Apteekkikosmetiikka, Bioderma, Guerlain, Hamstraus, Jo Malone, Kasvojen puhdistus, La Roche-Posay, Meikkipohjat, Meikkivoiteet, Misellivedet, Reissussa, Ripsivärit, Sephora, Vartalovoiteet

Pariisin ostoksia

Viime viikko oli yhtä selviytymistaistelua, kun ärhäkkä ja sitkeä flunssa hyökkäsi häiritsemään kiireistä työviikkoa. Blogi jäi auttamatta jalkoihin. Pahin on nyt takana, joten palataan Pariisi-fiiliksiin ostospostauksen kanssa!

Pariisi-01

Yksi reissun pyhiinvaelluskohteista oli Guerlainin lippulaivaliike Champs Elyseellä. :) Putiikki oli ihastuttava, mutta hieman ahdas ja ahdistava. Kuten siippa totesi, siellä oli myyjiä ehkä kolminkertainen määrä asiakkaisiin verrattuna. Ostin vain sen mitä tulinkin hakemaan eli lempparimeikkivoiteeni Lingerie de Peau’n vaaleimmassa sävyssä 01, jota ei jostain kummallisesta syystä saa Suomesta. Kakkossävy on tälläiselle kalmolle hyvä kesällä, kun iho ruskettuu (lue: vähän päivettyy), mutta talveksi tarvitsen ykkösen. Sain pienestä ostoksesta huolimatta hyvää, mutta jäykän kohteliasta palvelua. Kuitti annettiin kirjekuoressa, jonka jälkeen ostokset käytiin paketoimassa takahuoneessa ja kassiin laitettiin toki muutama sample mukaan. Tuotteet peitettiin silkkipaperilla ja kassi solmittiin rusetilla kiinni. Liikkeen fiilis ei kuitenkaan ollut niin mukava ja rentoutunut, että olisin halunnut jäädä nuuhkimaan tuoksupaljoutta, vaikka sieltä olisi löytynyt kaikenlaisia erikoisjuttuja mitä ei muualta saa.

Pariisi-02

Kävin pääkadulla myös Guerlainin lähellä olevassa Sephorassa, joka oli valtava ja ihan täynnä niin asiakkaita kuin myyjiä. Tuoksuesittelijöitä sai oikeen vältellä, ettei joutunut tuoksutetuksi, mutta muuten sai katsella ja ihmetellä rauhassa. En kuitenkaan tehnyt mitään heräteostoksia, vaan ostin tarpeeseen tulevat tuotteet. Eli jemmaan uudet dippipurkit parhaita kynsilakanpoistoaineita ja kaksin kappalein Sephoran omaa ripsiväriä, joka on mitä loistavin budjettiratkaisu vedenkestävälle Armanin Eyes to Kill -ripsivärille. Tai no maksaa nämäkin 16 euroa kappaleelta, mutta se on silti vähän verrattuna neljänkympin Armaniin. Edellinen (samanlainen) Sephora kesti hyvänä puoli vuotta, joten pärjään näillä tovin!

Pariisi-03

Olen niitä ihmisiä, jotka yhdistää tuoksut paikkoihin, tapahtumiin ja tunnetiloihin. Halusin siis ehdottomasti ostaa tuoksun tältä hääkarkausmatkalta. Löysin Jo Malonelta mitä ihanimman tuoksun ja sain niin hyvää palvelua, että tahdon palata niihin tunnelmiin omassa postauksessaan. Tein ostokseni Galeries Lafayetten tiskillä, koska yksikään Pariisin kolmesta Jo Malone -liikkeestä ei osunut sattumalta matkan varrelle. Sinänsä tämä oli helpompi ratkaisu, koska pystyn pyöriskelemään tavaratalossa samalla, kun odottelin kahden vertailutuoksun kehittymistä ihollani.

Pariisi-04

Viimeinen ostospaikka oli apteekki. Osuin isohkoon, mutta todella ahtaaseen apteekkiin hotellimme lähistöllä Montparnassen kaupunginosassa. Tutkailuuni ei alkuun puututtu mitenkään, mutta kori minulle tuotiin heti, kun käteen kertyi tuotteita. Kunnes joku esittelijä bongasi minut ja aloitettuaan ranskaksi taisi kokea velvollisuudeksi jatkaa jutustelua englanniksi. En ollut kiinnostunut hänen esittelemästä voiteesta, mutta hän oli hyvin kiinnostunut siitä miten tulin Suomesta asti ja nyt olin ostamassa apteekkikosmetiikkaa viedäkseni sitä mukanani Suomeen (!). Hihittelin tälle jälkikäteen ja hukkasin siinä hysteriassa kuitin, joten tarkat hinnat ei ole tiedossa (ja nyyh kirjanpito kärsii). Tärkein hankinta: Bioderman misellivettä. Kaksi puolen litran pulloa vetävä tuplapaketti oli tarjouksessa ja maksoi vain 18 euroa. Oli muuten hassua huomata, että muualla Sensibioksi muuttunut nimi oli tuolla kaikissa tuotteissa vielä Crealine. Joko varasto on vanhaa tai sitten Ranskassa mennään eri nimellä.

