ACO, Apteekkikosmetiikka, Bare Minerals, Bioderma, Ekokosmetiikka, Foreo, Huulivoiteet, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Neal's Yard Remedies, Seerumit

Helmikuun suosikit

Helmikuun parhaimmisto keskittyi voimakkaasti kasvojen hoitoon.

Bioderma Hydrabio Serum – Geelimäinen seerumi on vanha tuttu (postaus on kolmen vuoden takaa ja tämä vilahti jo vuoden 2013 suosikeissa) ja tämä taitaa olla kolmas tai neljäs pullollinen. Täytyy todeta, että joko mun iho on paaaaljon paremmassa kunnossa tai sitten pumpun annostelu on muuttunut, koska nykyisin käytän kerralla kaksi pumppausta ja kolme vuotta sitten meni neljä (!). Hyvin yksinkertainen ja loistava kosteuttaja kaikille ihotyypeille. Tätä tulen aina ostamaan lisää.

Foreo Luna Play – Kahdesta joulukalenterista tuli söötti Foreon kasvopesuvehje. Toisen annoin työkaverille ja toinen jäi itselle testiin. Olin ajatellut, että Foreo on turha, koska käytän Clarisonicia.. No, päädyin puolentoista kuukauden testailun jälkeen tilaamaan itselleni ihan oikean Foreon. Tämä pikkuinen play-versio on siis ”kertakäyttöinen” eli latausmahdollisuutta ei ole, mutta tällä testailee kuitenkin noin sadan käyttökerran verran. Ihan hyvä tapa kokeilla haluaako loppupeleissä sijoittaa 100-150 euroa varsinaiseen laitteeseen.

Neal’s Yard Remedies Orange Flower Facial Wash – Pehmoinen emulsioputsari, joka vaahtoaa hentoisen kevyesti. Ihana kaveri Foreolle näin kuivaihoisella! Tuoksu on sopivan mieto, eikä hyökkää päälle. Pullo on pienehkö, mutta sisältö riittoisaa. Extrapojot kauniista lasisesta pumppupullosta.

bareMinerals Active Cell Renewal Night Serum – Ostin tämän jostain alesta ihan vaan seerumiuteliaisuuttani. Öljyisä geelikoostumus liukuu ihanasti iholle ja tuntuu hyvältä. Aamulla peilistä katsoo levännyt ja heleä naama. En ole muuten tutustunut bareMineralsin hoitotuotteisiin, mutta tämän perusteella voisin kokeilla muutakin. Ihonhoitosarja taitaa tosin olla uudistunut, koska en löydä tätä tuotetta enää mistään (minkä olisi voinut toki päätellä jo siitä, että löysin tämän alepöydästä).

ACO Lip Cerat – En todellakaan tarvitse enempää huulivoiteita, mutta ostin tämän uteliaisuuttani jollain apteekkireissulla. Syytän tästä Dixiä, joka käyttää näitä tsiljoonan puikon vuosivauhtia. ;) Enkä joutunut pettymään, tämä on ihan törkeen hyvä huulirasva! Juoksi puikkoversioiden kärkeen ja ylipäätänsä huulirasvojen top kolmoseen. Puikko liukuu huulilla superhyvin, koostumus on täydellisen paksuinen ja kosteustehot loistavat. Hentoinen vaniljainen tuoksu, mutta ei onneksi yhtään niin voimakas kuin esim. MACin huulimeikeissä.

Oliko joukossa teidänkin lemppareita? :)

Postaus sisältää mainoslinkkejä.

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat / blogit.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Nanna/KultainenKynsilakka keskiviikko 29. maaliskuun 2017 at 10:11

  Siis tuo ACOn huulirasvahan on jo aivan klassikko! Oon käyttäny sitä epäsäännöllisen säännöllisesti jo lähemmäs kymmenen vuotta :D

 • Reply SariBP keskiviikko 29. maaliskuun 2017 at 11:36

  Mullakin on nyt ostettuna yksi Acon huulirasva ihan vaan suositusten pohjalta:)

 • Reply Tuuli 💙 keskiviikko 29. maaliskuun 2017 at 12:05

  Voih, tuo Foreo oli niin yllättävä ja ihana saada joulukalenterista etten meinannut pysyä pöksyissäni 😀 No, sitä on vielä 99 kertaa jäljellä eli käyttämättä on jäänyt 😕 Syytä en oikeen tiedä, ehkä oli hintsun vaikea käyttää mun töppösormilla…

 • Reply JonnaH. keskiviikko 29. maaliskuun 2017 at 20:03

  Bioderman seerumi on hyvää, itsekin sitä pari purkkia käyttänyt ja jos en oikein muista ostin sen aikoinaan sun blogin innoittamana ensimmäisen kerran. ^_^

 • Reply Martina keskiviikko 29. maaliskuun 2017 at 20:55

  Ei ollut omia lemppareita, kaikki oli mulle uusia tuotteita mutta vaikuttavat tosi mielenkiintoisilta! :) Acon huulirasva taitaa lähteä seuraavalla apteekkireissulla messiin…

 • Reply Nananna keskiviikko 29. maaliskuun 2017 at 20:59

  Sattuipa hauskasti, tänään juuri tarttui mukaan apteekista (ei Suomessa) Hydrabio-seerumi, naamio ja perfecteur-voide kun ne olivat alessa :) Sun postauksien perusteella olen melko varma, että ainakin seerumista pidän! :)

 • Reply Tia Susanna perjantai 31. maaliskuun 2017 at 21:57

  Toi huulirasva. Can’t live without. Paras hinta/laatusuhde ja krooniselle huulirasva hukkaajalle lohduttavaa, että löytyy melkein joka apteekista.

 • Reply Helena tiistai 4. huhtikuun 2017 at 22:58

  ACO huulivoide!! :D ♥

 • Leave a Reply