Loppuneet

Tammikuu 2012

Siirrytään sitten jo tämän vuoden puolelle. :) Vuoden alku näyttää tammikuun perusteella hyvin pahalta. Iso osa ostoksista selittyy reissulla Kap Verdelle: tarvitsin tuotteita matkaa varten ja pääsin käymään lentokentällä shoppailemassa taxfree-hinnoin.

Kävin kuun alussa kampaajalla ja pyysin häneltä jotain suositusta hiusten suojaamiseen auringolta. Redken Color Extend Sun Waterwear oli nappivalinta. Hintaa noin 30 euroa.

Huumaannuin Waterwearin tuoksusta niin paljon, että päädyin naputtelemaan Feel Uniquesta samaa sarjaa olevan Redken Color Extend Sun Shampoon (£9,80) ja kasvoille aurinkosuojaksi bareMineralsin Natural Sunscreenin (£16,25).

Anttilasta hain aurinkosuojaa kropalle ja päädyin Garnier Ambre Solairen helppoon suihkeeseen suojakertoimella 20 (14,45€). Ostin samalla hätävaraksi Lumenen Arctic Aqua Deon (6€), koska olin tilannut kasan Clarinsia vasta paluulennolle ja käytössä ollut yksilö veteli viimeisiään. No, jemmalaatikossa olisi ollut vielä yksi Clarins, jos vain olisin tajunnut tarkistaa.

Body Shopista hain lisää hoitoa kropalle; jättikokoinen Mango Body Scrub (17€) ja Pomegranate Body Butter (12,10€). Testiin tarttui myös Hemp Lip Protector (7,50€), joka on osoittautunut erittäin hyväksi huulirasvaksi.

Hedelmäfiiliksissä tein vielä heräteostoksen Stokkalta: I love… Mango & Papaya Showergel (5,90€).

Toivoin kovasti, että hotellihuoneessa olisi amme. Sen varuiksi kävin nuuhkimassa asematunneliin siirtyneessä Lushissa ja päädyin You’ve Been Mangoed sekä Mmm Melting Marshmellow Moment -kylpysuliin. Hintaa 5,95 euroa per sula. Harmikseni saimme huoneen ilman ammetta. Mutta hurjasti plussaa Lushin uudelle liikepaikalle! Citykäytävässä se tuoksujen sekamelska tuntui todella voimakkaalta ja liialta, mutta asematunnelille Lush antaa kivasti piristävän miedomman tuoksun. :)

Kentältä olin jo päättänyt ostaa täydennystä luottoputsareihin. Sensain Cleansing Oil (37,90€), Milky Soap (37,90€) sekä Sponge Chief (9,30€). Olisin ostanut valmiiksi täydennyspatruunan Sensain kulmakynään, mutta ei kentällä myytykään pelkkiä patruunoita.

Paluulennolle olin tilannut koneeseen tosiaan triplapaketin Clarinsin Gentle Care Roll-On deota (35€)..

..ja lisää ihanaa Nuxen Huile Prodigieuse Dry Oilia (29€)..

..ja Cliniquen All About Eyes Serumin (25,50€). Iih seerumia silmänympärysiholle! Aivan pakko kokeilla!

Onnistuin viimeisinä päivinä reissussa kärtsäämään itseni ihan huolella. Kotoa ei löytynyt mitään miedosti hajustettua, ohutta perusrasvaa, jota voisi lutrata iholle niin paljon kuin vaan tarvitsee, joten kävin ostamassa Nivean Express Moisturising Body Lotionin ja siinä samassa mukaan tuli Doven Summer Glow Nourishing Lotion ylläpitämään hankittua päivetystä. Näistä on jäänyt hinnat kirjaamatta ylös. Jopa minun kirjanpitoni on erehtyväinen.

Onneksi jokunen purkki myös tyhjeni.

– Clarins Gentle Care Roll-On Deodorant
– OPI Nail Envy Dry & Brittle
– Avon Planet Spa Mediterranean Olive Oil Hand and Foot Treatment
– Dermosilin lasten suihkugeeli
– Nature Media Baba de Caracol Active Gel
– My Beauty Diary Cooling Mask (1kpl)
– My Beauty Diary Strawberry Milk Mask (1kpl)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kisu perjantai 27. huhtikuun 2012 at 13:28

  Olet saanut tunnustusta blogissani!

  • Reply Myy sunnuntai 29. huhtikuun 2012 at 22:59

   Kiitos!

 • Reply Nymphadora lauantai 5. toukokuun 2012 at 08:44

  Itsellänikin on tuollainen jättikokinen Mango voide, joka on osoittautunut tosi hyväksi :) Heti tulee aina kesäinen fiilis sen ihanasta tuoksusta♥

  • Reply Myy lauantai 5. toukokuun 2012 at 13:13

   Siinä on aivan ihana tuoksu! :)

  Leave a Reply