Body Shop, Hamstraus, Lifestyle

25 kiloa joulukalenteria

joulukalenterit-2016-01

JOULUKUU! Myönnän heti alkuun, että tämä touhu lähti aivan lapasesta. Tiesin jo etukäteen, että tästä tulee vaikein joulukuu ikinä, koska tämä on ensimmäinen joulu ilman äitiä ja täytän vielä joulun alla 30 vuotta. Haalin siis näemmä kaiken mahdollisen materian pehmentämään loppuvuotta. Mitä tuli ostettua?

joulukalenterit-2016-02

joulukalenterit-2016-03

Ensimmäinen hankinta oli Look Fantasticin The Beauty Secret -kalenteri. En itseasiassa ostanut tätä itse, vaan hankin siipalle kalenterin (siitä lisää postauksen lopussa) ja vihjaisin, että mullekin kelpaisi kalenteri. Niinpä hän tilasi tämän. :) Beauty Secret on jättimäinen ja sisältö on kuulemma vieläkin timanttisempi kuin viime vuonna. Rakennelma vaikuttaa tukevalta (parannusta viime vuodesta) ja tässä on vielä extraluukku joulupäivälle! Kalenteri on ollut jo pidempään loppuumyyty, sorry.

joulukalenterit-2016-04

joulukalenterit-2016-05

Toisena törmäsin Body Shopin uudistettuun 24 Happy Days -kalenterikokoelmaan. Ihastuin ajatukseen eri hintatason paketeista ja itse kalenterin viimeisteltyyn ulkoasuun. Tämä on ISO ja jokainen luukku on oma rasia. Todella kauniisti viimeistelty kokonaisuus ja kalenterin pystyy helposti täyttämään uudestaan ja antamaan jollekin kääpiölle lahjaksi.

joulukalenterit-2016-06

Kaikkien luukkurasioiden kyljessä on tekstinpätkä, jonka luulisin olevan vihjaus sisällöstä. En löytänyt kalenteria enää Body Shopin nettikaupasta, joten ne taitaa olla ainakin sieltä loppuunmyyty.

joulukalenterit-2016-07

joulukalenterit-2016-08

Kolmantena on Selfridgesin Beauty Advent -kalenteri. Tämä oli puhdas vanhinko (joojoo), kun kollegani Henna kysyi, että haluaako joku mukaan hänen Selfridges-tilaukseen. No todellakin haluan! Hups. Tämä on harmiksi vähän huterampi kuin siskonsa. Toivottavasti sisällöt on kuitenkin pysyneet omissa luukuissaan. Ja tietysti tämäkin on ehtinyt myydä loppuun ennen kuin postaus tuli ulos..

joulukalenterit-2016-09

Se siipalle tilaamani kalenteri on Saveur Bieren Beery Christmas -olutkalenteri. Jos muistatte, niin vuosi sitten tein kaljakalenterin itse. Nyt en vaan jaksanut, joten menin sieltä mistä aita on matalin. Toki pienenä taka-ajatuksena on, että pääsen itsekin maistelemaan näitä olusia ja sopivasti sitä varten mukana tuli kaksi maistelulasia.. (Törmäsin muuten Selfridgesillä selaillessani viskikalenteriin. Näin saman myös Viking Linen laivalla! Se olisi vähän kuin olutkalenteri potenssiin kymmenen.)

Aion avata kaikkien kosmetiikkakalenterien luukut instastoryn puolella, joten eikun seuraamaan! Voin tehdä myös joulun jälkeen yhden yhteenvedon tänne blogin puolelle.

Yrittääkö joku muukin peitellä joulun aiheuttamaa alakuloa ihanilla kalentereilla? :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Hiituska torstai 1. joulukuun 2016 at 08:15

  Ei ole koko joulukalenteria tänä vuonna, ei edes sitä suklaista😮

  • Reply Myy torstai 1. joulukuun 2016 at 22:49

   Ei edes suklaata?! Väärin!

