Bette Box, Ihonhoito, Kasvovoiteet, Lumene, Manna Kadar, Misellivedet, Nivea, Öljyt, Ripsivärit, Seerumit, Ziaja

Maaliskuun Bette Box

Bette-läyhä! Mulla muuten meni kahden illan blogiaika siihen, että katsoin Temppareita. En normaalisti katso ikinä mitään vastaavaa, mutta TI on ihan huumetta. Mikä siinä on?! Mutta siis, mennään asiaan eli siihen mitä maaliskuun boksista löytyy. :)

Nivea Cellular Anti-Age Volume Filling Pearls (30ml) – Boksin päätuote oli Nivean supernätti seerumi <3_<3 Joku näissä helmiäispalluroita-geelissä -hommissa viehättää älyttömän paljon. Tämä lupaa ”aktivoida ihon omaa kollageenia ja lisätä ihon täyteläisyyttä ryhdistäen kasvonpiirteitä ja tasoittaen ryppyjä”. Asia selvä, kuulostaa ihan hyvältä. Koostumus tuntuu kämmenselkään miellyttävältä ja lähtee ehdottomasti testiin, mutta silikonisuutensa takia tämä taitaa olla aamukäytön juttu. Kiinnittikö kukaan muu huomiota siihen, että pakkaus on itäkamaa (pakkaustekstit on kroatiaksi, bosnia ja hertsegovinaksi, serbiaksi ja sloveniaksi) ja siihen on vaan lätkäisty Suomitarra päälle? Mielestäni hieman hassua.

Lumene Lähde Bi-Phase Micellar Water (näyte 50ml) – Lumenen uusi kaksifaasinen misellivesinäyte oli ilahduttava yllätys, koska katselin tätä jo aikaisemmin sillä silmällä. Olen tykännyt normaalista versiosta, enkä usko öljyn voivan huonontaa pakettia. :)

Ziaja Natural Olive Cream Light Formula (näyte 15ml) – Innostuin alkuun oliivivoiteesta, koska Ziajan vuohenmaitovoide on ollut mainio tuote hintaansa nähden. Huomasin vasta nyt tätä kirjoittaessani, että tämä itseasiassa on oliivivoiteen kevyempi versio, enkä oikeen tiedä riittääkö se iholleni. Ziajan voiteet maksaa sen noin kympin per 100ml, joten hinta on tosiaan kohdillaan. :) Puolisokin on tykännyt.

SB12 Mild (250ml) – Täysikokoinen apteekkisuuvesi oli hyvä juttu! Varsinkin, kun tämä on mieto versio, niin ehkä herkkiskitani kestää tämän. Normaalit suuvedet vaan kirvelee hulluna ja saa silmät vuotamaan. En tosin noin muuten ole ollut suuvettä käyttävä ihminen, mutta ehkä voisin olla sellainen. Katsotaan.

Natusan First Touch Baby Oil (200ml) – Ymmärrän, että moni tykkää vauvaöljystä sen monikäyttöisyyden vuoksi, mutta en itse innostu. Olen enemmän luonnonöljyjen suosija, joten 100% mineraaliöljy on vähän meh.

Manna Kadar HD Volumizing Mascara (näyte 4ml) – Manna Kadaria tuli jostain aikaisemmastakin boksista, mutta muuten merkki on mulle edelleen hyvin tuntematon. Käytän vain vedenkestäviä ripsivärejä, joten en viitsinyt ottaa putkilosta edes muoveja pois päältä.

Salus Floradix Kräuterblut-Saft (näyte 10ml) – Vastaavanlainen ravintolisä tuli aikaisemminkin. En kokeillut, enkä aio nytkään. Oon enemmän tablettityyppiä näissä, koska 95% kaikista litkuista maistuu niin kamalilta.

Aika kiva kokonaisuus, koska useampi tuote herätti innostusta kuin mitkä oli yhdentekeviä. Jännitin aluksi painavaa boksilaatikkoa, koska yleensä se ei ole luvannut hyvää, mutta tällä kertaa poikkeus vahvistaa säännön. :) Laskin boksille arvoksi reilut 50 euroa, mikä on ihan jepa. Betteä voi tilata täältä!

Tykkäsittekö te boksista?

Postaus sisältää mainoslinkkejä. Affitulot käytetään blogisisältöön.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Petra / Viilankantolupa sunnuntai 18. maaliskuun 2018 at 00:03

  TIS on huumetta, fully agree! Mä hyppäsin kelkkaan vasta kolmoskaudella, projektina on jossain vaiheessa ahmia läpi kaksi ekaa kautta myös.

  Mä ostin tuon Lumpsun öljymiselliveden, mutta joudun kyllä tuomitsemaan, että öljy saa sen tuntumaan kuivemmalta iholla. Käsittämätöntä, mutta mä en tämän tuntumasta tykännyt yhtään. Dear Eki, olenko tullut hulluksi? Vertaistukea odotellessa.

  • Reply Myy sunnuntai 18. maaliskuun 2018 at 22:28

   Kökkis! Mä just kiikutin sen kylppäriin. Kuulostaa kyllä kieltämättä häiriintyneeltä, että öljyllä terästetty tuote ei nappaa..

  Leave a Reply