Orly

Orly Foil FX Luxe

Toisena foliolakoista pääsi kokeiluun kultainen Luxe. Pohjalla OPI Nail Envy Dry & Brittle ja päällä kaksi kerrosta Luxea.

Minun silmään tämä kultainen ei ole liian keltasävyinen, joten tykkään. Toistan saman mitä sanoin Ragen kohdalla: näissä lakoissa on varmaan paras koostumus mitä olen ikinä kokeillut. Levittyy hyvin helposti, lakka pysyy nätisti siveltimessä, peittävyys mainio, kuivuu nopeasti.

En tiedä kuinka hyvin homman erottaa kuvasta, mutta tämä pulska pikkusormen kynsi on korjattu Orlyn Nail Rescue -setillä, josta mainitsin aikaisemmin. Korjaus oli niin hätäinen, että en ehtinyt napsia siitä mitään kuvia. Seuraavan korjauksen yhdeydessä sitten! Kynsi oli lähtenyt repeytymään sisäreunan puolelta, juuri valkoisen rajakohdan paikkeilta. Repeymä oli parin millin pituinen ja on nyt pysynyt useamman päivän kasassa. Olen itseasiassa ehtinyt unohtaa, että edes korjasin kynttä. Vaikuttaa lupaavalta! Saa nähdä mitä käy, kun lakan poistaa.

Muistakaa arvonta! Vielä pari päivää jäljellä. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply