mutta ymmärtääkseni Kaneboon kuuluu yli 10 kosmetiikkabrändiä kaiken muun lisäksi.

Powder Wash on nimensä mukaisesti jauhemaista puhdistusainetta. Se lupaa kuoria iholta kuollutta solukkoa ja näin kirkastaa ihoa. Netistä on ollut hankala löytää infoa tämän käytöstä tai voimakkuudesta, mutta itse olen käyttänyt tätä korvaamaan kakkosvaiheen puhdistuksen (eli meikkien poistamisen jälkeen ihon puhdistamiseen) 1-3 iltana viikossa. Kesällä useammin, talvella harvemmin.

Yksinkertaisessa valkoisessa muovipullossa on perinteinen flippikorkki. Ensimmäisellä käyttökerralla (joskus kolme vuotta sitten) ihmettelin korkkiratkaisua, mutta yhdellä purkin kippauksella saa kämmenelle juuri sopivasti jauhoa. Kuvasta ehkä huomaa, että valoa vasten pullosta kuultaa juuri sen verran läpi, että tietää miten paljon tuotetta on jäljellä.

Tuote on hajusteeton ja käytännössä lähes tuoksuton. Todella todella mieto raaka-aineiden tuoksu on havaittavissa. Jauhetta siis kipataan kostealle kädelle (ei tarvitse erikseen lisätä vettä) ja käsiä yhteen hieroessa muodostuu pehmeän kevyttä vaahtoa. Hieron vaahtoa hetken kosteille kasvoille ja huuhdon pois. Iho jää melko narskuvan puhtaaksi, mutta kiristelee yllättävän vähän.

Riittoisuus on huima, ottaen vielä huomioon naurettavan halvan hinnan. Käytin ensimmäistä purkkiani lähes kaksi vuotta. Nykyisenkin olen korkannut aikoja sitten. En ehkä suoraan suosittelisi tätä kuivaihoiselle, vaikka itse kovasti tuotteesta tykkäänkin. Enemmän normaali- ja sekaihon tuote.

Inci on taas tuntematon. 50 gramman purkki maksaa noin 4-7 dollaria. Todella edullista siis. :) Tilasin ensimmäisen purkkini Sasasta, toisen eBaysta. Nyt en enää löytänyt tuotetta Sasan valikoimista.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Juille maanantai 1. huhtikuun 2013 at 07:49

  Tätä on pakko saada! ;) Oletko kokeillut Dermalogican Daily Microfoliantia, voiko tätä verrata yhtään siihen noin niinkuin tuntuman suhteen?

  • Reply Myy maanantai 1. huhtikuun 2013 at 11:34

   En harmiksi ole kokeillut sitä. Olisi ollut hauska kokeilla, mutta LivBoxistani tuli seerumi sillon kun tuo kuorinta oli jaossa. :/

   Sensaillahan on myös jauhemainen kuorinta, mutta en ole kokeillut sitäkään.

 • Reply Mirssiina maanantai 1. huhtikuun 2013 at 12:40

  Uuu, tää vaikuttaa kiintoisalta :) Olen juuri tilaamassa lähiaikoina Koreasta vähän tuotteita, joten jokin tämäntapainen pitää heittää ostoskoriin!

  • Reply Myy maanantai 1. huhtikuun 2013 at 16:04

   Kannattaa ehdottomasti kokeilla! Joillain merkeillä mukana näyttäisi tulevan hassu pesusieni, millä jauheen voi vaahdottaa ja hieroa ihoon. :)

   Yritin etsiä tätä äsken eBaysta ja en löytänyt yhtään. Äääk, toivottavasti valmistusta ei ole lopetettu..

 • Reply Anonymous keskiviikko 3. huhtikuun 2013 at 17:03

  Malu Wilzillä on myös jauhemainen (entsyymi)kuorinta. Se on kalliimpi kuin tuo, mutta halvempi kuin dermalogicat ym. Tykkään, mutta tuubimuoto on minusta omituinen ratkaisu jauhemaiselle tuotteelle. Tuo korkkisysteemi toimisi varmaan paremmin.

 • Leave a Reply