Aasialainen kosmetiikka, Apteekkikosmetiikka, Avène, COSRX, Ihonhoito, Kasvonaamiot, Kasvovedet, Meikit, Primerit, Seerumit, Shiseido, Silmänympärysvoiteet, The Ordinary

Kuukauden suosikit

Jatketaan kuukauden lemppareilla! Koska olen tuttuun tapaan aina ajan tasalla, niin näihin ihanuuksiin rakastuin kesäkuussa.

Avène Gentle Toning Lotion – En ole ennen törmännyt näin miellyttävän tuntuiseen kasvoveteen. Kasvojen pyyhkiminen tähän kostutetulla vanulla tuntui ihan luksukselta, vaikka yleensä en pidä siitä miltä vanulappu tuntuu ihoa vasten. Aivan ihana! Harmi, että pullo ehti tyhjäksi ennen kuvaamista, niin ette pääse näkemään miltä neste näytti. Tämä on kuitenkin kaksifaasinen kasvovesi, jossa toinen faasi ei ole öljyä vaan hassusti samea. Pehmoinen, kosteuttava ja rauhoittava tuote. Näytekokoinen pullo tuli jossain alkuvuoden Betteboksissa, täytyy ehdottomasti ostaa lisää.

COSRX Hyaluronic Acid Hydra Power Essence – Olen ihan rakastunut COSRX-merkkiin ja tämä on paras koskaan kokeilemani hoitoneste. Ihan törkeen hyvä. Paksu neste on todella liukasta ja sitä on ilo levittää iholle. Kosteuttaa superhyvin ja on hyvin riittoisaa, kun 2-3 pumppausta riittää helposti. Kaikki kuivaihoiset: kokeilkaa, heti.

The Ordinary Caffeine Solution 5% + EGCG – Sy-seerumi saikin jo oman postauksen. Loistava tuote poistamaan turvotus silmien ympäriltä, mutta tummuutta vaalentavasta puolesta en osaa sanoa, kun se ei ole kovin iso ongelma muutenkaan.

Shiseido Ibuki Beauty Sleeping Mask – Ihana lempältä tuoksuva geelivoide, jonka seassa on pieniä kosketuksesta hajoavia helmiä. Ylellisen ja miellyttävän tuntuinen kasvoilla. Tykkään itse hieroa yönaamiot ihoon (sensijaan, että levittäisin kerroksen, joka jää itsekseen vaikuttamaan) ja tässä on tuntuma kohdillaan. Ei jää tahmeaksi, mutta iholle jää selvä tuotetuntu ja hoidettu fiilis. Aamulla kaikki näyttää hyvältä. <3

The Ordinary High-Spreadability Fluid Primer – Nimensä mukaisesti levittyy unelmahelposti ja jättää iholle samettisen, tasaisen pinnan. Kaikki tämän kanssa testatut meikki-, BB- ja CC-voiteet on levittyneet iholle nätisti sekä pysyneet paikoillaan. En pidä tätä erityisen kosteuttavana, mutta toisaalta tuote ei myöskään millään tavalla korosta kuivuutta. Hyvin helppokäyttöinen tuote ja todellakin hintansa arvoinen! (Tämä pärjää loistavasti kilpailussa MACin suosikkiprimeriani vastaan ja mites hinnat – 7€ vs. 30€.) Ainoa miinus siitä, että pipettipullo ei toimi primerikäytössä, koska tavaraa on älyttömät määrät pitkin pullonseiniä. Koska Ordinary ei käytä pumppupulloja (MIKSI), toivon heidän siirtävän tämän tuubiin.

Löytyikö tuttuja tuotteita? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply JonnaH. sunnuntai 29. lokakuun 2017 at 13:10

  Pakko varmaan ostaa talveksi Cosrx. Shiseidon naamio on ihana, mulla on jo toinen purkki menossa. :)

  • Reply Myy sunnuntai 29. lokakuun 2017 at 16:27

   Mä just mietin hullareiden aikaan, että pitäiskö ostaa toinen purkki jo varastoon, mutta tää on niin riittoisaa, ettei nykyinenkään ole vielä puolillaan. :)

 • Reply Tuuli 💙 maanantai 30. lokakuun 2017 at 17:29

  Tuo Ordinaryn ”kahvi-sy-seerumi” on ollu kyllä hyvä ja kovassa käytössä. Virkistää sy-ihoa, mut ei vie ainakaan mun tummia silmänaluksia veks :) Ensin aattelin et pullo kestää ikuisuuden, mut ihan helpostihan tuon pinta tuntuu vajoavan. Tunnustaudun myös Shiseidon yönaamarin faniksi, juuri kiirehdin mun muiden yönaamioiden käyttöä, et voin palata Shiseidon luokse <3

 • Leave a Reply