Boreas, Burt's Bees, Dermosil, Jalkavoiteet

Rasvatut jalat

Tämä Burt’s Beesin Kookosjalkavoide kesti pienen ikuisuuden. Todella tuhtia tavaraa ja ehdottomasti yökäyttöön. Tämä ei kovin nopeasti imeydy, mutta on erittäin hyvää puuvillasukkien sisällä muhitteluun. Tulee tuoksuvat ja pehmeät tassut! :) Jos inhoat kookosta, niin tämä ei ole sun juttu, koska tuoksu leviää ihanasti koko makuuhuoneeseen. En leikellyt tuubia auki, vaikka sieltä olisi vielä useamman käyttökerran saanut, koska en muutenkaan halua levittää jalkarasvoja käsilläni. Rasvaan jalkani sänkyyn mennessä, enkä enää nouse pesemään käsiäni. Herkästi silmiä hierovana ei halua tujujen jalkarasvojen siirtyvän sormista silmiin.

Näytekokoinen Boreas Jalkavoide hupeni hetkessä. Tämä imeytyi jalkoihin todella nopeasti, joka tuntui Burt’s Beesin jälkeen hämmentävältä. Tuoksu (varmaan kamferin takia) hyvin mummomainen. Ihan kiva kokeilu, mutta en ostaisi.

Seuraavaksi korkkasin Dermosilin Foot Therapy Jalkavoide Shean. Hetken käytön perusteella imeytyy hyvin, kosteuttaa tehokkaasti ja tuoksuu miedosti sitruunaiselle. :)

Dermosilin inci.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Hannukkaz tiistai 16. marraskuun 2010 at 08:42

  Ite käytän Shcollin (kirjotetaanko se noin?) jalkavoiteita ja oon tykänny! :))

 • Reply netta tiistai 16. marraskuun 2010 at 09:05

  Nyt kyllä jäi ihmetyttämään, että miten levität jalkarasvan, jollet käsin?:D

 • Reply Timangy tiistai 16. marraskuun 2010 at 13:18

  Ahh minäpä voisin hyvinkin ihastua tuohon Burt’s Bees:iin. Kookos ja täyteläinen koostumus <3 + käytän jalkavoiteita oikeastaan pelkästään öisin. Mikä on tuon hinta ja mistä ostit?

 • Reply Anonymous tiistai 16. marraskuun 2010 at 14:14

  Hehheh, millä sä oikein sit levität jalkarasvan jos et käsillä?

 • Reply kiukkupussi tiistai 16. marraskuun 2010 at 22:57

  Hehe, levitän jalkavoiteen jalkoja toisiinsa hieromalla, ihan samalla tavalla kuin käsivoiteen käsiin. Näyttää ehkä vähän hassulta.. ;) Onnistuu hyvin istui sitten sängyn laidalla tai sängyssä makoillen.

  Timangy: Tilasin Lookfantasticista tai Feeluniquesta, en muista kummasta :) Olisiko ollut joku 6-8 puntaa hintaa?

 • Reply Anonymous torstai 16. joulukuun 2010 at 22:34

  Hei sinähän käytät sitä BB Creamia ja olen nyt kiinnostunut siitä hurjasti. :) Senhän kuuluisi auttaa aknearpiin ja itselläni on muutamia finniarpia, niin meikkaako se ne vaan piiloon, vai poistaako ihan pysyvästi pikkuhiljaa? :) Ja suurimmalla osasta merkeistä on vain yksi sävy BB Creamia, niin tekeekö sinun voiteesi kasvosi ihan valkoiseksi? Luuletko että voisi toimia myös ihan meikkivoiteen alla? Kiitos jos jaksat vastata kysymyksiini! :))

 • Reply kiukkupussi perjantai 17. joulukuun 2010 at 17:55

  Minä en ole huomannut, että tuo vaalentaisi arpia. Peittää vaan. Kannattaa ostaa alla käytettäväksi jokin arpia vaalentava seerumi, niitä pitäisi löytyä aasialaisilta merkeiltä useampia :) Tuosta käyttämästäni Shillsin Magic BB Creamista on vain yksi sävy, joka on melko vaalea, mutta ei tee kasvoja valkoisiksi. Käytän yleensä meikkivoiteista vaaleinta tai toisiksi vaaleinta sävyä ja tuo sulautuu nätisti ihoon. Mutta esimerkiksi Skinfoodilta löytyy muutamaa eri ihotyypille suunnattua BB Creamia ja niissä on kaikissa kaksi eri sävyä. Meikkivoidetta en laittaisi BB Creamin päälle, koska se tuskin levittyisi nätisti. Meikkipuuteria tosin pystyy hyvin käyttämään BB Creamin päällä, jos tarvitsee lisäpeittoa :)

 • Reply Anonymous lauantai 18. joulukuun 2010 at 14:23

  Kiitoksia paljon selventävästä vastauksesta! :) Eli esim mineraalimeikkipuuteri sopisi hyvin siihen päälle? :) Peittääkö mielestäsi hyvin laajentuneita ihohuokosia? Itse olen harkinnut tilaavani eBaysta Misshan BB Creamia, sitä olen kuullut kovasti kehuttavan ja huomasin että siinäkin on kaksi sävyä saatavilla! :p

 • Reply kiukkupussi lauantai 18. joulukuun 2010 at 17:21

  Mineraalimeikkipuuteri kävisi varmasti hyvin! Mä olen käyttänyt ihan tavallista. Mulla on melko pienet ihohuokoset, joten varmaksi en osaa sanoa peittokykyä niiden osalta. Tosi hyvin kyllä tasoittaa ihon väriä, tarvitsen lisäksi peiteainetta vain silmien alle :)

 • Reply neitikameleontti sunnuntai 19. joulukuun 2010 at 15:35

  Kirjoittelehan jo uusia postauksia, pliis!

  Terveisin postauksia kaipaava Neiti Kameleontti :)

 • Reply kiukkupussi sunnuntai 19. joulukuun 2010 at 22:51

  Kovasti on ollut kyllä mielessä :) Mä olen jumiutunut käymään töissä, nukkumaan talviunta ja hörppimään teetä.. Eiköhän tästä kohta taas herää henkiin!

 • Reply Mari perjantai 28. tammikuun 2011 at 09:06

  Ite muo houkuttelee aina toi kookoksen tuoksu ja moni on kehunnut kyseistä rasvaa, kuulemma hyvä hankinta :)

  http://mawismi.blogspot.com/

 • Leave a Reply