Dr. Hauschka, Ekokosmetiikka, Garnier, Hamstraus, Ihonhoito, Kasvojen puhdistus, Kasvovedet, Kasvovoiteet, Lumene, Misellivedet, Mossa, Mr. Bear Family, Öljyt, Sante, Vartalovoiteet

3+1 ostokset

31-ostokset-01

Kävin hyvin pitkästä aikaa Sokoksella 3+1 -päivillä. Olen monesti todennut, että olen enemmän Stokka-tyttöjä. Siellä olen kuin kotonani. Löydän mitä etsin ja osaan navigoida. Uskaltauduin kuitenkin vieraaseen taloon ja jotain tarttui mukaan!

31-ostokset-02

Mossa Cleansing Creme-Mousse (200ml / 7,90€) & Mossa Cleansing Micellar Water (200ml / 8,95€) – Olen lukenut Madaran pikkusiskon, Mossan, tuotteista paljon, mutta en vielä testannut mitään. Nämä on muutenkin edullisia ollakseen luonnonkosmetiikkaa ja nyt hinnat oli niin halvat, että ostin heti useamman tuotteen. Puhdistusvaahto lupaa olla täyteläistä ja se sisältää valkoherukan hedelmähappoja (AHA). Jos tämä on liian pesevä omalle naamalle, niin eiköhän mies käytä. Vadelmainen misellivesi sisältää ruusuvettä ja hyaluronihappoa. Molemmat lähtee heti testiin. (P.S. Sokos hyvä, miksi toinen näistä maksaa ,90 ja toinen ,95? En kestä tälläistä epäjohdonmukaisuutta.)

31-ostokset-03

Dr. Hauschka Facial Toner (100ml / 21,90€) – Vanha tuttu, johon ihastuin keväällä. Hinta oli sen verran hyvä, että hain uuden pullon odottelemaan.
Mossa Facial Oil (30ml / 11,90€) – Mossalta lähti mukaan myös kasvoöljy. En sellaista nyt tarvitsisi, mutta kokeilunhalu voitti. Jojobaan pohjautuva öljy sisältää mm. vadelmaa, tyrniä, mantelia, avokadoa, oliivia, aprikoosia, luumua, helokkia, ruusunmarjaa, kauraa ja tomaattia. (Pakkauksen mukaan nämä kaikki on öljyjä, mutta inci kertoo osan olevan kasviuutteita.) Kuulostaa silti hyvältä!

31-ostokset-04

Dr. Hauschka Lemon Lemongrass Vitalising Body Milk (145ml / 19,95€) – Tämä on niiiin ihanaa! En normaalihintaisena raaski ostaa, mutta nyt kympin halvemmalla ehdottomasti. Tuoksu on mausteisen sitruunainen ja koostumus ohut, mutta kuitenkin öljyinen. Tekee rasvaamisesta erityisen hyvän hetken.
Garnier Respons Soothing Hydrating Lotion (400ml / 4€) – Olen vartalovoiteissa edelleen sekakäyttäjä, vaikka yritän vähitellen kallistua luonnonkosmetiikan puoleen. Yksi edullinen jättitonkka, niin voi välillä lotrata huoletta ja välillä hemmotella itseään Hauskan voiteen tyyppisillä ihanuuksilla. Joudun kuitenkin rasvaamaan kropan kerran päivässä – ja talvella kahdesti. Näitä Respons-sarjan voiteita en ole vielä kokeillut.
Sante Lemon Fresh Body Lotion (150ml / 4,95€) – Sante on myös merkkinä vielä kokeilematta. Hyvin edullinen hinta sai nappaamaan tämän mukaan. Halvat luonnonkosmetiikan vartalovoiteet on helposti sellaisia iholle pyörimään jääviä, mutta toivottavasti tämä ei sitä tee.

31-ostokset-05

Mr. Bear Family Beard Brew Woodland (30ml / 14,90€) & Lumen Arctic Aqua 24h Deep Moisture Face Cream (50ml / 6,50€) – Siippa sai partaöljyä (ei ollut alessa) ja naamarasvaa. Naureskelin sille, että mitähän se tekisi, jos joutuisi ostamaan kaikki kosmetiikkansa itse. Häntä ei naurattanut. Kiinnostaako ketään parranhoitojutut? Olen miettinyt josko tekisi partapostauksen, kun tohon naamaan on kerta sellainen kasvanut.

Huomenna alkaakin hullarit. Nuppi sekoaa hyvällä tavalla jo valmiiksi. Oletteko te enemmän Hullut Päivät vai 3+1 Päivää -tyyppiä?

Seuraa blogia: bloglovin’ / facebook / instagram / snapchat.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Sissi tiistai 11. lokakuun 2016 at 08:50

    Mä välttelen molempia mut Sokoksella tuli kuitenkin käytyä ja ostin ton saman Mossan öljyn. Mulla vaan leikkaa kiinni saman tien siellä tungoksessa, mut onneksi voi selata etukäteen kuvastot ja tehdä täsmäiskuja tavarataloihin:)

  • Reply JonnaH. tiistai 11. lokakuun 2016 at 11:09

    Mähän en käy kummassakaan kuin nettiostoksilla, joten mulle kelpaa molemmat. Yleensä katson ne kiinnostavat jutut aina etukäteen niin tiedän sitten olla kärppänä koneella aamulla. :D

  • Reply Martina tiistai 11. lokakuun 2016 at 12:19

    Mulla on parhaillaan käytössä tuosta Garnierista saman tuoksun shampoo ja hoitonaamio..! Se tuoksu on tosi ihana, puuterisen hempeä ja rauhoittava :) En tiennytkään, että samaa on vartalotuotteina! Tuota voisin joskus ostaa.

    • Reply Myy lauantai 15. lokakuun 2016 at 21:13

      Hei hyvä tietää! Mä en nimittäin nuuhkinut tätä ollenkaan, vaan nappasin sokkona :D

    Leave a Reply