 • Reply Theressa torstai 1. joulukuun 2016 at 09:01

  ”Yrittääkö joku muukin peitellä joulun aiheuttamaa alakuloa ihanilla kalentereilla? :)”

  Voi hitsi, kun tuli paha mieli tuosta lauseesta. :( Ei voi edes kuvitella, miltä susta tuntuu. Joku sanoi joskus, että kaikki ensimmäiset on vaikeita. Eka joulu ilman, ekat synttärit ilman jne. :/

  • Reply Myy torstai 1. joulukuun 2016 at 22:49

   <3<3<3
   Onneksi tässä menee sekä joulu että synttärit samassa kuopassa!

 • Reply Tuuli 💙 torstai 1. joulukuun 2016 at 09:27

  Hei ☺ Oon seurannut sun blogia jo jonkun aikaa mutta en ole luultavasti ennen kommentoinut. Mulla on kaikenkaikkiaan 4 kosmetiikkajoulukalenteria ja tunnistan kyllä, että olen hommannut ne tuottaakseni itselle parempaa mieltä 💙 Mulla ei ole mitään suurta surua takana niinkuin sulla vaan ihan itseni ilahduttamiseksi olen ostanut ne, ja näin yhden päivän kokemuksella se toimii 😀

  • Reply Myy torstai 1. joulukuun 2016 at 22:48

   Parempi mieli on kaikissa tilanteissa hyvä juttu! :)

 • Reply Emma/Wasting Lifestyle torstai 1. joulukuun 2016 at 10:56

  Oli kyllä huomattavasti helpompi päästä aamulla ylös sängystä kun TBS Ultimate ja L’Occitane odottelivat meikkauspöydällä :) (no okei who am I kidding, ei ne pöydälle mahdu. Lattialla.) Ens vuonna haluan kyllä tuon LF:n kalenterin, näyttää ihan huikeelta! Beery Christmas saapui sekin juuri ja juuri marraskuun puolella, vaikka melkein jo menetin toivoni sen suhteen. Jos ens vuonnakin on aihetta ostaa jollekulle olutkalenteri, palaan kyllä tuttuun ja turvalliseen Ales by Mailiin, jonka kanssa ei ollut mitään ongelmaa toisin ku näitten ranskalaisten kans.

  Sisua tuleviin alakulon puuskiin. Ohi nekin menevät, joskus. <3

  • Reply Myy torstai 1. joulukuun 2016 at 22:48

   Harmi, että sulla (ja muilla) oli toimitusongelmia Beery Christmasin kanssa. :( Mulle tuli niin näppärästi! Niin ja itsehän tyhjensin olkkarin hyllykön päällisen ihan vaan kalentereita varten :D

 • Reply Kiki torstai 1. joulukuun 2016 at 22:43

  Ihania kalentereita sulla! Mut mua kiinnostais paljon toi beery christmas maksoi?

  • Reply Myy torstai 1. joulukuun 2016 at 22:46

   70 euroa! Ja 8 euroa postikuluja, mutta sillä sai kalenterin kotiovelle. :) Selvästi enemmän rahaa meni siihen itse tehtyyn.

 • Reply Kiki perjantai 2. joulukuun 2016 at 19:56

  No sehän on suorastaan halpa! Taidan ens vuonna tilata sen miehelle niin pääsee ite helpommalla. Vaikka olihan se kiva kattoa kun toi toinen oli melkeen tippa linssissä kun sai ikioman kaljakalenterin…. Että kiitos inspiksestä :)

  • Reply Myy lauantai 3. joulukuun 2016 at 00:01

   Joo hinta oli tosi kohdillaan! Itse tehty on tietty aina enemmän mietitty ja henkilökohtaisempi, mutta toisaalta tämmösessä saa oluita mitä suomessa ei muuten myydä :)

 • Reply Niina lauantai 3. joulukuun 2016 at 14:02

  Mahtavat kalenterit :D Olen erittäin kiinnostunut sitten sisällöstä..

  Jos jotain olisin tilannut, niin ehkäpä tuo Selfridgesin olis ollut mieluisin. Ostin kyllä yhden ja se hankinta oli Kicksistä Cliniquen kalenteri.

 • Reply Elise76 keskiviikko 7. joulukuun 2016 at 16:57

  Mulla ei ole mitään joulukalenteria tänä vuonn. Miehelle tilasin viskijoulukalenterin Master of Malt’sta ja tämä oli ihan pähkinöinä saatuaaan sen. :-)

 • Leave a Reply