Alpaderm, Ekokosmetiikka, Evolve, Ihonhoito, Iroisie, Jolie Box, Kasvojen puhdistus, Kasvovoiteet, Misellivedet, Pai Skincare, Seerumit

Helmikuun Jolie Box

Tätä boksia kannatti odottaa! Aloin jo puolivälissä viikkoa ihmetellä, että missäs helmikuun laatikko kuppaa, mutta kun sain tämän eilen illalla käsiini, niin kaikki harmitus hävisi. Paras sisältö ikinä!

Iroisie Botanical Anti-Wrinkle Smoothing Care (40ml) – Iroisien päivävoide on kuulemma Jolien ikuisia tähtituotteita. Avokadoöljyä, ruiskaunokkia ja merilevää sisältävä ohut voide on parhaimmillaan ikääntymisen ensimerkkeihin janoisella iholla. Nopeasti imeytyvä koostumus on hyvä meikin alle. Tuntuu hyvältä kämmenselällä! Tuoksu on puhtaan raikas ja muistuttaa kovasti jotain teelaatua mitä mulla on kaapissa. Jo pelkästään tämä tuubi maksaa yli 45 euroa! Joulukuussa tulleessa Jolie Lux Boxissa tuli Iroisien yövoide, joten korkkaan tämän kaksikon testiin reissun jälkeen maaliskuussa. :)

Evolve Hyaluronic Serum 200 (30ml) – Evolve on nyt tullut uutena Jolien valikoimiin! Tammikuun boksissa oli jo esimakua itseruskettavan voiteen muodossa. Tykkään merkin yksinkertaisista, ruskeista pulloista. Rakastan seerumeita ja rakastan hyaluronihappoa, joten voitte kuvitella intoni ottaessani tämän boksista käteen! Seerumin hyaluronihappo on kasviperäistä ja pienimolekyylistä. Evolven tuotanto tapahtuu pienissä erissä, jotta tuoreus voidaan taata. Sen huomaa hyvin tämän pullon tarrasta, jonka mukaan seerumi on valmistettu 16.1.! Tällä on hintaa yli 30 euroa ja pullo on täysikokoinen. Whaaat Jolie, mitä ihanaa te olette siellä sekoilleet ;)

Pai Camelia & Rose Gentle Hydrating Cleanser (näyte 30ml) & Dual-Effect Cloth – Pain puhdistusvoide on klassikko. Se hierotaan kuivalle iholle ja pyyhitään pois kuumaan veteen kastetulla musliiniliinalla. Ymmärsin kaiken hehkutuksen tästä kaksipuolisesta musliiniliinasta samantien kun otin sen käteeni. Liina on paksu ja kerrankin tarpeeksi iso, joten sillä pystyy halutessaan tekemään hauteen kasvoille. Puhdistusvoiteesta löytyy 100ml ja 200ml koot ja liinaa myydään sekä yksittäin että kolmen settinä.

Alpaderm Alps’ Primordial Water (näyte 30ml) – Täysin tuntematon merkki, mutta kiinnostus heräsi heti! Painavaan lasipulloon pakattu misellivesi sopii kevyen meikin poistoon tai erinomaisesti aamupuhdistukseksi. Lupaa sopia herkälle iholle. Alpaderm on sveitsiläinen ihotautilääkärien kehittämä luonnonkosmetiikkasarja, joka on suunniteltu atoopikoille. Kuulostaa mun jutulta! Jolien valikoimista löytyy miselliveden lisäksi kolmea erilaista hoitovoidetta.

Näytteinä oli Patykan seeruminappi sekä Weledan mantelisarjan suihkuvoide ja käsivoide.

Helmikuun boksista löytyi siis kolme täysikokoista tuotetta, kaksi reilua näytekokoa ja kolme pussinäytettä. Laskin boksin arvoksi noin 105 euroa, joka taitaa olla ennätys. Boksiahan voi tilata kolmen kuukauden tai kuuden kuukauden jaksona. Itselläni on nyt puolivälissä toinen puolen vuoden jakso.

