Kynsilakat, Orly

Orly Nail Rescue Kit

Lupasin kertoa teille tästä kynnenpelastuspaketista, kun sen aikoja sitten ostin. Ideana on siis harjata puhtaalle kynnelle liimaa, dipata se mystiseen jauheeseen ja viilata tasaiseksi. Hieman skeptinen olin alkuun, koska eihän kenenkään kynnet lohkea pystysuunnassa kuten tuossa paketin kuvassa?!

Lähtötilanne: auts. Ilkeä halkeama liian syvällä peukalon kynnessä.

Brush-on Nail Glue, Nail Repair Powder ja karhea viila. Liima haisee niin hirveälle ja kynsi on dipattava nopeasti liiman levityksen jälkeen, joten siitä välivaiheesta ei ole kuvaa.

Dip! Jauhe on todella puuterista ja pölyää helposti. Ei kannata hengitellä.

Dipattu! Paketti kehottaa käsittelemään koko kynnen, mutta mielestäni se on hieman turhaa. En levittelisi liimamyrkkyjä yhtään sen isommalle alueelle kuin oikeasti tarvitsee, eikä kynnestä tule epätasaista, kunhan sen viilaa huolella. Toki liimaa laitetaan sen verran isolle alueelle, että korjaus pitää.

Hetken kuivahdus ja tässä kynsi viilalla käsiteltynä. Pinta on melko karhea ja huutaa lakkaa päällensä. Kävin tässä välissä pesemässä kädet, koska jauhetta tuntui olevan kynnen alla.

Ja päälle kaksi kerrosta OPIn Nail Envya. Käsitelty alue näyttää röpelöiseltä, mutta ei tunnu siltä. Värilakka levittyy tasaisesti päälle.

Usein kynteni hajoavat töissä niin, että kärjestä napsahtaa pala irti tai kynnestä liuskottuu hurja suikale, joten kovin montaa tilaisuutta tämän käyttöön ei ole tullut. Olen kokeillut tätä nyt kolme kertaa ja tämä kuvattu oli se viimeisin. Kaksi aikasempaa on ollut pikkurillien kynsissä, mutta halkeamat samanlaisia aivan kynnen tyvestä lähteneitä. Aikaisemmat korjaukset kestivät ja toimivat erittäin hyvin, mutta tämä napsahti takaisin paria päivää myöhemmin. Ehkä peukalonkynsi joutuu kovemmalle rasituksella. Pari päivää jaksoin vielä olla kynnen kanssa, mutta sitten meni hermot, kun siihen jäi kiinni kaikki tekstiilit. Eli kynsi sai kyytiä.

Suosittelenko? En oikeen tiedä. Melko heikoilla kynsillä tämä varmasti toimii, mutta paksujen ja vahvojen kynsien kanssa en usko pidon riittävän. Olen kuitenkin ihan tyytyväinen tämän ostamisesta ja kyllä tälle käyttöä silloin tällöin tulee. :) Tilasin tämän muutama kuukausi sitten Trans Designista hintaan $7.50, mutta ei taida kyseinen firma näitä enää postittaa. Head2ToeBeautyssa tämä maksaa $5.40 eli ei paha investointi, jos on muutenkin tilailemassa lakkoja.

EDIT: Unohdin vielä mainita sen, että tämä ei lähtenyt asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella pois! Ainakaan nopeasti pyyhkäistessä. Eli voi huoletta vaihtaa lakkauksia. Pidempää muhittelua ja järeämpää poistoainetta, niin lähtee nämäkin kynneltä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply norppa keskiviikko 9. kesäkuun 2010 at 17:45

  Ite testasin Dependin kynnenkorjaussettiä. Siinä silkkilipare liimattiin kynnelle ja viilailtiin sopivaksi. Oli ok ehkä tunnin, sitten huomasin, ettei se vaan pysy. Höh. Ideana kuitenkin näppärä. Ehkä nämä ei vaan toimi, vaan se kynsi pitäisi malttaa leikata…

 • Reply shiny torstai 10. kesäkuun 2010 at 01:17

  Kiitos tästä postauksesta:) Oli erittäin selventävä ja olinkin jo odotellut tätä:)…En kyllä ole oikein vielä varma pitäisköhän toi myös pistää ens tilauksessa tulemaan.

  Olen nyt paikkaillut kynsiäni kynsiliiman ja pienen teepussinpalasen kanssa. Toimii, mutta siitä jää aina kuitenkin vähän näkymään ne reunat. Täydellisyyttä tavoitellessa:P

 • Reply kiukkupussi torstai 10. kesäkuun 2010 at 11:01

  norppa: Tämä kyllä onneksi pysyy kynnellä. Peukalo ei vaan toiminut.

  shiny: Kannattaa kokeilla, ei paljoa maksa. :) Tämä ei ainakaan jää näkymään. Ja pikkurilleissä toimi minulla mainiosti. Peukalon kynnet on minulla huomattavasti jäykemmät ja paksummat kuin muut, niin se ei toiminut.

  Unohdin vielä mainita sen, että tämä ei lähtenyt asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella pois! Ainakaan nopeasti pyyhkäistessä. Eli voi huoletta vaihtaa lakkauksia. Pidempää muhittelua ja järeämpää poistoainetta, niin lähtee nämäkin kynneltä.

 • Reply Anonymous sunnuntai 2. syyskuun 2012 at 09:18

  Minulla ainenkin halkeilee kynnet myös pystysuunnassa jos jää jonnekkin puristksiin tai jos vääntelen niitä(:

 • Reply Anonymous tiistai 4. kesäkuun 2013 at 10:11

  Paljon makso ja mistå ostitte ::)

  • Reply Myy tiistai 4. kesäkuun 2013 at 10:25

   Ostosta on yli kolme vuotta aikaa, joten en muista mistä nettikaupasta tämän tilasin. Joku kynsijuttuja myyvä se kuitenkin oli :) Hintaa oli varmaan 5-8 dollaria, mutta en muista sitäkään.

  • Reply Myy tiistai 4. kesäkuun 2013 at 10:27

   ..ja nyt luin postauksen itsekin uudestaan. Sieltähän tieto löytyy :)

  Leave a Reply