Yleinen

Hulluja haaveiluja

Keltainen katalogi kolahti eilen postiluukusta. Mitäs kivaa sieltä löytyy?

Sensain Bronzing Gel -sävygeeliä haluan kokeilla. Harmi, ettei ollut Silk Emulsioneita, olisin tarvinnut lisää. Keskiviikkona myyntiin.

Hauskaa, että Body Shopin tuotteita on saatu mukaan Hullareille, mutta harmiksi pelkkää perikkaa. Taidan silti ostaa vartalovoin testiin. :) Keskiviikkona myyntiin.

BM Regenerative Gel 28 -tehoseerumi on oikeen hyvää tavaraa. Olen pari putelia käyttänyt. Keskiviikkona myyntiin.

Minä olen seerumifanaatikko. Biothermin Skin.Energetic -seerumia olen halunnut kokeilla jo pidemmän aikaan, joten nyt on hyvä hetki! Torstaina myyntiin.

Baba de Caracolin etanaseerumi oli hyvä tuote, mutta pakkauksesta (seerumia purkissa?) en pitänyt. Perjantaina myyntiin.

Klippoteketin kuivashampoota varastoon! Perjantaina myyntiin.

Escadan Taj Sunset on ihana kesätuoksu. Sunnuntaina myyntiin.

Katalogin ulkopuolelta tulee toki paljon kaikkea kivaa, joten eikun ensi viikolla shoppailemaan. :)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Nova lauantai 14. huhtikuun 2012 at 21:46

    Minä en löytänyt juurikaan mitään mitä tahtoisin shoppailla. Tai no, tahtoisin kyllä, mutta rajalliset rahavarat estävät sen tehokkaasti ;) Jonain päivänä siellä olisi myynnissä L’Occitanen käsivoide alle kympillä ja se kyllä kelpaisi. Jätän kuitenkin sen väliin, säästyypähän kymppi ja en nyt pelkästään sen vuoksi jaksa lähteä kaupungille. Keskiviikkona pitää mennä kun päätettiin ostaa imuri Hulluilta päiviltä ja jos ko. käsivoiteen tarjous olisi ollut just silloin niin ehkä se olisikin lähtenyt mun mukaan.

  • Leave a Reply