Kasvovoiteet, Seerumit, SkinFood

SKINFOOD Avocado Rich Essence II

Jatkoa Skinfoodin seerumeille! Aikaisemmat postaukset käsittelivät kurkkuseerumia ja kurpitsamaitoseerumia.

Avocado Rich Essence II on nimensä mukaisesti aika tuhtia tavaraa. Sen verran tuhtia, että laitoin tunnisteisiin seerumin lisäksi kasvovoiteet. Hyvin kuivalla ihollani tämä toimii talvisin siinä alkuperäisessä tarkoituksessa eli seerumina, mutta kesällä menee myös päivävoiteena.

Koostumus on selvästi voidemaista, vaaleaa ja ehkä hieman vihertävää. Erittäin pehmeän ja miellyttävän tuntuista. Jos muistan oikein, niin tuoksu on melko neutraali eikä voimakas. Levittyy kasvoille nätisti (kuin kevyehkö kosteusvoide). Imeytyy hyvin, mutta ei katoa kokonaan vaan iho jää rasvatun tuntuiseksi. Pakkaus on muovinen pumppupullo, jolla oli ihan sama ongelma kuin edellisilläkin eli ihan tyhjäksi sitä ei saanut.

Skinfoodilta löytyy toki myös Avocado Rich Essence I, joka on käsittääkseni kaksifaasinen öljyseos. En ole sitä kokeillut, mutta taitaa lähteä täksi talveksi testiin.

Skinfoodin Avocado Rich -linja on kokonaisuudessaan todella tuhti tehopelastus kuivalle iholle. Mikäli koko sarja olisi käytössä tulisi kasvoille ohjeistuksen mukaan laittaa kasvovesi, essence I, emulsio, essence II, silmänympärysvoide ja kasvovoide. Sillä luulisi pelastavan korpun kuin korpun. :)

Hintaa tälläkin on noin 10-15 dollaria ja eBaysta löytyy.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply .Nekku. lauantai 15. joulukuun 2012 at 09:00

  Koska kylpyhuoneessani on kuluneen vuoden aikana tapahtunut seerumihurahdus, tätä on pakko kokeilla! Oma ihoni näyttää tähän aikaan vuodesta imaisevan voiteen kuin voiteen. Kiitos vinkistä!

  • Reply Myy lauantai 15. joulukuun 2012 at 13:22

   Seerumit on kyllä kuivan ihon pelastus :) Itsekin innostuin tätä kirjoittaessa ja tilasin sen ykköstyypin öljyseerumin.

 • Reply LliyCee sunnuntai 6. tammikuun 2013 at 21:07

  Herkullinen nimi tuo skinfood ;) Pullokin on mukavan näköinen.

 • Leave a Reply