Pariisi-05

Ostin myös sarjan deon, koska en tiennyt sellaisen olemassaolosta. Tämä maksoi kuutisen euroa. Muutaman käyttökerran perusteella itse tuote vaikuttaa hyvältä, mutta kuula annostelee liian maltillisesti ja sitä joutuu rullailemaan raivolla. Caudalien jättimäinen rypälevesi maksoi ehkä 15 euroa, mutten ole ihan varma. Muistin naapurin Helenan kehuneen tätä usein, joten uskalsin ostaa heti ison pullon.

Pariisi-06

La Roche-Posayn loistava balmi maksoi vain 13 euroa (vs. Suomessa 18 euroa), joten ostin tuubillisen talteen. Samalla nappasin mukaan kevyemmän geelifluidin kesää varten, mutten yhtään muista mitä se maksoi. Apteekista varmaan puolet pinta-alasta oli kosmetiikkaa ja olisin voinut viettää siellä puoli päivää, mutta lähdin kiltisti ostosväsähtäneen siipan kanssa hotellille.

Oli muuten hassua, että keskustassa kaikkien liikkeiden ovella oli vartija, joka hengailun ohella halusi kurkistaa kassiin. En sitten tiedä mikä olisi aiheuttanut pääsyn eväämisen, kun ostoksia täynnä oleva reppukaan ei saanut aikaan mitään tarkempaa penkomista. :)

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Kissis tiistai 31. maaliskuun 2015 at 10:52

  Pyörittelin Balilla tota Biodermaa käsissäni, mutta sinne jäi. Muistelin kyllä, että sitä kovasti kehuttiin…

  • Reply Myy tiistai 31. maaliskuun 2015 at 20:30

   Oisit kuitenkin heittänyt sen roskiin, joten ehkä hyvä näin. ;)

   • Reply Kaisuli keskiviikko 1. huhtikuun 2015 at 16:31

    Hahaha BURN!! :D

    Kivat ostokset todellakin! Mä olisin varmasti villiintynyt siellä apteekissa. Nuxea varmaan olisin itse bongaillut myös :)

    • Reply Myy torstai 2. huhtikuun 2015 at 09:09

     Nuxe! Sitä ei muuten tossa apteekissa ollut. Olisin ostanut öljyä.

 • Reply Jonna H. tiistai 31. maaliskuun 2015 at 13:44

  Ihania hyödyllisiä ostoksia. :)

  • Reply Myy tiistai 31. maaliskuun 2015 at 20:31

   <3

 • Reply Päivi tiistai 31. maaliskuun 2015 at 17:02

  Harmi, ettei Guerlainin liikkeessä ollut mukavampaa pyöriä. Itse ahdistun tosi helposti sellaisesta jäykästä palvelusta. Tai jos perässä roikkuu joku epäileväinen myyjätär/vartija, kuten Puolassa jokaisessa kosmetiikkaliikkeessä. Ihan huippuja ostoksia! :) Pariisi <3

  • Reply Myy tiistai 31. maaliskuun 2015 at 20:32

   Mua kanssa ahdistaa sellainen olan takana kuikuilu. :)

 • Reply Nella / Neiti Minttukihara tiistai 31. maaliskuun 2015 at 17:38

  Mahtavaa kun oot osannut tehdä noin hyvät täsmäiskut vieraassa maassa :) Ihailtavaa!

  • Reply Myy tiistai 31. maaliskuun 2015 at 20:33

   Tämä oli tarkasti suunniteltu juttu, koska mukana oli Mies, joka ei oikeen tykkää shoppailusta ja kaupoissa kiertelystä. :D

 • Reply Helena tiistai 31. maaliskuun 2015 at 22:26

  Oi miten ihania ostoksia! Caudalien rypälesuihke on kyllä ihanan tuntuista iholle, toivottavasti säkin ihastut :) Jo Bioderman ja LRP:n perässä minäki haluisin Ranskan maalle taas shoppailemaan!

  • Reply Myy torstai 2. huhtikuun 2015 at 09:10

   Enköhän! Korkkaan sen heti seuraavana suihkeena. :)

 • Reply Ilona torstai 2. huhtikuun 2015 at 19:53

  Ihania, fiksuja ostoksia! Toi Guerlain <3

  • Reply Myy sunnuntai 5. huhtikuun 2015 at 16:16

   <3_<3

  Leave a Reply