Aasialainen kosmetiikka, BB-voiteet, Deodorantit, Dove, Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Goldwell, Guerlain, Hiukset, Hiusnaamiot, Ihonhoito, Kasvovoiteet, L'Oreal, Loppuneet, Lumene, Meikkipohjat, Missha, Öljyt, Seerumit, Suihkugeelit

Marraskuun loppuneet

Olen vähän myöhässä! Mutta mennään kohti koko vuoden saalista. Marraskuu oli hieman maltillisempi kuukausi.

Guerlain Météorites Oxygen Care Moisturizer & Radiance Booster (30ml) / postaus / Ihana happiseerumi on jotain kosteustuotteen ja primerin väliltä. Tämän kosteustehot ei riitä kuivalle iholleni yksinään, mutta iho jää todella kauniin heleäksi. Käytin tätä itse kosteuttavamman seerumin päällä ikäänkuin kasvovoiteen korvaajana. Tuoksuu tottakai meteoriittien orvokkituoksulle. 4/5
Missha Signature Wrinkle Filler B.B Cream (44g) / postaus / Todella hyvä kuivalle iholle. Jättää samettisen pehmeän pinnan ja peittää hyvin. Riittoisaa ja levittyy hyvin millä tahansa. 4/5

Lumene Bright Now Vitamin C Dry Skin Cocktail (30ml) / Tämä kaksifaasinen öljylitku oli niin hyvää kuin muistin sen olevan. Pakkaus on uudistunut nyt, mutta en tiedä onko koostumukseen koskettu. Toimii kuivalla iholla niin aamu- kuin iltakäytössä. 4/5
L’Oréal Paris Triple Active Sensitive Day (50ml) / Tämä oli siipalla käytössä ja mun oli tarkoitus kokeilla, mutta purkki tyhjeni ennen kuin ehdin asialle. Hyvä peruskäytön voide tyypille, joka ei odota maailmaa mullistavia kokemuksia. 4/5 (siippa)

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Oil (75ml) / postaus / Edelleenkin ihan älyttömän hyvää. Hauschkan vartalotuotteet on todella ihania ja tässä sitruunasarjassa on mausteisen lämmin sitrustuoksu, eikä sellainen silmät seisauttavan kirpakka sitruuna. Pullokoko on suht pieni, mutta tämä on hyvin riittoisaa. 5/5
Fa Magic Oil Shower Gel (250ml) / Fa’ta ei taideta enää myydä Suomessa? Muistan jotain ällöjä tuoksudödöjä 90-luvulta. Lähdettiin syyskuussa Kreetalle ilman suihkugeeliä, koska ajattelin, että hotellissa olevaa voi hyvin käyttää. No, sehän oli tasan samaa kamaa kuin Viking Linen saippua, eikä kestänyt yhtä pesua pidempään sitä tuoksua, jonka mieli yhdistää samantien risteilyihin. :D Piti sitten ostaa hotellin pikkukaupasta eka vastaan tullut saippuaputeli. Ei jää mieleen. 2/5

Dove Talc Soft Anti-Perspirant (50ml) / Mukava mummotuoksu. Perusteho. 3/5
Goldwell Kerasilk Color Intensive Luster Mask (näyte 25ml) / Miellyttävä liukas koostumus. Tehokkaasti selvittävä ja siloittava. Tykkäsin! 4/5

Jos kuvat rajaisi eri tavalla.. :D

Guerlain saatu blogin kautta.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply JonnaH. torstai 26. tammikuun 2017 at 11:37

  Mètèorites -seerumi on ihanaa, ei se talvella itsellekään yksinään riitä, seerumin päälle lätkin myös. Kesällä käytän usein yksinäänkin meikin alla. :)

  • Reply Myy perjantai 27. tammikuun 2017 at 09:48

   Jäi kyllä ikävä sitä kuulasta pintaa ja ihanaa tuoksua :)

 • Reply Sissi torstai 26. tammikuun 2017 at 12:39

  Awww toi viimeinen kuva<3

  • Reply Myy perjantai 27. tammikuun 2017 at 09:48

   Tarkkailija oli sitä mieltä, että kameran räpsyminen häiritsee hänen päikkäreitä <3

 • Reply Mari torstai 26. tammikuun 2017 at 23:39

  Maltillista kulutusta välillä! Mulla on nyt tammikuussa loppuneita kasassa jo 28… helmikuussa ei kyllä sitten lopu mitään..

  • Reply Myy perjantai 27. tammikuun 2017 at 09:47

   Haha, siinä on kyllä kunnon läjä :D

 • Reply Martina sunnuntai 29. tammikuun 2017 at 13:13

  Ihana toi viimeinen kuva :DD

 • Leave a Reply