Aasialainen kosmetiikka, Avène, Body Shop, Cath Kidston, Clarins, Käsivoiteet, Kasvovoiteet, Loppuneet, MAC, Missha, Muotoilutuotteet, Nivea, Pai Skincare, Redken, Sampar, Silmänympärysvoiteet

Lokakuun loppuneet

Loppuneet-tilitys tulee varmaan ensimmäistä kertaa ikinä kyseisen kuun puolella. Huh, ei tule tavaksi. ;)

Avène YsthéAL Eye and Lip Contour Cream (15ml) / postaus / Tykkäsin ja niin tykkäsi myös Mies. Hyvä kosteuttaja aikuisemmalle iholle.
Pai Skincare Echium & Argan Gentle Eye Cream (15ml) / postaus / Loistava löytö ekokosmetiikan puolelta! Sopii varmasti monelle.

Clarins HydraQuench Rich Cream (50ml) / postaus / Lähes täysi purkki on pyörinyt laatikossa tuosta postauksesta lähtien (eli puolitoista vuotta yök). En vaan keksinyt mitä tällä tekisin, koska rullaava voide on ällöttävää, mutten raaskinut heittää poiskaan. Roskiin, vihdoin.
Sampar Lavish Dream Cream (50ml) / postaus / Erittäin hyvä, täyteläinen voide kätevässä pumppupurkissa. Ylellistä tavaraa.

Clarins HydraQuench Intensive Serum Bi-Phase (15ml) / postaus / Olen edelleenkin samaa mieltä: aivan loistava seerumi. Rakastan! Tekee pintakuivuudelle ihmeitä. Tämän pikkupullon käytin ilta-seerumina, mutta kuivaihoisella tämä toimii ihan yhtä hyvin myös aamukäytössä.
Body Shop Hemp Lip Protector (4.2g) / postaus / Haukuista huolimatta tämä on ihan jees ja putkilo kului loppuun hitaasti, mutta varmasti. Olen kuitenkin edelleen sitä mieltä, että huulirasvan pitäisi toimia muutenkin kuin taskulämpimänä. Joka tapauksessa ikävöin sitä alkuperäistä hamppuhuulivoidetta, joka oli kaksiväristä ja huulipunahylsyssä. Se oli ihanan öljyistä!

MAC Cleanse Off Oil / Tranquil (150ml) / postaus / Todella hyvä puhdistusöljy! Eikä sisällä mineraaliöljyä. Korkkasin tämän jälkeen viimeisen jemma-Sensain kaapista, mutta sen jälkeen ostan lisää MAC:a. Tosin sitä keltaista, koska tätä sinistä ei saa Suomesta kuin matkakoossa.
Missha Super Aqua Cell Renew Snail Essential Moisturizer (130ml) / Tämän Misshan etanaperheeseen kuuluvan kosteuttajan oli tarkoitus olla hoitonesteen ja seerumin yhdistelmä, mutta iho jäi tämän jäljiltä turhan tahmeaksi. Käytin pullon vartalovoiteena. Litku sisältää 40% etanalimaa, joten lienee turha mainita kropan tykänneen. Kukkaro ei tykännyt moisesta haaskauksesta. ;)

Body Shop Hemp Hand Protector (100ml) / Olen käyttänyt tätä loistavaa käsivoidetta joskus ennenkin tuubin tai pari, mutta en vieläkään ole täysin sinut sen tuoksun kanssa. Itse voide on ihanaa ja tämä putkilo oli yökäytössä niin käsi- kuin jalkavoiteena. Voisin tuoksusta huolimatta ostaa lisää, kunhan käsivoidejemmat on tyhjentyneet.
Cath Kidston Wild Flowers Honeysuckle Hand Cream (30ml) / Ei tullut tyhjäksi asti, koska unohdin tämän muutamaksi viikoksi väärälle puolelle tietokonetta. :D En viitsinyt ottaa selvää mitä voidejämät tykkäsi lisälämmityksestä. Yllättävän voimakas tuoksu.

Redken Wool Shake 08 (145ml) / Yhyy, tukkarakkauteni valmistus on lopetettu. Tämän tyhjentyneen pullon jälkeen kaapista löytyy vielä yksi vajaa. Virallisesti tätä kuuluisi käyttää kuivaan tukkaan, mutta se aiheuttaa korppua. Sen sijaan tyveen laitettuna (levitän käsin) föönauksen alla ihan loistavaa. Tulee kunnon tuuheus ja tekstuuri!
Nivea Nourishing Milk Rich Body Lotion (400ml) / Kuvassa kuumottavasti hehkuva perus-Nivea. :D Vaikka purkki kovasti väittää, ettei koostumus ole muuttunut pullon uudistuksen myötä, niin olen aivan varma, että voide oli ennen öljyisempää! Nyt koostumus ottaa kitkaa levittäessä, enkä niin välittänyt siitä.

Että semmonen setti. Yes, no?

Avènen sy-voide, Clarinsin seerumi ja Samparin voide on blogin kautta saatuja.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Kaisuli / SiameseLipstick perjantai 31. lokakuun 2014 at 15:18

    Oi, Wool Shake :'( Kuulin lopettamisesta kesällä kampaajalta, ja sitten oli jo myöhäistä metsästää sitä mistään käsiinsä. Minunkin pulloni on lähes loppu, nyt pitää säästellä.

    • Reply Myy lauantai 1. marraskuun 2014 at 09:28

      No niinpä! :( Ehkä sitä voi vielä jossain poistomyynnissä tulla vastaan.

  • Reply Nanna perjantai 31. lokakuun 2014 at 19:02

    Nuo etanalima jutut ei vaan napostele,äääääh.. :S

    • Reply Myy lauantai 1. marraskuun 2014 at 09:29

      Iho tykkää, vaikka mieli ei tykkäisi! :)

    Leave a Reply