Clinique, Huulimeikit, IsaDora, Lancôme, OPI

Kauuuunista!

Näihin kynsiin oli tarkoitus tulla rajauksia teippileikkien kanssa, mutta vaihteeksi aika loppui kesken. Seuraavalla kerralla sitten! Esitellään tämä nyt kuitenkin, kun on niin nätti. :)

Pohjalla OPI Nail Envy Dry & Brittle, päällä 2-3 kerrosta OPI DS Extravagancea, joka saapui samassa paketissa Alice-lakkojen kanssa.

Tämä on juuri niin ihanaa kuin muutkin DS-lakat; levittyy todella helposti ja haisee kummalliselle. Ja taas sävy, johon rakastuin palavasti ennen kuin kokeilin sitä edes kynsiin! Tälläiset sävyt ovat mun juttu. Päällä Poshe kuivattamassa.

Mitäs muuta? Huulissa testailin Cliniquen Full Potential Lips -huulikiiltoa. Sävynä 03 Glamour-Full, joka on sopivan neutraali arkena minkä tahansa silmämeikin kaveriksi. Lupauksena kiiltoa, pulleutta ja kestoa, I like.

Tämä tuntui miellyttävän paksulta ja pehmeältä olematta kuitenkaan liian tönkköä. Mitään superpulleutta en huomannut, mutta kyllähän huulet täyteläisiltä tuntuivat. Tuntu oli enemmän rasvamainen kuin tahmea (toisin kuin IsaDoran Pump’n Plump). Kestää huulilla normaalia kiiltoa paremmin, mutta ei tämä minulla ainakaan tunteja pysy. Voisin koostumuksen puolesta hankkia toisenkin sävyn, mutta en vaan tykkää yhtään Cliniquen tuoksuttomuudesta, koska huulikiillossa se tuntuu jotenkin tunkkaiselta.

Kyllä tämä hajuttomuudesta huolimatta menee suosikkikiiltojen joukkoon Lancômen Juicy Tubesien ja IsaDoran Pump’n Plumpien kanssa. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Nonnu sunnuntai 28. helmikuun 2010 at 21:11

    Upeat kynnet!! :)
    Ihana blogi, ryhdyin lukijaksi!

  • Reply kiukkupussi maanantai 1. maaliskuun 2010 at 14:18

    Kiitos! :)

  • Leave a Reply