Matrix, Shampoot

Matrix Solutionist

Tässä postauksessa meni hieman pidempään, koska yritin saada Miehen kokeilemaan Matrixin Solutionist Actrol Hilseshampoota, mutta hiukan heikoin tuloksin. Tai sinänsä tulokset eivät ole heikkoja, koska Mies kyllä tätä käyttää, mutta arviointi on asia erikseen. ;) Omaan päähän en sitä viitsinyt edes kokeilla, koska mitään hiuspohjan ongelmia minulla ei ole.

Vaihdoin siis vaivihkaa suihkuhyllystä Miehen Tigin shampoon piiloon ja laitoin Actrolin tilalle. Kehoitin jatkossa pesemään sillä. Muutamaa viikkoa myöhemmin yritin kysellä kokemuksia.

– Onko se sun uusi shampoo ollut hyvää?
– Kyllä se hiukset pesee.
– Niin, mutta onko se parempaa vai huonompaa kuin se edellinen? Varovaista johdattelua..
– No ei mulla koskaan ole huonoa shampoota tainnut olla.
– No mutta kumpaa käyttäisit jatkossa!
– Sen Tigin tuoksu oli parempi, mutta tätä on helpompi käyttää. Tosin se musta tuubi on hienompi.

Tigi on siis päheessä mustassa tuubissa, joka ei ole ihan niin helppo avata ja sulkea suihkussa. ;) Taidamme kuitenkin jatkaa Tigin kanssa jatkossa, koska ei Miehenkään pää varsinaisesti hilseshampoota tarvitse.

Solutionist Alternate Action Syväpuhdistava Shampoo pääsi omaan käyttööni. Se puhdisti, mutta hiuksista ei tullut narskuvan kuivia. Puhdistikohan se siis kuitenkaan tarpeeksi tehokkaasti? Varmaan samaa harhaluuloa kuin se, että ilman vaahtoa ei voisi saada puhdasta.. Tykkäsin tästä kyllä ja varmasti käytän pullon loppuun. Paketissa ollut teksti ”Erittäin suosittu syväpuhdistava!” herätti minussa pientä jupinaa jo aikaisemmin, mutta toisaalta olen hankkinut tuotteita, joita on pakkauksessa hehkutettu Englanniksi. Miksi omakehu tuntuu törkeemmältä Suomeksi? Vai asuuko muka minunkin sisällä perinteinen vaatimaton suomalainen, joka supisee itsekseen, että rumat ne vaatteilla koreilee.. En usko! Kiinnittäähän sitä suomalaisiin laulunsanoihin paljon enemmän huomiota kuin muihin, tämä on ihan sama juttu.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply .Nekku. torstai 28. tammikuun 2010 at 09:54

    ”Erittäin suosittu” ei häiritse minua sampoissa tai rasvoissa, mutta esimerkiksi hiusväreissä (Suomen suostuin sävy!) tms. se kyllä ärsyttää. Mikä meriitti se on, jos kaikilla muillakin on samanlaista? Tietenkin on eri asia, jos tuote on suosittu koostumuksensa puolesta, mutta sopuliksi kannustaminen hermostuttaa.

  • Reply Lucy torstai 28. tammikuun 2010 at 14:12

    Yhdyn Nekkuun tuossa hiusväriasiassa. Lisäksi kun kaikki asiakkaat haluavat ostaa sen vaikka se ei ihan jokaiselle käy tai käy mutta lopputulos voi olla muuta kuin Suomen suosituin :)

  • Leave a Reply