Essie, Orly

Minttukarkkia!

Tämä syötävä suloisuus hinkui heti testiin. Jouduin kuitenkin malttamaan pari päivää, koska halusin tämän viikonlopuksi kynsiin.

2x OPI Nail Envy Dry & Brittle, 2x Essie Mint Candy Apple. Pahoittelut siistimättömistä sotkuista kynsinauhoissa..

Oon ihan käsi cremelakkojen kanssa. Varsinkin tälläisten minisilveltimellä varustettujen. Tää lakka pelotti mua ja koska minähän en niin glitteristä välitä, niin enhän tietenkään harkinnutkaan laittavani tämän päälle sellaista..

2x OPI Nail Envy Dry & Brittle, 2x Essie Mint Candy Apple, 1x Orly AMP’D, 2x OPI Text Me – Text You. Kuivatettu Poshella. Glitterin loisto ei taas pääse kunnolla esiin kuvissa.

Voi että! Missä vaiheessa pitää huolestua innostuksen määrästä, kun kohteena on kynsilakka? En silti osaa päättää johtuuko innostukseni siitä, että tämä on todella äklöä vai ihanaa. Ehkä molempia sopivassa suhteessa? Tämä pysyi kynsissä todella nätisti monta päivää. Asiaan ehkä vaikutti se, että kynsissä oli yhteensä seitsemän kerrosta lakkaa ja vielä kerros pikakuivattajaa päälle.

Hokasin myös, että mullahan olisi näihin kynsiin sopivat farkut.. Onneksi Dieseliin voi aina luottaa. ;) En kuitenkaan sävyttänyt kynsiini sopivaa asua, vaan lähdin juhliin muissa vaatteissa. Mutta juuri niin päin tämän kuuluisi toimia, eikö? Eihän kukaan valitse kynsiä vaatteiden mukaan?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply