Apteekkikosmetiikka, Clinique, Essie, Hiusnaamiot, Huulimeikit, Jurlique, L'Oreal, LivBox, Lumene, Vartalovoiteet

Maaliskuun LivBox

Ajoissa taas!

L’Oreal Elvital Fibralogy Thickness Booster (30ml) / Yleensä en innostu markettihiustuotteista, mutta tämä herätti mielenkiinnon. Tuotetta pitäisi ohjeen mukaan käyttää runsaasti, mikä tuntuu oudolta kun tämä 30ml on täysikokoinen pakkaus.. Suojamuovin tarra kehotti levittämään hiuksiin ennen hoitoainetta, kun taas pakkauksen teksti kehoitti sekoittamaan hoitoaineeseen. Olen kokeillut kahdesti jälkimmäisellä tavalla. Tämä on ohutta kirkasta geeliä. Vielä en ole huomannut mitään eroa hiuksissa. Herkullinen makea tuoksu!

Oral B 3D White Luxe Glamorous Shine (75ml) / Niin valkaisevaa, että kuvakin ylivalottui.. Meinasin itseasiassa ostaa tämän hammastahnan jo Saaran postauksen perusteella. Onneksi en ehtinyt! Valkaisevat tahnat toimii mun hampailla hyvin, kun itse hammasluu on melko vaalea. Isoin apu tulee silti sähköhammasharjasta, koska sillä saa oikeasti pestyä hampaat kunnolla. Juon paljon teetä (punkkua) ja kahvia (punkkua), jotka värjää hampaiden pintaa ja käytän satunnaisesti tuubillisen jotain valkaisevaa tahnaa. Parin testikerran perusteella tykäistyin mietoon makuun, kun monet tahnat vaan polttelee suussa ja saa silmät vuotamaan.

Lumene LAB Age Correcting Night Cream (15ml) / Kiinnostaa! Pääsee jemmalaatikkoon saman sarjan silmänympärysvoiteen viereen odottelemaan vuoroaan.

Jurlique Rose Body Cream (15ml) / Alkuun olin tästä todella innoissani. Sitten korkkasin tuotteen.. Rasvasin itseni testituubista puolitoista kertaa. Levittyy nahkeasti ja valkoista voidetta saa kunnolla hieroa ihoon. Haisi mielestäni pahalle. Kysyin Miehen mielipidettä tuoksusta: ”Ei tää mun mielestä pahalle haise. Sellainen kesäinen hyttysmyrkky.” Asia selvä.

Essie Luxeffects Sparkle On Top (13.5ml) / Kivaa, että meitä pitkäaikaisia tilaajia muistettiin. Laitoin tätä pari päivää sitten pinkin lakan päälle, antoi nättiä kimmellystä olematta glitterinen. Sellaista.. hippuista? Lastuista? En osaa termejä.

Clinique Butter Shine Lipstick (4g) / Vaikka tässä punassa on nätti sävy (37 pink-a-boo), olisin paljon mielummin ottanut Chubby Stickin ihan pelkästään pinnallisesta syystä. Nämä vihreät pakkaukset on niin rumia. Pääsee tämä siitä huolimatta käyttöön. :)

Marc Jacobs Daisy Eau So Fresh Edt (1.2ml) / Ihan jees, mutta ei minun tuoksu.

Kokonaisuutena varsin kiva boksi. Mitäs tykkäsitte laatikkonne tuotteista?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply Kissis torstai 20. maaliskuun 2014 at 09:55

  Jooo! Vaik toi Fibralogy on ollu kyl vähän pettymys, ostin shampoon ja hoitsikankin :(

  • Reply Myy torstai 20. maaliskuun 2014 at 10:04

   Eikö se ole tehnyt hiuksille mitään? :/

 • Reply Jonna H. torstai 20. maaliskuun 2014 at 11:35

  Kesäinen hyttysmyrkky! :D

  • Reply Myy torstai 20. maaliskuun 2014 at 23:29

   Jep :D

 • Reply Satu torstai 20. maaliskuun 2014 at 22:31

  Haha. Repesin tota miehen hyttysmyrkkykommenttia :D

  • Reply Myy torstai 20. maaliskuun 2014 at 23:29

   Mä en tajua miten hyttysmyrkkyhaju voi olla hyvä asia.. :D

 • Reply Maiju S sunnuntai 23. maaliskuun 2014 at 17:57

  Ei muuta kun hyttysmyrkkyä kehiin vaan :D Ihana <3

 • Leave a Reply