Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Kasvovoiteet

Ruusuvoidetta

Dr. Hauschkan Ruusuvoide oli heräteostos viime syksyn Hulluilta Päiviltä. Ostin tämän vastoin merkin ohjeistusta yövoiteeksi talvea varten. Minä en ilman yövoiteita pärjäisi, enkä uskonut tykkääväni koostumuksesta päiväkäytössä (ja päiväkäyttöön oli ihana Sensain Silk Emulsion). Tuotetta avatessa tuli hyvä mieli, koska tuubi oli sinetöity. Siihen se hyvä mieli sitten jäikin.. Miksi Ruusuvoide haisee ihan kamalalle, eikä vähääkään ruusuille? En tottunut hajuun missään vaiheessa, se oli pistävä ja häiritsevä. Koostumus oli talvella miellyttävän rasvainen, mutta imeytyminen huonoa ja (otsa)hiukset lähmääntyivät sen johdosta. Mutta jo pelkän hajun takia tämä saa jäädä jatkossa kaupan hyllylle.

Yritin kuvata mitä tapahtui, kun tuubi unohtui yhdeksi yöksi kylppärin kaapin hyllylle kyljelleen. Surkean valaistuksen takia kuvat on epäselviä, mutta tuubista lorahti teelusikallinen öljyä pitkin hyllyä. Tuo veden näköinen neste on kaikki öljyä. Ja tuubi oli aivan varmasti suljettu hyvin, eikä meidän kylppäri ole mikään kovin lämmin paikka. En tajua.

Ei kauheasti kiinnosta tutustua Dr. Hauschkaan sen enempää. Minun kokeiluni jääköön tähän.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Hanna sunnuntai 5. kesäkuun 2011 at 07:39

    Hauschkan tuotteet tuoksuvat minustakin aivan hirveältä, tosin se uus sitruunamelissavoide ei oo ihan kauhea mutta suurin osa muista testaamistani kyllä. Mulla on edelleen pari tippaa kasvoöljyä ja just sen tuoksun takia se tahtoi jäädä käyttämättä.

    En kyllä ymmärrä, mitä noissa on :D Kun ei muu luonnonkosmetiikka ihan niin pahalta haise.

  • Leave a Reply