James Brown London, L'Oreal, Matrix, Shampoot, Tigi

Loppuneita ja uusia tilalle, hiusasiaa osa 1

Olen saanut lyhyen ajan sisällä niin paljon hiustuotteita loppumaan, että päätin jakaa pläjäyksen kahteen postaukseen. Ensin shampoot!

L’Orealin Serie Expert -sarjan hopeashampoo loppui. Tämä on hoitanut asiansa hyvin, joten tilalle oli jo hankittuna samaa tavaraa. Oli vähän sotkuista leikata tämä auki, mutta pakko oli, koska suihkussa ollessani täältä ei tullutkaan puristamalla mitään ulos ja uusi pullo oli makuuhuoneen kaapissa. :D Sai juuri kaavittua tavaraa yhteen pesuun.

Matrix Biolage Delicate Care -shampoo tuli myös tiensä päähän. Varsin mainiota peruskamaa. Jätti hiukset miellyttävän pehmeiksi, eikä pessyt korpuksi asti. Täällä aikaisempaa juttua.

James Brown Londonin Richly Moisturising -shampoosta tykkäsin aika paljon. Tuoksui ihanalta ja puhdisti hiukset hyvin. Täällä aikaisempaa juttua.

Mitä vielä jäljellä? Matrixin Solutionist -sarjan syväpuhdistava, L’Orealin hopeashampoo isommassa pumppupullossa, Tigin Dumb Blonde -jättipullo ja Tigin normaalikokoinen Superstar. Juuri korkattua hopeashampoota lukuunottamatta kaikki on noin puolillaan.

Tavoitteena olisi yksi perusshampoo, yksi hopeashampoo ja yksi syväpuhdistava shampoo. Lähellä ollaan! Tigien jälkeen himoitsen pitkästä aikaa CHI:n shampoita.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pinja keskiviikko 7. heinäkuun 2010 at 09:01

  Olen nyt miettinyt ja päättänyt värjätä hiukseni blondeiksi joten hopeashampoo olisi varmaan hyvä hankinta?! Oletko sitä mieltä?! Ja kannattaisiko tämä Lorealin ostaa? (kai ihan marketissa myydään?!)
  suositteletko jotain muuta hoitoa joka hoitasi ehkä värjäyksessä rasittuneita hiuksia?! :)

 • Reply kiukkupussi keskiviikko 7. heinäkuun 2010 at 10:28

  Suosittelen ehdottomasti hopeashampoota, se kun taittaa hiuksista keltaisuutta pois. :) Tämä L’Oreal toimii varsin hyvin, ehkä aavistuksen kuivattaa, mutta siitä selviää hyvällä hoitoaineella. On L’Orealin kampaamosarjaa, joten löytyy kampaamoista ja ainakin isommista tavarataloista.

  Ihan loistava hoitoaine värjätyille hiuksille on CHI Ionic Color lock treatment. Myydään muutamissa kampaamoissa Suomessa, mutta taitaa olla hintaa reilusti yli kaksi kymppiä. LF myy hieman halvemmalla: http://www.lookfantastic.com/hair/chi/infra/chi-ionic-color-lock-treatment.html tai sitten voi tehdä eBaysta löytöjä vielä halvemmalla. :)

 • Reply Pinja keskiviikko 7. heinäkuun 2010 at 11:27

  Okei, kiitos näistä vinkeistä. Seuraavaksi sitten etsiskelemään näitä tuotteita. Joo uskonkin et nyt kun värjään rahaa menee hoitoaineisiin ja muihin, mutta koitan pärjäillä ja ostaa halvimpia kuin mahdollista, mutta kuitenkin hyviä :D

 • Reply Anonymous torstai 8. heinäkuun 2010 at 13:03

  CHI-tuotteita saa muuten melko edullisesti myös Strawberrynetistä. Postikulut on laskettu hintoihin jo valmiiksi eli erillisiä kuluja ei tule ollenkaan ja toimituskin on melko nopea, vajaa viikko. :)

  Valikoima tosin saattaa vaihdella päivittäin:

  http://eu.strawberrynet.com/haircare/chi/

 • Leave a Reply