Artdeco, Dermaviduals, Hoidot, Ihonhoito

Elämäni ensimmäinen kasvohoito

28 vuotta siihen meni. Sen lisäksi, etten ollut koskaan käynyt kasvohoidossa, en myöskään ole käynyt hieronnassa tai ollut muutenkaan vieraan ihmisen hipelöitävänä, joten vähän jännitti miltä se tuntuu..

Kasvohoito-01

Ihan vapaaehtoisesti en hoitoon kuitenkaan päätynyt, vaan taskussa poltteli lähes puolen vuoden ajan (köh) lahjakortti Aila Airolle. Viime viikolla muistin pienessä paniikissa lahjakortin umpeutuvan pian, joten varasin ajan tämän viikon maanantaille. Olin käynyt ensin hankkimassa itselleni passin uudella nimellä, joten ajattelin kasvohoidon olevan hyvä palkinto siitä tuskallisesta jonotusrumbasta. (Loppupeleissä poliisilaitoksella kävi hirveä munkki ja supistin kahden tunnin jonotuksen puoleen tuntiin, koska löysin jonkun hylkäämän vuoronumeron. Käytin yli jääneen ajan hemmottelemalla itseäni myös sushilla ja uudella luomivärillä. Suomen talous kiittää.)

Aila Airon hoitola löytyy niin Helsingistä Pohjoisespalta kuin Kauniaisista, jossa olevassa kauneuslinnassa olen itseasiassa käynyt blogitapahtumassa toissasyksynä. Silloin keskityttiin firman edustamiin sarjoihin, joten pientä pohjatuntumaa itsellänikin oli, kun Helsingin hoitolaan menin. Firma maahantuo hoitolasarjoista Phyristä, Dermavidualsia ja Dr. R.A. Ecksteinia sekä meikkisarja Artdecoa. Kosmetologi valitsi minun iholle hoitosarjaksi Dermavidualsin, joka pohjautuu korneoterapiaan eli ihon sarveiskerroksen tervehdyttämiseen.

Kasvohoito-02

Hoitohuone oli raikas ja valoisa. Homma aloitettiin muutaman minuutin selkähieronnalla ja olisin voinut sammua penkkiin samantien. Ei kuitenkaan auttanut kuin kääntyä ympäri ja hautautua peittojen alle hemmoteltavaksi. Hoito aloitettiin poistamalla silmä- ja huulimeikki jollain geeliltä tuntuvalla aineella. Kasvoille levitettiin puhdistusmaito, jonka jälkeen iho käytiin läpi musliiniliinalta tuntuvalla asialla. Iho sai puhdistuksen jälkeen hetken aikaa hengähtää, joten tässä välissä kestovärjättiin (pyynnöstäni) kulmat. Värin vaikuttaessa kosmetologi tutki ihoni kuntoa, joka sai kyllä kehuja! Kuivuus näkyi lähinnä otsalla ja silmien ympärillä. Huokoset olivat pienet, tiiviit ja tyhjät (go Clarisonic). Ihoni on kuitenkin hyvin ohut ja se lehahteli herkästi punaiseksi. Kulmista poistettiin väri ja ne olisi nypitty, jos sille olisi ollut tarve. Kasvot pyyhittiin vielä kasvovedellä läpi.

Silmien ympärille levitettiin sy-geeli ja kasvoille tehotiivisteet. Dermavidualsilla on niitä lukuisia erilaisia ja niitä pystyy suoraan iholle levittämisen lisäksi sekoittamaan myös kasvovoidepohjan joukkoon, jolloin jokaiselle asiakkaalle pääsee räätälöimään juuri sopivan voiteen ja sekoitusta voi vaihdella niin vuodenaikojen kuin ihon tarpeiden mukaisesti. Nyt iholleni valittiin rauhoittava aloe vera ja jonkinlainen liposomitiiviste. Seuraavaksi kasvoille päätyi hoitovoiteen sekä jojobaöljyn sekoitus ja alkoi ihana hierontavaihe. Joku voisi vaikka opettaa siipalle kasvohierontaa. Vaikutus tuntuu ja vieläpä näkyy esimerkiksi huulissa, jotka on tuntuneet paljon täyteläisemmiltä kaiken kireyden kadottua. :D Pitkän hieronnan jälkeen silmien päälle laitettiin raikkaat haudelaput ja kasvoille sekoitettiin levänaamio. Kosmetologi varoitti, että siinä ei ole mitään hajusteita, joten levän ominaishaju puskee melko voimakkaasti läpi. Joo, olihan se aika.. merellinen. Tuli mieleen istuskelut satamassa jossain välimeren reissuilla, eikä kovin positiivisessa mielessä. Naamio tuntui kasvoilla viileältä, paksulta puurolta ja se noin kymmenessä minuutissa se jähmettyi kasvoille. Hienosti se oli pakottanut loputkin voiteet ja öljyt imeytymään ihoon, eikä ihossa ollut merkkiä mistään tahmaisuudesta. Olisin saanut vielä kevyen päivämeikin, mutta pyysin vain sipaisun (mineraali)pohjaa, koska olin menossa suoraan kotiin.

Kasvohoito-04

Kasvohoito-05

Hehkeäksi hemmoteltu meikitön bloggaaja. Kokemus oli erittäin miellyttävä ja voisin hyvin mennä uudestaan! Aila Airon hoitola oli kaunis ja rauhallinen paikka. Sieltä voi hoitolatuotteiden lisäksi ostaa Artdecon meikkejä ja niitä voi toki mennä katselemaan ilman varattua aikaa. (Hoitola on rakennuksen kolmannessa kerroksessa, joten sinne ei välttämättä kävele vahingossa sisään. ;))

Kasvohoito-06

Artdecon juuri myyntiin saapuneessa kesäkokoelmassa oli ihanasti kuvioituja puutereita (kaksi bronzeria, neljä luomiväriä ja yksi poskipuna)! Vasemmalla melko ässän oloinen tuote, jolla saa suihkutettua itselleen huijaus-sukkahousut. Olen kokeillut merkiltä luomivärejä ja niiden perusteella sarjaan kannattaa tutustua.

Maksoin hoidon lahjakortilla, jonka olin voittanut Ilonan pikkujouluista, joissa en olisi ollut ilman blogia, joten kai tämä oli välillisesti saatu blogin kautta. Piste.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Mia / Beauty Highlights perjantai 24. huhtikuun 2015 at 12:29

    Ihanaa, että pääsit rentoutumaan ja hemmoteltavaksi! :) Iho näyttää hyvältä! Mä käyn kasvohoidoissa nykyään aika harvoin, kun tuntuu, että itse hoidan ihoa jo sen verran aktiivisesti. Mutta on se aina ihanampaa, kun saa vain maata ja nauttia :) Mäkin olisin hemmottelun tarpeessa juuri nyt! Sen verran hektistä menoa tämä arki ollut :D

  • Reply Nella / Neiti Minttukihara perjantai 24. huhtikuun 2015 at 16:30

    Kuulostipas ihanalta tuo sun kokemus! Oon kans menossa ens viikolla piiiiitkästä aikaa kasvohoitoon ja odotan sitä innolla :) Mulla on kohteena TK Bodybalance -niminen hoitola.

  • Leave a Reply