Hoitoaineet, Muotoilutuotteet, Paul Mitchell, Shampoot, Tigi

Loppuneita ja uusia tilalle

Vihdoin, vihdoin, vihdoin tämä lakka loppui! Minä ja jättikokoinen (fiksua ostaa sellainen kokeilematta ensin pienempää) Tigin Maxxed-Out ei tultu ihan toimeen keskenään. Pahimpana ongelmana oli todella heikko pumppu, joka jumiutui ja suihki epätasaisesti, yhdistettynä kömpelöön liian isoon pulloon, joka ei istunut käteen. Vaikka muuten tykkään Tigin esanssisista karkkituoksuista, niin tämä mustikkainen tuoksu ei iskenyt. Kyllähän tämä tukan piti siellä missä pitääkin, mutta kun mikään muu ei toiminut, niin ei homma toiminut. Jatkan mielummin Superstarin (ja Masterpiecen) kanssa.

Kun muotoilutuotteiden kanssa pääsi vauhtiin, niin loppui myös Tigin Superstar Queen for a Day Thickening Spray. Tämä oli jo toinen pullo samaista tököttiä ja tykkään tästä vieläkin. Tuo tukkaan hyvin tuuheutta ja tukevan pohjan. Käytin tätä siis föönauksen alla. Ainoana ongelmana suihkiminen on hieman sotkuista, jos ei muista viikoittain huuhtoa suutinta.

Tuli hinku kokeilla vaihteeksi jotain ei-suihkittavaa ja päädyin kehuttuun Tigin Small Talkiin. Tuoksu huumasi heti! Olen lukenut monta kommenttia siitä, että tällä saisi upean tukan myös föönaamatta ja odotankin innolla toimiiko se myös omassa tukassa, joka on aina pakko föönata.

Tukkalinja jatkuu. Tämänkin kohdalla riittää yksi sana: vihdoin. Miksi ostaa jättipulloja, jos kyllästyy helposti? Pumpun takia. Voisiko kaikki valmistaa normaalikokoisia pumppupulloja, koska minä tahdon? Kiitos. Itse  shampoosta minulla ei ole sen ihmeempää sanottavaa; pesee hyvin ja tuoksuu karkille, mutta tuskin jää sen ihmeemmin mieleen. Toimi näppärästi myös siveltimien putsaajana.

Shampoovarastoista on jäljellä enää vajaa Tigin Superstar (hopeashampoon ja syväpuhdistajan lisäksi) ja sitten pääsen pitkästä aikaa ostamaan uuden shampoon! Tai no.. Joo, on se ostettu jo. ;)

Jättishampoon ohella samainen jättihoitsikka tyhjeni. Tästä tykkäsin selvästi enemmän, mutta en niin paljoa, että jämähtäisin tähän. Tuote oli ihanan paksua, joten se pysyi hiuksissa hyvin. Jätti tukan pehmeäksi ja sileäksi.

Tilalle ostin Look Fantasticista Paul Mitchellin Moisture -sarjaa, joka on ihan uusi tuttavuus minulle. Päädyin Super-Charged Moisturizeriin käyttäjien kommenttien perusteella. Pähkäilin siis erilaisten Paul Mitchellin hoitoaineiden välillä, koska jotain niistä halusin testata. On tämäkin melkein jättipullo (500ml), mutta kun pumppu. ;) Kaveriksi otin myös Awapuhi Moisture Mistin, koska se ei maksanut paljoa ja vaikutti mielenkiintoiselta. Eikä kasvosuihkehamsteria haittaa, että sitä voi suihkia myös kasvoille ja kropalle.. Hoitoaine tuoksuu ihan koiranäyttelylle (terveisiä viikottain kylpevien turkkirotujen seasta, en minä muiden koirien tuoksuista mitään tiedä). Joku kampausneste, jota suihkittiin aikana ennen turkkidopingkieltoja.. Awapuhi Moisture Mist tuoksuu taas aivan Bonbonin Kaatissäkissä oleville keltaisille apinakarkeille. :D Mikä niiden nimi olikaan?

Kahden Paul Mitchellin tuotteen ostaja sai jättimäisen helmirannekorun. :) Aika söpö, mä tykkään helmistä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply norppa sunnuntai 31. lokakuun 2010 at 20:44

  Small talk on mun ehdoton lemppari! Tukka nousee päänahasta ja haihtuvat saa siloitettua. Myös mies tykkää käyttää vahan tavoin lyhyeen tukkaansa. Ja tosi riittoisa tuo pullo!

 • Reply Panda maanantai 1. marraskuun 2010 at 02:30

  Small Talk saa myös tältä lyhytkarvaiselta pisteet.

  Hiuspesun jälkeen saatan levittää tätä hieman hiusten tyveen ja vetäistä smalltalk-kätösillä pitkät hiussuipot tyvestä latvaan ”läpi” ja se tekee niistä suipoista mukavan lirut ja sileät :). Tukka myös kohoaa hieman tyvestä, kun annat hiusten kuivua ihan au naturel. Pieni päänahkamöyhintä illan mittaan saa tukan kohoamaan vielä pikkuisen vähän paremmin ^__^.

  Tuoksu <3

 • Reply Anonymous maanantai 1. marraskuun 2010 at 14:02

  Onhan normikokoisessakin DB-shampoossa pumppupullo.

 • Reply kiukkupussi maanantai 1. marraskuun 2010 at 23:20

  Small Talkin käyttö alkaa pikkuhiljaa sujua. Taisin alkuun laittaa sitä liikaa, vaikka määrä tuntui pieneltä :)

  En tiennytkään, että Dumb Blondea saisi pienessä pumppupullossa. Ei ole tullut missään vastaan.

 • Reply Anonymous keskiviikko 3. marraskuun 2010 at 12:17

  Siis ne normaalikokoiset (400ml) Bed Head shampoothan on pumppupulloja. Moisture Maniac, Control Freak, Brunette Goddess, Dumb Blonde jne. Nythän nuo taitaa olla poistuvia sarjoja, uudemmat (sulfaatittomat) shampoot on tuubeissa kuten Superstar ja Some Like It Hot. Esimeksiksi täältä löytyy:

  http://www.feelunique.com/p/TIGI-Bed-Head-Dumb-Blonde-Shampoo-400ml

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 7. marraskuun 2010 at 20:56

  Mä olen aina luullut, että kaikissa on se 250 ml normaali koko :) Hupsis.

 • Leave a Reply