Konad, OPI

Will You Mari-achi Me?

Pohjalla Orly Calcium Shield, neljä kerrosta OPI Will You Mari-achi Me?.

Silmäilin OPI-laatikosta jotain sähäkkää pinkkiä piristämään päivääni ja lyhentyneitä kynsiä (eräänä ei niin kauniina päivänä napsnapsnaps, hermot meni ja kaikki lyhyeksi), mutta käteen tarttuikin tämä hentoisen hohtava beige, joka taittaa vaaleanpunaiseen. Lakka on kevään 2006 Mexico Collectionista. Levittyy kuin unelma, vaikka tässä on vanha kapea harja. Juuri sopivan juokseva koostumus tasoittuu kuin itsestään kynnelle.

Jotain tämä kaipasi, joten treenasin Konadin käyttöä ihan pikkuisen. Leimasin vain molemmat nimettömät. Lakkana Konad Special, sävy joku melkein musta ja perhonen on laatasta M40. Onnistui tosi näpsäkästi! Kerran aikaisemmin olen kokeillut, mutta sillon käytin tavallista lakkaa ja putsasin kynnet samantien. Annoin kuivua rauhassa ja vetäisin päälle Poshea, mutta silti läheltä katsottuna levisivät hitusen.

Muistakaa arvonta! Vielä viikko aikaa! :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Neiti Kameleontti lauantai 13. maaliskuun 2010 at 15:48

  Heips! Asiaa Opin lakoista.. Postaan tämän kommentin jo toiseen kertaan, kun olen niin kärsimätön odottaja. :) Enkä ole varma olitko lukenut tätä kommenttia, kun postasin sen ekaksi jo hieman vanhempaan entryysi.

  Eli.. Sain mieheltä naistenpäivälahjaksi Opin Pompeii Purple lakan. Sinä tulit mieleeni tästä sävystä! Tämä on aivan ihana, hieman pinkkiin ja violettiin vivahtava punainen. Kun sävyä katselee ja kääntelee kirkkaassa valossa, tähän tulee vaikka mitä ulottuvuuksia. Tutustu ihmeessä, ellet satu jo omistamaan tätä!

  Ainiin ja se Argenteeny Pinkini.. Ei se näyttänyt ollenkaan niin kivalta kaupassa katsellessani, kuin netin kuvissa. En siis varmaan hankikaan sitä, vaikka joskus hehkutinkin sitä sen yhden postauksesi ohessa :)

 • Reply kiukkupussi lauantai 13. maaliskuun 2010 at 16:06

  Oi anteeksi! Luin kyllä kommenttisi silloin, mutta en heti ehtinyt vastaamaan ja unohdin.

  Pikaisen googlauksen perusteella Pompeii Purple vaikuttaa kyllä ihan minun lakalta, hyvä huomio. :D Suloisen karkkinen kesäpinkki, ostan kyllä jos siihen satun törmäämään! Kiitos vinkistä!

  Argenteeny Pinkini on ehkä vähän tylsä yksinään, mutta esimerkiksi Princesses Rule!:n alla ihan loistava. Muistaakseni se vaan vaati paljon kerroksia peittääkseen. Sen sävyisiä lakkoja on paljon ja joku muukin ajaa asian ihan yhtälailla. :)

 • Reply Neiti Kameleontti lauantai 13. maaliskuun 2010 at 16:57

  Arvasinkin, että tykkäisit :)

  Tämän minun lakkani on poikkeuksellisesti ostettu ihan Suomesta Sokokselta. Naistenpäivänä sai 40% alennusta yhdestä tuotteesta, ja tottakai minun piti saada tuo lakka :D

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 17. maaliskuun 2010 at 13:22

  Voi ei, multa on mennyt tommoset alejutut ihan ohi. :D

 • Leave a Reply