Yleinen

Pakkausta

Suuntasimme eilen kohti Lontoota. Kosmetiikan pakkaaminen matkalle mukaan on aina yhtä säätämistä. Onneksi on kertynyt jonkun verran tyhjiä pieniä purtiloita, joihin tuotteita voi siirtää. :) Kannattaa aina säästää kaikki pienet pullot ja purkit. En haluaisi viikon reissulla luistaa normaaleista rutiineista, kun iho on vihdoin paremmassa kunnossa mitä se on ikinä ollut. Pari päivää pärjää pienemmällä arsenaalilla kuin normaalisti, mutta nyt yritin saada kaiken tarvittavan mukaan.

Vartalo- ja hiustuotepussiin Dermosilin vartalovoidetta ja aloegeeliä, Nivean aurinkorasvaa (jos sattuisi helle yllättämään), suihkugeeliä, Escadan tuoksu ja Clarinsin dödö. Nimettömässä pullossa on Dermosilin intiimisaippuaa, joka on kätevä mieto käytä-mihin-vaan -pesuneste. Mietin mukaan otettavaa tuoksua pitkään, koska aina se tietty tuoksu jää muistuttamaan reissusta. Kesä kun on, niin tuoksutaan sitten tämän kesän Escadalta. :)

Hiuksille mukaan minipulloihin pakattu Tigin shampoo ja hoitoaine, nimettömässä pullossa oleva Pureologyn jätettävä hoitoaine, Redkenin Wool Shake, Osiksen puuteri ja yleiseen silotteluun suloisen pieni CHIn Silk Infusion. Tigin lakka on ainoa iso pullo, mutta se on niin lopussa, että varmaan juuri tyhjenee reissun aikana.

Kasvoille Shu Uemuran puhdistusöljy, Kanebon Powder Wash (Mikä tämmönen on suomeksi? Jauhepesu?), kasvovettä ja kosteussuihketta. Pikkupurkeissa Paulan BHA Lotionia, Baba de Caracolin etanaseerumia ja Skin Foodin seerumia. Minipullo monikäyttöistä Nuxen öljyä, EOSin huulirasvapallo ja Paulan seerumi meikin alle. Yksi MBD:n kangasnaamio hätätilanteen varalle, Sensain rakkausrätti, spaatteli purkkeihin ja pumpulia.

Söpön vähäinen määrä meikkejä! Pohjaa varten Skin Foodin BB Cream yhdistettynä Lumenen Ihon Sävyn Heleyttäjään. Päälle kevyesti Cliniquen meikkipuuteria ja väriä antamaan bareMineralsin Warmth. Poskipuna jää kotiin, koska NYXistä paistaa pohja niin paljon, että jauhoinen väri hajoaisi pienestäkin iskusta. Shu Uemuran taivutin, Cover Girlin ripsiväri, Sensain rajaustussi, TBS:n kulmakynä sekä IsaDoran vaalea ja UD:n (säälittävän tynkä) musta kajal. Olen enemmän puuterimaisen kulmavärin käyttäjä, mutta sitä vaivaa sama ongelma kuin poskipunaa. Minikokoinen UDPP ja samaiselta merkiltä violetti ja taupe luomiväri. Minikokoinen korostusväri on jostain TBS:n kuutipaletista. Olisin halunnut ottaa Nakedin mukaan, mutta pelkään sen hajoavan laukussa. Huulille Models Ownin Lip Stain, jonka päälle voi sipaista Diorin Lip Glow’ta tai Dermaglow’n kiiltoa. Tweezermanin pinsetit on parasta ikinä. Ja toki muutama sivellin, jotka olivat kuvaushetkellä kuivumassa.

Ja viimeisenä, hah.. Mies! Elämä on joskus epäreilua. ;) Tuoksu unohtui kuvasta.

Tämän postauksen naputteleminen pakkaamisen yhteydessä oli erittäin hyödyllistä, eipähän unohtunut mitään, kun tuli mietittyä kaikki kunnolla läpi! Ja kyllä me pestään hampaitakin, ne tavarat tuli vaan heitettyä omassa pussissa laukkuun..

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pumpulipupu sunnuntai 10. heinäkuun 2011 at 08:18

  Aa, ihanaa nähdä että joku muukin matkustaa saman kosmetiikkamäärän kanssa! :)

  Lyhyemmillä matkoilla selviän kyllä vähemmälläkin, mutta jotakin tuollaista on myös mun arsenaali esim. viikon matkaa varten.

  Kaikkein vaikeinta on mun mielestä vaan aina päättää luomivärit, sä selviät kyllä niissä yllättävän vähällä. Mulla oli mm. UD Naked mukana neljän päivän matkalla, ja siinä ajassa ehdin jo kyllästyä siihen täysin. Kaipasin vain kotoa kaikkia ihania vaaleanpunaisia, liiloja ja vihreitä… Nytkin olen taas saman ongelman edessä kolmen päivän matkaa varten: mitkä luomivärit mukaan, apua…

 • Reply Tiia tiistai 12. heinäkuun 2011 at 23:14

  Sulla on kotona varmaan ihan mieletön määrä pulloja ja purnukoita!;D Ihana blogi sulla, löydän paljon vinkkejä itselleni ja uutta kokeiltavaa!:D

 • Reply jutta perjantai 5. elokuun 2011 at 14:24

  sulla on tosi söpö tää sun blogi:-)
  jään seurailemaan!
  käy kattoos mun:
  http://www.mylife-jutta.blogspot.com

 • Reply Myy lauantai 13. elokuun 2011 at 19:19

  Kiitoskiitos :)

 • Leave a Reply