Mitä tykkäsitte? Mun mielestä tämä oli paras boksi tähän mennessä, mutta olenkin kasvojen ihonhoidosta intoileva korppu. :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Toinen ihonhoitohullu lauantai 11. helmikuun 2017 at 09:30

  Omg, täydellinen boksi! Paljonko Jolie box kustansikaan? Nythän on tullut se Green boxikin, mitenköhän se eroaa tästä? Hinta taitaa olla edullisempi, joten kaiketi sisältökin tulee olemaan. Mutta aivan älyttömän ihana tämä sun helmikuun Jolie box! Harmi vaan, nyt kun tuli näin hyvä niin muutama seuraava on väkisinkin laimeampi, siksi taidan edelleen pidättäytyä tilaamasta ;)

 • Reply SkyFall lauantai 11. helmikuun 2017 at 10:12

  Mulla oli ihan samat fiilikset et ensin ; missä boksi viipyy mutta kun sen eilen sain, olin ihan myyty ja harmitus odotuksesta unohtui samantien . Viel kun teksti alkoi : Hei Kaunokainen ! , sisältökään ei voinut mennä pieleen 😊
  Ihan paras boksi, todellakin. Melkein harmittaa ettei tätä pyydetä arvioimaan niinkuin BetteBoxia koska nyt olis ylistystä irronnut !!
  Kyllä ihmisen onni on välillä pienistä asioista kiinni, tänäänkin on tästä johtuen hyvä fiilis ja uskon sen jatkuvan kun kaikki tuotteet läpi testaan.

 • Reply Miia lauantai 11. helmikuun 2017 at 10:14

  Tämä oli kyllä aivan mahtava boksi! Jokainen tuote oli mieleinen ja olen samaa mieltä, että paras boksi tähän mennessä :)

 • Reply SariBP lauantai 11. helmikuun 2017 at 10:30

  Aivan mielettömän upea boxi:) Olen sanaton;) :D

 • Reply JonnaH. lauantai 11. helmikuun 2017 at 10:53

  Ihan loistava boxi, Iroisien voidetta on tullut käytettyä ja se on hyvä.

 • Reply Theressa lauantai 11. helmikuun 2017 at 11:57

  Siis wau! Varmaan kohta pakko investoida tähän boksiin! :D

 • Reply Idsu / Huulipunamania-blogi lauantai 11. helmikuun 2017 at 12:54

  Paras Jolie Box tähän mennessä ihan heittämällä! Pohdin jo että jatkanko tilausta ennenkuin boksi saapui, mutta näpyttelinpä jatkotilauksen juuri menemään. Toivottavasti jatkossakin on yhtä huikeaa settiä!

 • Reply Mira / Blinger Shimmer -blogi lauantai 11. helmikuun 2017 at 14:56

  Loistava sisältö, alkaa jo suorastaan harmittaa kun en tilaustani ole jatkanut :D

 • Reply Tuuli 💙 lauantai 11. helmikuun 2017 at 18:27

  Hain boksini muutama tunti sitten ja olen vieläkin täystyrmätty sisällöstä 💖💖💖 Heittämällä mielenkiintoisin ja parhaimmalta tuntuva boksi. Pöljä hymy on jäänyt naamalle 😆

 • Reply TeijaH lauantai 11. helmikuun 2017 at 22:12

  Täydellinen sisältö. Kaikki tuotteet niin mieluisia! Tällä kerralla muuten meikkituote puuttuu, mikä ei haittaa yhtään. :)

 • Reply Kieloeveliina sunnuntai 12. helmikuun 2017 at 14:05

  Toinen boksini (joululahjaksi saatu tilaus) ja olen aivan liekeissä!! Tammikuun boxi oli ”ihan kiva”, mutta nyt tuli kyllä kunnon wau-efekti! Ja kaikki tuotteet tulivat kuin tilauksesta talven kuivattamille kasvoille. Hyvä Jolie!

 • Reply Sandi maanantai 13. helmikuun 2017 at 20:25

  Huikea boxi.laskettu normiarvo jotain 105e!siis parasboxi tähän asti kun kaikki tuotteet yhdessä combona minispa-luomuna-siis niin luksusta ihanaa kaunokaiset!meikäl jatkotilaus tän ekan puolenvuoden jälkeen varma😘

 • Leave a Reply